Tuulisella aallonmurtajalla

Käytiin maanantaina ajelemassa merenrannalle kuvailemaan ja päädyttiin aallonmurtajalle lähellä Mäntyluotoa. Kotoa lähtiessä katsottiin, että ulkona oli todella kaunis kevätpäivä ja lämpötila oli reilusti plussan puolella, mutta meren lähelle päästessä huomattiin siellä olevan todella kylmä ja voimakas tuuli. Vettäkin melkein satoi. Päätettiin kuitenkin, ettei anneta sellaisen vaikuttaa meidän mukavaan päivään vaan lähdettiin kävelemään aallonmurtajalle. 

Mun mielestä on ihanaa, että näistä kuvistakin huomaa sen tuulen, joka hulmutti hiuksia ja takinliepeitä mielensä mukaan. Jouduin myös melko voimakkaasti pitelemään hatustani kiinni, sillä se kerkesi jo kerran lentämään tuulen mukana. Pelkäsinkin jokaisella irrotuskerralla, että pian menetän hattuni merelle. Tai pahempaa, että itse lähden tuulen voimasta lentoon. 

Oon usein sanonut blogissakin, että meri on itselleni todella tärkeä paikka ja oon kyllä onnellinen, ettei S:ää tarvitse kauaa suostutella lähtemään sinne käymään. Odotan innolla, että kesä saapuu, jolloin meren äärellä viihtyy hieman kauemmin kuin meidän tällä reissulla. Tuun kyllä ikävöimään eniten meren läheisyyttä muuttaessani pois Porista ja toivonkin, että pääsen joskus takaisin meren ääreen. Unelma olisi kyllä oma mökki jossain merenrannalla ja mielellään vielä pienellä saarella kaukana kaikista muista. Merellä jotenkin ajatukset aina kirkastuu ja sydän kevenee huolista. 

Voin vain kuvitella, kuinka koomiselta oon näyttänyt ottaessani kengät pois jalasta ja asetellessani ne tuon kiven päälle ottaakseni vihdoin uuden bannerikuvan blogiin. Kuten olette huomanneet, on mun blogin ulkoasun värimaailma muuttunut hieman tuollaiseksi persikkaisen ja puuteriroosaisen sekoitukseksi, joka on täysin johtunut mun päänsisällä vallinneesta visiosta bannerikuvaan. Heti muutama kuukausi sitten ostettuani nuo kauniit kengät päätin, että mun blogin bannerikuva tulee keskittymään niihin. Tosin mun visiossa kengät olisivat vasten valkeaa taustaa ja mun käsissä, mutta tuolla aallonmurtajalla mun aivoissa raksutti, että haluan ehdottomasti mun rakastaman meren niiden taustaksi. 


Tykkäättekö käydä merenrannalla? Entä mietteitä uudesta bannerista? ♥

14 kommenttia

 1. Tosi upeet kuvat! <3 Mun entinen asunto sijaitsi alle kilsan päässä meren rannasta ja kävelin usein sinne ihailemaan maisemia. Se rentoutti samalla mieltä. :) Nätti banneri ja ihana idea sen taustalla! :)

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista ♥ Oi noin lähellä merenrantaa asuminen kuulostaa unelmalta! Uskon, että rentoutti mieltä kummasti :)

   Poista
 2. Tosi upeita ja onnistuneita kuvia! Sun asus on tosi hyvin onnistunut <3 Ihana myöskin tuo uus banneri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos & kiitos ihana ♥ Oon itse täysin rakastunut tuohon banneriin, sillä se täytti mun toiveet 110 prosenttisesti :)

   Poista
 3. Iihihhih aivan ihania kuvia <3 Tuo on älyttömän kaunis paikka ja siellä kyllä viihtyy äärettömän hyvin! Ps. tykkään paljon tästä ulkoasusta ja bannerista ♥ Ihanaa pääsiäistä!

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana ♥ Ihana kuulla, että miellyttää muitakin tää ulkoasu ja banneri :) Tuolla päin Poria on kyllä kokoajan kauniimpia paikkoja joka puolella, kesällä on pakko seikkailla vieläkin enemmän siellä :D Ihanaa pääsiäisenviettoa sulle myös ♥

   Poista
 4. Tykkäisin käydä tosi paljon, mutta täällä missä asun ei oo merenrantaa kauheen lähellä. :/ Mutta tosi ihania kuvia ja tykkään tosta uudesta bannerista! :)

  <3 Noora / nooraemiliaaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista ♥ Harmi ettei merenrantaa ole kovin lähellä sua, mutta onneksi suomessa pääsee reissuillaan lähelle merta tai järviäkin, jotka ovat listalla hyvänä kakkosena :)

   Poista
 5. Oi vitsit miten ihania kuvia, tosi kaunis asu ♥
  ps: myös banneri on tosi onnistunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista ♥ Ja ihana kuulla, että banneri on sunkin mielestä onnistunut :)

   Poista
 6. Heii vauu mitä kuvia! <3 Oot tosi kaunis ja upee. Tuo sun asu on myös ihana, etenkin tuo hattu sopii sulle niin hyvin :) Voin kuvitella miten hassulta näytti kun otit nuo kengät pois saadaksesi uuden kuvan banneriksi :D Tuo banneri on kyllä kiva! Välillä on haastavaa ottaa kuvia itsestään kun tuulee, mutta sun kuvat on tosi onnistuneita:) Mä tykkään myös merestä, se on jotenkin niin kaunis ja rauhoittava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana ♥ Mukava kuulla, että tykkäsit asusta ja että hattu sopii mulle, sillä mä itse en ollut satavarma sen sopivuudesta itselle :D Oli kyllä varmasti hassun näköistä, mutta onneksi tuolla ei ollut yleisöä todistamassa kyseistä kommellusta :D Varpaat tosin olivat hieman eri mieltä tästä ideasta joutuessaan kosketuksiin kylmän kiven kanssa mutta nää on näitä ;D Meri on aina kaunis ja rauhoittava, tuulisimmallakin säällä ♥ Onneksi Helsingissä on melko helppo päästä meren luo :)

   Poista
 7. Oi kuinka upeita kuvia! ♥ Hymyilytti toi kenkäjuttu, mutta no, se on sitä bloggaajan elämää ;D Ihastuttavahan toi uus banneri on, joten oli sen arvoinen temppu!

  Meri on vaan niin ♥ Ylipäätään vesi on mulle rauhoittava elementti, mä rakastan ihan älyttömästi kaikkia meriä, järviä, koskia, puroja, vesiputouksia, suihkulähteitä ja mitä nyt ikinä voikaan olla...Oon niin iloinen, että asun niin lähellä tota rantaa :) Vaikka täytyy myöntää, että meri on aina meri, se voittaa järvenkin kyllä!

  Mukavaa pääsiäistä ♥

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista Erika ♥ Haha, oli kyllä bannerin arvoinen suoritus tuo paljain varpain kivillä hyppely kuvan vuoksi :D

   Oon täysin samaa mieltä sun kanssa, että vesi jo pelkkänä elementtinä eri muodoissa on rakkautta ♥ Meri on tietenkin se ykkönen, mutta kyllä nuo kaikki sun listaamat saa samallailla sen oman mielen rauhallisemmaksi. Tuo ranta on kyllä ihan huippu ja niin lähellä ♥ Odotan jo innolla kesää, jolloin on ihana mennä rauhoittumaan sinne saaren nokkaan ja katsella vaan kauas horisonttiin ja näsinneulaan :D

   Ihanaa pääsiäistä sulle myös ♥

   Poista