Baby blue ♥ baby pink | ootd

Ihanaa alkanutta viikkoa! Suomen kesä on jälleen ollut yhtä vaihtelevainen kuin aina ennenkin ja se vaikuttaa turhan paljon pukeutumiseen. Tuntuu, että joka päivä on pukeutunut täysin väärään asuun säätä ajatellen. Hassuinta on se, että jotenkin olettaisi jo itsekin tottuneen tuohon päivien välillä vaihtelevaan ilmastoon ja osaisi pelkästään ikkunasta ulos katsoessaan päätellä millaisissa vaatteissa ei tulisi liian kuuma tai kylmä. Hyvänä esimerkkinä on mun tämän postauksen asu eiliseltä. Olin edellisenä päivänä joutunut pukemaan neuleen ja pohdin tuntevani kylmää tässäkin asussa, mutta toisin kävi ja mulla oli liikaakin päällä! 
Mä olen hetken jo pohtinut kokeilevani baby blueta ja baby pinkkiä yhdessä asussa, sillä useista vastaväitteistä huolimatta ne sopivat omaan silmääni upeasti yhteen. Tosin ei voi olla yllättävää, että uskon vaaleansinisen ja -punaisen sopivan yhteen, sillä mähän luotan täysin tummansinisen ja tummanpinkin yhdistelmään. Vaaleanpunaista löytyykin mun vaatekaapista reippaasti, mutta vaaleansinistä vain muutaman yksilön verran. Tästä voi siis päätellä, kumpaa näistä sävyistä enemmän suosin, vaikkakin molemmista sellaisenaan tykkään. 

Varsinkin kesäisiin asuihin vaaleanpunainen ja vaaleansininen sopivat täydellisesti samoin kuin muut pastelliseen värimaailmaan kuuluvat sävyt. Pastelleissa muutenkin on se hyvä puoli, että asun voi koota kokonaan pastellisävyillä huolimatta ovatko ne samaa sävyä vai ei. 
Tuo vaaleansininen paita näkyi blogissa viimeksi yhdistettynä sinisiin farkkuihin ja kirkkaanpunaisiin aurinkolaseihin. Silloin pelkäsin, etten keksisi paidalle muunlaista asua, mutta tällä hetkellä mielessä vilisee niin pastellisia asu-unelmia kuin hieman muokattuna tuo ensimmäinen asurakkaus. Varsinkin nyt, kun olen saanut itseni tottumaan olkapäät paljastaviin paitoihin, on tuo paita paljon mukavampi päälläkin. Alkuun olin kovin epävarma, sillä en uskonut tuon mallisen paidan sopivan itselleni. Välillä täytyykin kokeilla uusia asioita tuottaakseen uusia vivahteita niihin tuttuihin asuihin. 

Hame puolestaan on vanha kestosuosikki, joka aina ihastuttaa niin mallillaan kuin materiaalillaan. Kynähame on sellainen jokaisen vaatekaappiin sopiva klassinen valinta, mutta pitsinen pinta tuo siihen jotain perinteisestä poikkeavaa. Itseasiassa tuossa tuo pitsinen päälikerros on ihan kynähameen mitoissa pohkeisiin saakka, kun taas alushame päättyy jo hieman aiemmin antaen jalkojen loistaa pitsin läpi. 
Mennyt viikko on ollut melko rento ja tämän asun sijaan päälle on eksynyt liiankin usein treenitrikoot ja liian iso huppari. Toisaalta säiden puolesta erityisempään pukeutumiseen ei ole edes ollut syytä. Seuraavat pari viikkoa puolestaan mennäänkin melkein minuuttiaikataululla, mutta onneksi noiden minuuttien joukkoon mahtuu paljon kaikkea ihanaa ja rakasta. Miten se aina meneekin niin, että monet kivat asiat tapahtuvat aina samaan aikaan ja muulloin sitä odottelee vaan näitä kiireisempiä aikoja?

Mitä mieltä te olette vaaleanpunaisen ja -sinisen yhdistelmästä? ♥

14 kommenttia

 1. Mun mielestä aika söpö ja herkullinen kombo nuiden värien yhdistelmä 8) Todella upea tuo hame, tykkään kun jalat pilkottaa loppuhelman alta aika suurenkin matkan. Mulla on malliltaan samanlainen yksi paita ja tuntuu etten osaa yhdistää sitä muuhun kuin farkkuihin. Oon miettinyt midihamettakin sen kanssa, mutten oikein tiedä passaako se. Tällaisen pidemmän mutta polvet esiin jättävän hameen kanssa ainakin näyttää tosi hyvälle! Pitäis vaan kokeilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤️ Kannattaa ehdottomasti kokeilla, mun mielestä just hyvä yhdistelmä vaikkei farkkuihin yhdistäminenkään huono idea oo :) tuo hame on kyllä ihana näin kesällä kun on kuitenkin asiallisen pituinen mutta läpinäkyvä pitsi viilentää hitusen :D

   Poista
 2. Baby pink ja baby blue sopii kyllä todella hyvin yhteen mun mielestä. Tuo sun midi pituinen hame on ihan täydellinen! <3

  VastaaPoista
 3. Suloinen asu ja sopii hyvin nuo värit yhteen :)<3 Osaat hyvin yhdistellä eri vaatekappaileita keskenään! Ja tuosta paidasta pidän edelleen tosi paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ihana ❤️ Tuo paita on kyllä ihan paras kesävaate 😍

   Poista
 4. Ompa kaunis asu, tosi hyvin sopii värit yhteen ♥ Tuo hame on aivan täydellinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤️ mustakin nuo värit sopii keskenään niin hyvin :)

   Poista
 5. Ihana asu! Mun mielestä nää väritkin toimii niin hyvin yhteen! :) Oon muuten etsinyt tuollaista hametta tässä kevään ajan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤️ mukava kuulla että sustakin nuo värit toimii yhdessä :) Tuo hame on kyl ihan täydellinen 😍 toivottavasti sullakin tulee vastaan toivottu hame :)

   Poista
 6. Toi väriyhdistelmä on tosi sulonen! Ja ehdottomasti sopii hyvin yhteen. :) Tosta paidasta kyselinkin jo sillon instassa, mutta toi on ihan älyttömän ihana. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ❤️ Tuo paita on kyllä ihana kesävaate ja onneks ainakin vielä sen mallisia löytyy suht helposti kaupoista :)

   Poista
 7. Todella kiva asu, musta sininen ja vaalenpunainen sopii tosihyvin yhteen:)

  VastaaPoista