Arkinen minä

Musta löytyy kaksi täysin vastakkaista puolta. Toisaalta rakastan yli kaiken laittautua ja pukeutua kauniisiin vaatteisiin, mutta välillä en jaksa panostaa yhtään vaan jätän meikkaamatta, hiukset nopealle ponnarille ja päälle ensimmäiset vaatteet, jotka tulevat vastaan. Blogissa kuitenkin näkyy pääasiassa ainoastaan tuo ensimmäinen puoli, vaikka tuo jälkimmäinen kuvaa paremmin mun arkea. Oikeastaan laittaudun ainoastaan lähtiessäni kunnolla kaupungille tai näkemään ystäviä sekä työstä riippuen töihin. Kouluunkin silloin tällöin menen jompana kumpana. 
Tällä kertaa ajattelin tuoda blogin puolelle esille tuon mun jälkimmäisen puolen. Napattiin kuvat Tampereella ollessani nopealla kauppareissulla, jolle en jaksanut turhaan meikata ja hiukset on harjaamatta ponnarilla. Vaatteet ovat yleistä siistimmät, sillä eipä mulla kovasti valinnanvaraa Tampereella ollessa ollut. 

Mulla ei ole koskaan oikein ollut mitään ongelmaa kulkea meikittä ja olen ollut yökerhossakin täysin laittautumatta. Ymmärrän, ettei kaikilla ole samaa mahdollisuutta tuntea oloansa mukavaksi myös meikittä ihmisten ilmoilla. Olenkin ollut hurjan kiitollinen siitä, että ihoni on pysynyt tarpeeksi hyvässä kunnossa ja meikittä oleminen on entisestään edesauttanut pitämään parempaa huolta siitä. 

Syy, miksi halusin tämän postauksen kirjoittaa on se, että välillä musta tuntuu teeskentelyltä laittaa tänne kuvia ainoastaan niiltä päiviltä, kun olen laittautunut. Se ei ole mun jokapäiväistä elämää vaan esimerkiksi viimeisen parin kuukauden aikana olen maksimissaan kaksi kertaa viikossa meikannut. Kesällä en välttämättä meikkaa ollenkaan, jotta kasvot saavat nauttia auringosta ja ehkä jopa hieman päivettyä, sillä tällä hetkellä kasvoni ovat omaan mieleeni aivan liian värittömät. 

Miltä näyttää arkinen sinä? ♥

7 kommenttia

 1. Oot todella nätti myös arkisempanakin! <3 Mä itse meikkaan myös nykyään paljon harvemmin kuin ennen kun on ripset ja kulmat jo valmiina :D Mutta kyllä eron heti huomaa kun laittaa meikkivoidetta, puuteria, poskipunaa sekä huulipunaa :) Monesti oon siis ilman meikkiä, mutta välillä on kiva myös laittautua. Kiva kun halusit näyttää myös meille arkisemman puolen itsestäsi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina ♥ Uskon, että kulmien ja ripsien valmiina oleminen vaikuttaa kovasti meikkaamiseen, sillä muistan ripsipidennysten aikaan jättäneeni meikkaamatta melkeinpä kokoajan :D Silti laittautuminen on välillä mukavaa!

   Poista
 2. Komppaan edellistä, näytät nätiltä ja hyvältä tossa arkisessakin lookissa! :)<3 Mä itse oon aika epävarma ulkonäöstäni tietyllä tavalla, toisin sanoen en oo tyytyväinen siihen, mutta silti meikittä meneminen esim.kauppaan on mulle ihan helppo juttu. Joku joskus sano sen olevan ristiriitasta, mutta enpä tiedä sitten :D Jokatapauksessa arkinen minä on myös usein meikitön, hiukset 10 sekunnissa tehdyllä nutturalla tai ponnarilla, that's it. Töihin lähtiessä laitan ripsaria ja huulipunaa/huulikiiltoa, mutta siinäpä sekin :) Melko harvoin siis loppujen lopuks se kunnon laittautuja puoli tulee esiin mun elämässä.

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista ♥ En mä sanoisi, että on ristiriitaista tuo :) Se ettei ole itse tyytyväinen omaan ulkonäköönsä ei laske pois sitä, ettei voisi tuntea oloansa mukavaksi lähteä ulos ilman meikkiä. Ponnarit ja nutturat on just hyviä arjen pelastajia :D

   Poista
 3. Olet kyllä mielettömän kaunis juuri sellaisena kui milloinkin olet ♥

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Olen miespuolinen ja käytän samoja vaatteita useana päivänä jos vain mahdollistavat sen. En meikkaa enkä laittaudu oikeen mitenkään. Hiukset kampaan kouluun ja kaupungille lähtiessäni mut muuten se kokonaisuus on hyvin normaali tavallinen.

  VastaaPoista