Asuja marraskuulta

"Tällä kertaa olisi luvassa enemmän juttua kaikista asuista, jotka blogin puolella ovat näkyneet marraskuun aikana. Näin saan mielestäni yhdistettyä sopivasti asukuva -hömpän yhteen postaukseen ja jatkossa kuvat seikkailevat muuten niissä arjesta ja pohdinnoista koostuvissa postauksissa."

Verrattuna lokakuun asukuvien saldoon, on marraskuun puolella ollut melkein puolet vähemmän. Muutenkin marraskuusta muodostui melko hiljainen kuukausi blogin puolella, itseasiassa hiljaisin koko vuotena enkä oikein osaa mitään kunnon syytä ajatella asialle. Inspiraatiota ja ideoita oli runsaasti ja niitä pitäisikin nyt yrittää kiriä kiinni. Tällä kertaa kuitenkin postauksen pääpaino on noissa viime kuussa julkaistuissa kuvissa: 
 Neule, kengät/H&M // Paita/NewYorker // Housut/GinaTricot

1. Mä olen viime aikoina ihastunut täysin inspiraatiokuvissa esiintyviin kauluspaita-neule -yhdistelmiin ja halusin kokeilla vastaavaa itsekin. Valitsin alle kauluksettoman takaa hieman pidemmän sifonkipaidan, mutta haluaisin kokeilla vielä ihan kauluksellisella puserolla myös. Tuo vaaleanpunainen neule on yksiä lemppareimpia vaatteitani ja se sopi mielestäni ihanasti tuon valkoisen puseron sekä muuten mustien vaatteiden kanssa.

Mainitsinkin ostaessani ylipolvensaappaita, että kaipaisin vielä mustia vastaavia kaappiini. Toisaalta mustien tiukkojen housujen kanssa nuo mun muutaman vuoden täydellinen kenkälöytö luo illuusion alhaalta ylös saakka jatkuvista kengistä, sillä sävy on yksi yhteen. Mun mielestä tää yhdistelmä on juurikin sellainen täydellinen arjen pelastaja, jossa valoisuutta tuodaan vaaleilla yläosilla ja alaosana toimii neutraali musta. 
 Huivi, neule, hame/NewYorker // Kengät/H&M

2. Lettikampauksen seuraksi valikoitui mun toinen luottoneule, myöskin puuteriroosainen. Ja erikoisempien toimivien väriyhdistelmien jatkoksi lisäisin puuteriroosan sekä violettiin vivahtavan viininpunaisen. Kultaisella ja mustalla kirjailulla varusteltu hame puolestaan sopii jo itsessään kaikkiin yhdistelmiin.

Huvittavinta tässä asussa on se, kuinka sattumanvaraisesti se on koottu. Olin Tampereella ja lähdössä moikkaamaan Anniinaa kahvittelun ja kuvailun merkeissä ja tajusin mokanneeni pakkaamisessa reippaasti. Olin heitellyt sikinsokin eri vaatteita ja niistä sitten piti keksiä jotain järkevää vaatetta päälle. Tiesin haluavani hameen päälle ja viileähkön ilman vuoksi rento neule pelasti. Lettikampauskin oli nopea pelastaja, sillä hiukset eivät näyttäneet hyviltä auki eikä ponnarilla. Silti kokonaisuudessa asu nousi yhdeksi lempparikseni pitkään aikaan. 
 Huivi/Cubus // Takki, mekko, kengät/H&M

3. Ne kuuluisat ylipolvensaappaat. Mulla oli selkeä visio jo vuosia sitten haaveillessani kyseistä saappaista yhdistää ne tuollaiseen kellohelmaiseen mekkoon tai hameeseen. Tuo päälle päätynyt smaragdinvihreä mekko päätyi kenkien kanssa samaan ostoskoriin ja vei mun sydämen rennolla mallillaan sekä joustavalla kankaallaan. Mikään ei voita mukavaa tunnetta vaatteissa.

Värisävyltään tämä asu vastaa aika hyvin mun uusia väri-ihastuksia, sillä en olisi voinut muutama vuosi sitten kuvitella ikinä pukeutuvani vihreään tai muihin ruskean sävyihin kuin siihen lähimpänä mustaa olevaan. Mieli saattaakin muuttua vuosien myötä, sillä eri ruskean sävyjä sekä juurikin tuota smaragdinvihreää/petrolin sävyä on alkanut löytymään enemmänkin mun vaatekaapista. 
Huivi/NewYorker // takki, kengät/H&M // paita/Terranova // housut/GinaTricot

4. Tässä on puolestaan asu, joka on löytynyt mun päältä useammankin kerran, sillä se on kokonaisuudessaan erittäin yksinkertainen, jossa tuo Tallinnasta löytämäni paita tuo aimo annoksen väriä. Tuollaiset violettiin taittavat punaisen sävyt sopivat mielestäni mun kasvojen ja hiusten väriin parhaiten ja siksi niitä sävyjä useissa asuissa suosinkin. Tietenkin huulipunakin on valittu täysin paidan sävyyn sopimaan.

Näitä kuvia katsoessa alan kaipaamaan valkoista hieman lämpöisempää takkia, sillä se tuo mukavaa valoisuutta asuihin. Tuo mun ohut takki kun ei todellakaan näille pakkasasteille ihan sovellu!

***

Kokonaisuudessaan marraskuussa julkaistut asut ovat erittäin syksyisiä lukuunottamatta kolmatta asua, jossa osansa huomiosta vie maahan satanut ohut valkoinen lumipeite. Enemmän lumisia asukuvia onkin luvassa joulukuun mittaan, sillä tällä hetkellä ei voi olla näkemättä kaunista talvista maisemaa ikkunasta ulos katsoessaan. 

PS. Tämän kuun lopulla tuleekin sitten koonti jokaisesta asusta tämän vuoden puolella, jolloin te pääsette vaikuttamaan kertomalla teidän suosikit koko vuodelta. Joten olkaa kuulolla ;)

Mikä marraskuussa julkaistuista asuista oli eniten teidän mieleen? ♥

Kuvat: 2 Anniina, 1, 3-4 S

12 kommenttia

 1. 1 ja 3 on mun lemppariasut näistä :) Vaikka kaikki on kyllä onnistuneita asukokonaisuuksia, just sellaisia sulle sopivia!

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Erika ♥ Mukava kuulla kaikkien sopivan mulle ja mitkä on sun lempparit näistä :)

   Poista
 2. 3 ja 4 oli mun lempparit, vaikka kaikki olivat todella kivoja♥

  VastaaPoista
 3. Mäkin haluaisin sellaisia talvisia asukuvia, olisi niin kiva!<3 Todella kivoja kuvia susta, kaikki asut tyylikkäitä :) Tuo kakkonen on varmaan mun lemppari näistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaiset olisi kyllä niin ihania :) Kiitos ihanasta kommentista ♥ Tuo kakkonen on kyllä omaan mieleen kanssa, en tiedä johtuuko lettikampauksesta vai mistä :D

   Poista
 4. Oma lempparini oli toisiks ylin ja alin.

  VastaaPoista
 5. Kolmonen on ehottomasti ainakin eniten mun mieleen! Vaikka kaikkihan nuo on kivoja asuja! Itsekin etsinyt tuollaisia ylipolvensaappaita, ehkä mieluummin mustassa värissä. Ei ole vielä sopivan kokoisia ja näköisiä sattunut kohdalle! Noh ei saa luovuttaa :D

  https://millatt.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Tiedän kyllä tuon saappaiden metsästyksen vaikeuden, sillä itsekin otk-saappaista useamman vuoden haaveilin ja en olisi alunperin edes uskonut ihastuvani niihin ruskeassa sävyssä! Mustat olisi kuitenkin vielä hankintalistalla :D Toivottavasti säkin pian löydät kooltaan ja malliltaan sulle sopivan parin ♥

   Poista
 6. Tosi ihania asuja kaikki, oma suosikki kuitenkin tuo 4 :) Ihanat värit ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana ♥ Siinä on kyllä ihanat värit ja muistelisinkin sun tykkäävän lilahtavista sävyistä ;)

   Poista