Mitä toivon joululahjaksi?

Enään ei ole montaa yötä jäljellä jouluun, iiks. Ei voi edes käsittää, että kolme yötä ja on jouluaatto. Vielä olisi muutamia asioita tehtävänä ennen kuin aattoaamuna istun aikaisin aamulla bussin kyytiin ja kohti Helsinkiä. Nyt kuitenkin esittelen kollaasin muodossa asioita, joita toivoisin joululahjaksi, vaikka meillä ei liiemmin lahjoja vaihdella. Nämä kuitenkin on sellaisia asioita, joita 'tarvitsen'. 
Uudet lämpöiset tossut. Ömm, mulla kyllä on useampikin pari erilaisia tossuja, mutta nuo puputossut olisi todella suloiset. 

Kynttilöitä. Olen itse todella pihi ostamaan tuollaisia kauniita kynttilöitä, joten niitä ottaisin mielelläni joulupaketista. 

Flanelliset yöhousut. Näitäkin taitaa jo olla muutama omistuksessa, mutta lämpimimmät ja mukavimmat yöhousut tulee aina tarpeeseen. 

Popcorn -kone. Tiedän tämän vievän aivan liian paljon tilaa mun älyttömän pienessä keittiössä, mutta mun popcornit aina palaa osittain mikrossa niin kone voisi pelastaa mun leffahetket. 

Käsikoru. Haluaisin kultaisen tai ruusukultaisen käsikorun, sillä omistan ainoastaan hopeisia. Tuollainen koru, jossa olisi useampi amuletti olisi todella kaunis. 

Kello. En omista toimivaa rannekelloa ja vaikka sellaiselle ei nykyaikana ole niin suurta tarvetta, kaipaisin silti sellaista koristamaan mun rannetta. 

Talvi muumimuki. Mä olen keräillyt noita sesonkimukeja nyt pari vuotta ja kokoelmastani uupuu vielä tuo lumihevonen. Tämä on kyllä ehdottomasti ostoslistallani joulun jälkeen, jossei sitä paketista kääriydy. 

Sauvasekoitin. Mun sosekeitot tuppaa epäonnistumaan lentelemällä pitkin keittiön seiniä sekä jäämällä kokkareiseksi, joten sauvasekoitin olisi must. 

Kultaisia kodinkoneita. Olen hetken ihaillut Clas Ohlsonilla noita kultaisia kahvinkeittimiä, leivänpaahtimia sekä vedenkeittimiä. Haluaisinkin pikkuhiljaa vaihtaa keittiössänikin kultaisiin juttuihin. 

Näiden lisäksi tietenkin ihanat lahjakortit, ajatuksella tehdyt lahjat sekä uudet kirjatuttavuudet otan mielelläni vastaan. Mulle silti joulussa ei ole tärkeintä lahjat vaan se lämmin fiilis ja hyvä olo. 

Mitä te toivotte joululahjaksi? ♥

8 kommenttia

 1. Pienen järkkärin, pelituolin, tarvikkeita goprohon, kameralaukun ja jalustan sekä ulkoisen kiintolevyn. Ainankin noi, saattoi olla muitakin ja varmasti olikin! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavia lahjatoiveita sulla myös, toivottavasti sait mieluisia lahjoja :)

   Poista
 2. Kivoja lahjatoiveita sulla :) noi puputossut on ihan parhaat ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Nuo on kyllä niin suloiset, että täytyy varmaankin lähteä metsästämään Cubuksista :D

   Poista
 3. Ihania toiveita! :) Miun toivelistalla oli joku ihana hemmottelujuttu, Polarin aktiivisuusranneke ja esimerkiksi treenijuttuja :) Miulle tärkeintä kuitenkin on, että lahja on ajatuksella mietitty - paras lahja taas on olla yhdessä rakkaiden kanssa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ♥ Lahjoissa kyllä tosiaan tärkeintä on se ajatus, että se on varta vasten toiselle ajateltu :) Kuulostaa kyllä mukavilta nuo sun toiveet myös, toivottavasti sait mieluisia lahjoja sekä saitte vietettyä mukavan ja rentouttavan joulun rakkaiden kanssa :)

   Poista
 4. Oii miten kivoja toiveita :)<3 Toivotaan, että mahdollisimman moni noista toteutui ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ♥ Meillä tosin ei tavaralahjoja vaihdella, joten ei paketeista yhtäkään näistä kääriytynyt ;D Tää tonttutyttö pääsee näin joulun jälkeen vasta kiertelemään kaupoista lahjansa :D

   Poista