Jouluisia lauluja

Joulufiiliksen nostattaa melko nopeasti ne ihanat lempparit joululaulut ja siksi ajattelinkin tulla listaamaan mun viisi lempparia kotimaista sekä viisi lempparia ulkomaista joulukipaletta. Itse ainakin kaipasin joulufiilistä eilisen postausaiheen vuoksi, joten nämä kappaleet ovatkin soineet tiuhaan viikonlopun aikana.SuomalaisetSuomenkielisissä joululauluissa mun suosikeiksi ovat ajan myötä nousseet melodiset ja herkät joululaulut. Monet näistä ovat sellaisia perinteisiä kappaleita, jotka olen jo lapsesta asti kuullut ja, joita on useat eri laulajat versioineet. Nämä on kuitenkin ne mun lemppareimmat versiot näistä lauluista. Ei muuten varmasti ihan heti tulisi mieleen, että meidän mummi on Jarkko Aholan suuri fani ja Raskasta Joulua -konsertti on pakko katsoa telkkarista, joten jouluisin on meidän joulunvietossa muutaman vuoden kyseinen muusikko ollut äänessä.UlkomaisetJos suomenkieliset olivat erittäin melodisia kappaleita, on ulkomaiset biisit olleet enemmänkin perinteistä joulupoppia. Tuo ensimmäinen Do They Know It's Christmas saa mut melkein aina ihan kyyneliin ja niin tekee kyllä monet muutkin joululaulut. Kai se on vain se fiilis, mikä niistä tulee, joka saa liikuttumaan kyyneliin saakka. Ja mitäpä olisi joululistaukset ilman Whamia ja Mariah Careyta?

Löytyykö sun listalta samoja kappaleita? Entä mikä on sun ehdoton lemppari? ♥

14 kommenttia

 1. Löytyy noita ihan samoja suosikkeja! Spotifystä oon kuunnellutkin sitä "parhaat joulubiisit" listaa tuomaan itselle joulufiilistä. Näin ei tarvi joka vuosi laittaa omiin listoihin näitä samoja biisejä ja kaivaa niitä taas ensivuonna uudelleen esiin. :-) Kiva postaus <3 laitoin pari näistä soimaan taustalle, kun kirjotin omaa postausta!

  https://maijaviola.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ♥ Kiva kuulla, että löytyi samoja suosikkeja! Näistä suurinosa taitaakin löytyä Spotifyissa samoilta joululaulu -listoilta :D Spotifyissa muutenkin on ainakin tänä vuonna ollut paljon listoja eri makuun :)

   Poista
 2. Ihania joululauluja ♥ Moni noista kuuluu munkin suosikkeihin, etenkin Tulkoon joulu, Varpunen jouluaamuna, Sylvian joululaulu, Last Christmas ja All I want for Christmas is you. Yks mun lemppareista mikä ei tässä postauksessa ollu on jostakin syystä tämä: https://www.youtube.com/watch?v=51bO1CVPWRA ♥

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Mukava kuulla, että listassa oli sunkin lemppareita :) Tuo sun linkkaama on kyllä myös yksi ihanimpia joululauluja ja Celine Dionin ääni sopii ihan täydellisesti laulamaan sen :)

   Poista
 3. Tässä on paljon myös omia suosikkejani! Omia suosikkejani ovat varmaan enkelikello ja ulkomaisista Kylie Minoguen Only You :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla löytyvän sunkin suosikkeja :) Enkelikello kuulostaa etäisesti tutulle laululle, mutta tuota Kylie Minoguen en ole tainnut aiemmin kuulla. Täytyy käydä kuuntelemassa sunkin suosikit :)

   Poista
 4. Ihana postaus, tästä löytyi myös omia suosikkeja ♥ Rakastan Tuiskun joululauluja yli kaiken niin ihania<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Tuiskulla on kyllä kaunis ääni joululauluille :)

   Poista
 5. Itse olen paljon kuunnellut tota justinin biisii joka on äärettömän hyvä joulufiiliksen tuoja. Myös Jipun Heinillä härkien kaukalon biisistä tykkään itse. Mites nämä sinuun kolahtaa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että Justinin biisi on suhun iskenyt joulufiiliksen nostattajana :) En muista olenko Jipun versiota tuosta biisistä kuullut, mutta ihana laulu on kyllä kyseessä :)

   Poista
 6. Ihana joululahjapostaus! <3 Mulla vähän vaihtelee joululalusuosikit, mutta yleensä tykkään ihan superiloisista ja pirteistä! Tänä vuonna en ole halunnut kuunnella edes hirveästi suomalaisia joululauluja, koska ne on usein niin synkkiä. xD Sun listalta löytyi muutama sama kuin omaltakin joulusoittolistalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ♥ Joo suomalaiset osaa olla hieman riisutumpia ja synkempiä verrattuna ulkomaisiin pirteän iloisiin kappaleisiin :D Mä jotenkin silti tykkään molemmista ja fiiliksen mukaan niistä valitsen :)

   Poista
 7. Oih ihania joululauluja! Suvi teräsniskan versio tuosta varpunen jouluaamuna kappaleesta on tosi ihana <3

  http://millatt.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Suvi Teräsniskan ääni sopii ihan täydellisesti kyllä useisiin joululauluihin :)

   Poista