Turhautumista hiuksiin

Mulla on ollut jo pienen hetken ihan älytön kyllästyminen ja turhautuminen mun hiuksiin. Tuo turhautuminen kasvoi itseasiassa jo siihen mittaan, että eilen koulusta kotiin tullessani googlailin parturiaikaa. Olisinkin saanut ajan ihan parin tunnin päähän päähänpistostani, mutta päätin antaa ajatukselle vielä hieman aikaa mielessäni, vaikkakin jotain mun on pakko tehdä tälle turhautumiselle.
Mun identeettiin on kuulunut kauan pitkät hiukset ja tykkäänkin hiuksistani erittäin paljon. Mutta näin kohti talvea mentäessä on alkanut mieleen myös tulemaan ne huonot puolet pitkissä hiuksissa. En muista milloin olisin viimeksi pitänyt hiuksia auki ilman, että niihin ilmaantuu outoja takkuja tai ne sähköistyvät sekaiseksi hiuskasaksi. Ja hei puhumattakaan niistä muka pienistä hiustupoista, joita löytyy ympäri vaatteita ja kämppää... 
Päätöstä helpottaisi kummasti, jos latvat eivät olisi niin hyvässä kunnossa, että niitä olisikin pakko leikata. Syytän tästä mun avokado-hunaja -hiusmaskia, että hiukset on liian hyväkuntoiset! Tosin mullahan oli pari vuotta sitten ihan sama kriisin aihe meneillään, kun olin myöskin kyllästynyt pitkien hiuksien vaatimaan huolenpitoon sekä laittamiseen. Leikkautin silloin ihanan olkapäille ulottuvan tukan ja rakastin sitä, kunnes se muuttui ärsyttävän puolipitkäksi. En voi edes käsittää, että parissa vuodessa nää hiukset ovat kasvaneet tähän pisteeseen, mutta toisaalta se voisi lohduttaa ja auttaa päätöksenteossa, että ne kasvavat takaisin. Toisaalta en halua uudelleen siihen lyhyemmän ja pitkän tukan ärsyttävään välimaastoon, jolloin hiukset jää omasta mielestäni hölmöön pituuteen. 
Yllä on kuvia molemmista hiuksista; parin kuukauden takaa pitkistä ja parin vuoden takaa lyhyemmistä hiuksista kollaasin muodossa. Koita tässä nyt sitten tehdä päätös, että kärsiäkö vielä sähköisistä pitkistä hiuksista ponnarilla vai leikkauttaa söpö lyhyempi malli välttämään hiuskriisit. 

Kummat teidän mielestä mun pitäisi valita? ♥

10 kommenttia

 1. Voi tää on vaikea! Sullakin kun on niin upean pitkät kutrit enkä varmaan koskaan lopeta niiden ihastelua :) Itsellä päätös oli ehkä helpompi, kun mun hiukset eivät koskaan kasvaneet noin pitkiksi. Lyhyetkin kyllä sopii sulle tosi hyvin, eikä tästä kommentista nyt ollut yhtään hyötyä hahah :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista ♥ Ja kyllä oli hyötyä, sillä mulla tuli mieleen kuinka kivalta sun hiukset näytti sun leikattua ne ja ehkä inspaisi itseäkin enemmän leikkauttaa :)

   Poista
 2. Siis ehdottomasti lyhyet, koska hiukset aina kasvavat takaisin ❤ Itse painiskelen juuri tämän samaisen ongelman kanssa, tekisi mieli leikata, mutta sitten kuitenkin - mulla on aina ollut pitkät hiukset.
  Vaihtelu virkistää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, oot kyllä ihan oikeassa, että ne kasvaa aina takaisin! ♥ Tuo painiskelu on kyllä rasittavaa, sillä varsinkin jos on kauan ollut pitkät on niistä vaikeampi luopua vaikka se vaihtelu virkistäisi :/

   Poista
 3. Se tunne leikkaamisen jälkeen on huikea! Ja kun hiukset kuivuvat nopeasti lyhyempinä ja muuta kivaa. Suosittelen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ♥ Lyhyissä hiuksissa tosissaan on ne omat hyvät puolensa ;)

   Poista
 4. Supervaikea kysymys! Pitkät hiuksesi ovat kyllä aivan upeat, mutta nuo lyhyemmätkin näyttää tosi kivoilta ja sopisi sulle myöskin :) Hiukset on onneksi uusiutuva luonnonvara, eli kasvaahan ne aina sitten takaisin, jos lyhyempi malli rupeaa kyllästyttämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista ♥ Ne on kyllä uusiutuvaa ja kasvavaa, joten mitään lopullista päätöstä tässä ei oltaisikaan oltu tekemässä :)

   Poista
 5. Molemmat kyllä sopii hyvin! Sulla on niin ihanan paksu tukka, että pitkäkin on upea, mutta kyllä se vaihtelu välillä virkistää. Ja kasvaahan se tukka taas takaisinkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Hihhi, katselin että tänne aiempaan postaukseen oli tullut kommentti ja hetken mietin, että jos siinä jonkun mielestä pitkät olisi paremmat, kun kerta lyhennys oli jo tapahtunut :D Vaihtelu kyllä todellakin virkistää :)

   Poista