Hellepäivien luottoasu | ootd

Vaikka hetkeksi saimmekin luovuttua uuvuttavasta helteestä, on se kuulemma vielä tulossa takaisin ensi viikolla. Itselleni on nämä hieman viileämmät muutama päivä olleet oikein mukavat pienestä kesäflunssasta huolimatta. Ajattelin kuitenkin tulla esittelemään asun, jolla muutamakin kuumempaa kuumempi hellepäivä kului oikein mukavasti. Ja, josta on hyvä inspiroitua tulevien helteiden varalta. 
Tämä asu on kaikessa yksinkertaisuudessaan tyylikäs. Tai ainakin siltä musta tuntui, koska olo ei ollut tukala ja tukahduttava. Mä en itse ollut aikoinaan syttynyt ollenkaan noille shortsihaalareille niiden tultua kauppoihin muutama vuosi sitten. En muutenkaan ole kokenut itseäni shortseja käyttäväksi, joten se voi olla suurimpana syynä. Kuitenkin eräänä iltana käydessämme vilvoittelemassa Lidlissä kiinnitin huomioni Esmaran shortsihaalariin ja päädyin heittämään sen ostoskoriin. Väri ja malli ovat siis molemmat melko vieraita itselleni, vaikka maastonvihreää jonkin verran mun kaapista löytyykin. 

Toistanko itseäni liikaa, jos mainitsen jälleen sadannen kerran, että olen huomannut tänä kesänä poistuvani siltä omalta mukavuusalueelta pukeutumisessani? Harvemmin voisin kuvitella pukeutuvani näin 'vähiin' vaatteisiin, mutta nyt koin oloni jopa mukavaksi ja tyylikkääksi. Haalari on kaiken lisäksi selästä melko avoin ja liikkuessa sieltä välillä saattoi pilkistää hieman rintaliivien selkämystä. Sekään ei saanut oloani niin kiusaantuneeksi kuin yleensä. Ehkä helle osaltaan vaikutti olotilaani tuossa haalarissa. 
Maastonvihreä itsessään on kauniin luonnollinen väri, johon voi helposti yhdistää eri värejä aina muista luonnonsävyistä pastellisiin sävyihin. Nyt päädyin yhdistämään kultaista ja kermanvaaleaa. Näin yksinkertaisen haalarin kanssa näyttävät korvakorut toivat asuun tyylikkyyttä. Ja varsinkin, kun kuumuuden vuoksi hiuksia oli pakko pitää auki, saivat korvakorut ansaitsemansa huomion kokonaisuudessa. 

Hellepukeutumisessa juurikin yksinkertaisuus on avainsana. Silloin kaikki ylimääräiset kerrokset täytyy jättää pois ja se kerroksien tuoma monipuolisuus pitää korvata pienillä yksityiskohdilla, kuten huomiota herättävillä korviksilla tai mielenkiintoisilla kengillä. Myös hiusten auki pitäminen on helteellä tuskaa, joten perusponnarin lisäksi voi kokeilla mielenkiintoisia letti- ja nutturakampauksia tuomaan asuun uutta. 
Itse kuitenkin kesäisistä säistä huolimatta odotan syksyisempiä kelejä, jolloin voin kokeilla haalarin yhdistämistä myös syyspukeutumiseen, sillä jo värinsä puolesta se sopii syksyn värimaailmaan. Muutenkin syksy ja syyspukeutuminen on kokoajan enemmän ja enemmän mun mielessä. Mulla on kesälomaa jäljellä hitusen vajaa kaksi viikkoa enkä voi sanoa, kuinka innolla ootan paluuta takaisin opintojen pariin. Ennen sitä on kuitenkin otettava vielä kaikki irti näistä yhdestätoista päivästä ennen arkeen paluuta. 

Vieläkö hellepukeutuminen on teille mieleen vai odotatteko syksyä innolla? ♥ 


4 kommenttia

 1. Ihana asu <3. Mä kävin VILA:ssa kokeilemassa sinistä haalaria, mutta ei ollut toivoakaan, että se olisi mennyt päälle, koska siinä oli niin matala hartia-haaroväli mitta - tai sitten mulla on selkä liian pitkä :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ♥ Joo siis joissain kaupoissa haalareissa on ihan outoja mittasuhteita!! Mä kävin Mangossa sovittamassa pitkää haalaria talvella ja siis yläosa oli liian löysä ja alaosa liian tiukka...Yleensä mulla on just toisenlainen ongelma :DDD Että suosittelen ehdottomasti kokeilemaan muuallakin jos näkyy kivoja, jos vaikka se oma malli tulisi vastaan :)

   Poista
 2. Tuo väri sopii sulle todella hyvin <3 Mulla oli yhdessä vaiheessa sellainen vaihe, kun tykkäsin tuollaisesta maaston vihreästä/oliivin vihreästä tosi paljon :D<3 Mulla ei oo koskaan ollut tuollaista haalaria, ne ei vaan sovi mulle. Mutta on ne kesällä varmasti kivoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ihana ♥ Joo jotkut värit tulee sellaisina aaltoina käyttöön ja sitte taas unohtuu :D Mäkin luulin ettei sovi mulle, mutta ainakin nyt ollut ihan kiva ;D

   Poista