Ruskaa harmauden keskelle | ootd

Tässä harmaudessa iskee kyllä pakostakin ikävä kaunista kultaista ruskaa. Vielä olisi yhdet asukuvat jäljellä tuosta hieman valoisammasta kaudesta, josta ei aivan liian kauaa saanut nauttia. Muutenkin tämä syksy on mennyt täysin lentäen ohi ja ihan hetken päästä käännetään kalentereissa sivu joulun odotukseen. Viimeiset kaksi viikkoa onkin mennyt ensin Lissabonissa opintomatkan merkeissä, josta on todellakin tulossa miljoona postausta, joten varautukaa! Viimeinen viikko puolestaan on juostu koulun ja työn välillä ja kaikki vapaa-aika yritetty parannella matkalta tuliaisina tuotua kurkunpääntulehdusta. Onneksi nyt alkaa taas hieman arki helpottumaan ja pääsen ehkä vihdoin purkamaan matkakuvasaldoa blogiin saakka. 
Ruskan aikaan mun asut ovat aika sävy sävyyn ulkona vallitsevan väriloiston kanssa. Beige ja ruskea tulee silloin paljon helpommin valittua asun värimaailmaksi, vaikka silloin helposti hukkuu tuohon kauniiseen taustaan. Syksyyn sopivat murretut sävyt jäivät multa tänä vuonna täysin väliin ellen niihin lumen tultua päädy, mutta toisaalta jotenkin omaan mieleen tänä vuonna on iskenyt hieman neutraalimpi värimaailma. Kuka uskoisi mun joskus sanovan niin? 

Tietenkin hieman omaan silmään pistää edelleen tuo takin beigempi ruskea verrattuna noiden ylipolvensaappaiden konjakkisempi lämmin ruskea, mutta toisaalta täytyykö kaikkien sävyjen aina olla täysin toisiinsa mätsäävät? Ruskeaan on helppo yhdistää musta ja valkoinen, jollaisia mun arjessa käyttämät asut usein ovatkin. Mustaan alaosaan en koskaan ole osannut yhdistää muuta kuin vaalean yläosan, joka useimmiten on juurikin valkoinen. Se on kuitenkin niin helppo ja klassinen yhdistelmä, että sillä ei voi mennä pieleen. 
Asun asusteet ovat myöskin melko simppelit, kuten koko asu kokonaisuudessaan. Pastellisävyinen kaulahuivi tuo lisää pehmeyttä ruskeaan ja mustaan, mutta kuvaaja olisi saanut ehkä huomauttaa huivissa vilkkuvasta pesulapusta, joita en koskaan muista leikata pois. Laukkuna puolestaan on samettipintainen musta laukku kultaisella hihnalla. Tämä laukku oli itseasiassa melkoinen pikaostos, sillä mun vanha musta pikkulaukku oli mystisesti hajonnut ja tarvitsin töihin mahdollisimman huomaamattoman mustan laukun. Niitä ei kovin ollut mieleisiä kunnes eksyin kurkkaamaan Ur&Pennin hyllyä, josta tämän laukun nopeana herätteenä ostin. Kuitenkaan en ole katunut jälkeenpäin, sillä laukku on klassisen kaunis ja samettipinta sopii erinomaisesti syksyyn ja talveen tuomalla mukavaa materiaalinmuutosta asuihin. 
Vuoden harmain viikko vietettiin viime viikolla ja sen kyllä tuntee mielialassa. Varsinkin, kuten mainitsin, oli viime viikko erittäin kiireinen. Mä vieläkin ihmettelen, miten oonkin selvinnyt siitä puhtaalla sisulla. Mulla oli tosiaan heti Lissabonista saapumisen jälkeen viikonloppu täynnä töitä, joskin ääni oli jäänyt jonnekkin lentokoneen uumeniin. Heti viikonlopun jälkeen selvisikin, että kurkunpääntulehdus oli syynä mun erittäin mielenkiintoiseen ääneen ja sain puhekiellon. Siitä huolimatta kävin pakolliset tunnit koulussa ja jatkoin loppuviikkoon töiden merkeissä hieman käheämmällä äänellä. Nyt onneksi ääni on hyvin palautunut rasituksista huolimatta ja alkanut viikko näyttää paljon rennommalta verrattuna edelliseen. Tosin eräs tärkeä tapaaminen jännittää sekä pitäisi alkaa asennoitumaan miljoonan projektin deadlinen lähestymiseen. Onneksi kuitenkin kaiken tämän ohella on aikaa rentoutua kodin lämmössä lunta odotellessa. 

Mitä teille kuuluu? ♥ 2 kommenttia

 1. Todella upea asukokonaisuus! Muaki ahdistaa jos jotkin lähellä olevat sävyt asussa ovat kuitenkin täysin erilaiset, mutta oon täysin samaa mieltä siitä, ettei nyt aina tarvi sävyjen mätsätä keskenään. Sehän on just sitä kokeilua ja sävyillä leikittelyä, joka on parasta! Joskus sitä löytääkin just sellaisia toimivia kokonaisuuksia.

  Kivaa että siellä on Lissabonin matka onnistunut ja mä odottelen kovasti postauksiasi siitä reissusta :3 Harmi vain että sait sieltä niinkin ikävän tuliaisen kotiin kuin kurkunpääntulehdus, mutta onneks oot jo voitolla siinä! ;) Tsemppiä kiireeseen ja tähän pimeeseen aikaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana ♥ Joo välillä sävyerot ärsyttää, mutta sitten taas leikkimällä niillä voikin saada jotain upeaa aikaiseksi :D Kiitos tsempeistä <3

   Poista