Pastellista syysasua

Parin viikon asukuvattomuuden katkaisee jälleen asu, jossa mennään samalla teemalla kuin viimeisissä muutamassa asussa. Huomaa selkeästi, että jokin tietty juttu kolahtaa ja sitten siihen pukeutuu kokoajan uudelleen ja uudelleen. Alkusyksyn pukukoodi taitaakin olla selvillä sen myötä. 
Tämä asu lähti siis jälleen liikkeelle ruutukuosisesta vaatteesta, tällä kertaa mekon muodossa. Tuon mekon olen hankkinut jo viime syksynä, mutta blogiin saakka se ei kovin montaa kertaa ole eksynyt. Huomasin kuitenkin parin viime asun ruutujen myötä kaivavani tuon mekon useita kertoja kaapista jälleen päälle ja lopulta teeman mukaisesti yhdistin jälleen puuterista vaaleanpunaista ruutukuosin kaveriksi. 

Mulla tulee tästä asusta hieman sellainen kuninkaallinen edustusasu mieleen, sillä siinä on monta klassista osaa. Mekko on hieman ehkä lyhyt, mutta juuri tuollainen kynähelmainen vatsanseutu -rypytyksillä on klassinen ja jokaiseen tilaisuuteen sopiva vaate. Kengät ja takki puolestaan ovat keskenään yhteensopivat ja myöskin niitä klassisen pukeutumisen kulmakiviä. Samalla myöskin oman pukeutumiseni kulmakiviä ja onkin mukava huomata palanneeni takaisin omalle mukavuusalueelle klassisten asusteiden kautta. Pientä vivahdetta asuun tuo pinkit hapsulliset korvakorut, jotka erottuvat erinomaisesti muuten harmonisesta asusta. 
Olen huomannut, että pastellit ovat vallanneet entisestään mun vaatekaappia ja nyt mulla onkin pienoinen kriisi meneillään, että miten ne kaikki ihanat pastellit sopivat syksyn murrettuihin väreihin. Sen tosin aika tulee näyttämään ihan pian, koska syksy saapuu ihan näillä hetkillä. Pastellit ovat aiheuttaneet myös muutakin pohdittavaa lähiaikoina, sillä yhtenä päivänä tylsistyneenä bussissa aloin pohtimaan pastelli -sanaa ja vasta tajusin ettei se tulekaan pastilli -sanasta. Pienempänä luulin, että pastellisävyt on keskitty Amerikan pastilleista. Haha, kuinka tyhmä fiilis mulle tuolloin tulikaan, kun asiat vihdoin loksahtivat kohdalleen mun mielessä. 

Kuuluuko pastellit myös syksyyn? ♥

Ps. Instagrammissa @shinealine olisi ihana arvonta I love Me -messuille. Käy osallistumassa ♥


4 kommenttia

 1. Mä itse pidän syksyisin enemmän just tummista ja murretuista sävyistä, mutta kyllä pastellikin sopii! Mä puin yksi päivä sellaisen kanervan värisen mekon ylle ja mietin et eiks tää oo vähän keväisen värinen, mutta annoin silti mennä ja sain oikein kivan syksylookin aikaiseksi, se toki passaisi myös kevääseenkin se asu :) Tämä sun asusi on aivan suloinen, ja se passais myös niin kevääseen kuin syksyynkin <3 Ja hei mäkin joskus pienenä yhdistin pastellin ja pastillin jostain kumman syystä toisiinsa, koska siis no Amerikan pastillit… Kiva tietää etten oo ollu ainoo :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos ihanasta kommentista ♥ Oi kanerva on just ihana syksyllä ja no tietty murretut sävyt nyt vain kuuluvat syksyyn :)

   Poista
 2. Ihana, kun siun asut on aina niin huolellisesti mietittyjä! 😍 Pitäisi itsekin ehkä alkaa vähän panostaa asuihin, kun tuntuu, että töiden ulkoiluasulook jää aika usein myös vapaa-ajalle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista ♥ Joo välillä jaksaa harkita enemmän asuja kuin joskus muulloin :D

   Poista