TM: Esittelyssä luottopaita

Meillä jokaisella on ne muutamat tietyt vaatteet, jotka muodostavat meidän luottovaate -armeijan. Luottovaatteiksi luokitellaan sellaiset vaatteet, jotka löytyvät paljon useammin likapyykkikorista kuin vaatekaapin uumenista ja, jotka päällä tunnemme olomme aina hyväksi oli vaatteen seurana mitä tahansa muuta päällä. Ja ne luottovaatteet on aina yhtä helppo heittää matkalaukkuun mukaan reissun luonteesta riippumatta. 

Tässä postauksessa tulin esittelemään yhden omista luottovaatteistani; valkoisen sifonkisen kauluspaidan. 
Tämä mun kyseinen luottopaita on ostettu alkuvuodesta NewYorkerista muutamalla eurolla ja se on kyllä koko rahan edestä kerennyt jo olemaan päällä. Mua eniten ihastuttaa tässä paidassa sen klassinen malli ja neutraali väri, mutta siihen on kuitenkin saatu pientä ekstraa ompelemalla valkoisilla helmillä ja paljeteilla kuviointia kaulukseen. Juurikin tuon ansiosta paita sopii hyvin niin arkeen kuin juhlaan ja molemmilla tavoilla se onkin mun päälle eksynyt. 

Siihen nähden, että mä isken useinkin kyseisen paidan päälle, on mulla siitä vain muutama kuva päällä ollessa. Paidan muuntuvuuden voi huomata jo siinä, että se näyttää täysin eri paidalta jättämällä helman liehumaan tai laittamalla sen housuihin/hameeseen. Kolmas tapa, josta ei ole kuvaa, on vetää se vielä ihonmyötäisemmin alaosan sisään sen sijaan, että antaisi sen rennosti pussittaa. 

Tämän paidan monikäyttöisyyttä lisää vielä entisestään se, että se sopii melkeinpä ihan minkä tahansa kaveriksi. Valkoisen voi yhdistää jokaikiseen väriin ja paidan malli käy erilaisten hameiden ja housujen kanssa. Vain taivas on rajana sen yhdistettävyyteen. Siksi uskonkin, että nämä kaksi asua eivät ole viimeiset kuvat tästä paidasta ;)

Millainen on sun luottopaita? ♥

10 kommenttia

 1. Toi on kyllä tosi kaunis paita ja tuo kaulus tekee siitä sopivasti näyttävän! :-) Omat luottopaidat ovat vielä toistaiseksi avomiehen paidat, jotka oon luultavasti jo myöskin venyttänyt piloille :-DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Sun luottopaidat kuulostavat erittäin mukaville :)

   Poista
 2. Ihana paita! Miulla on vähän samanlainen, mutta siinä ei ole.noita ihania paljetteja! Mutta sekin.löytyy miun päältä tosi usein ja sopii niin virallisempiin kuin arkisempiinkin juttuihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ♥ Mukava kuulla sulla olevan samantyylinen luottopaita :) Joo se on kyllä luottopaidan paras puoli, että se sopii niin viralliseen kuin arkiseenkin tilanteeseen!

   Poista
 3. Oi miten söpö paita! Pukisin koska vaan ylleni<3

  VastaaPoista
 4. Oi miten kaunis paita! Ei ihme et on luottovaate! :)

  VastaaPoista
 5. Hyvä postaus ja kiva idea! On kyllä tosi monikäyttöinen varmasti toi sun paita, ja se on niin upea😍 Mulla on useampikin luottopaita, enkä oikein osaa päättää niistä vain yhtä. Ne on kaikki yksivärisiä neuleita koska ne on niin helppoja yhdistää hahah :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Nuo yksiväriset neuleet on kyllä jokaisen vaatekaapin hyviä kulmakiviä, sillä ne on oikeesti helppo yhdistää melkein mihin asuun vain :) Hyviä luottovaatteita ei voi kyllä koskaan olla liikaa ♥

   Poista