Kotona

Mua Snapchatissa (@shinealine) seuraavat saattoivat huomata mun eilen vihdoin saapuneen takaisin kotiin kolmen viikon reissaamisen jälkeen. Olen melko onnellinen, että mulla oli mahdollisuus olla näin kauan poissa kotoa työ- ja opiskelujuttujen parista. Olin tosiaan ensin viikon Tampereella, sitten seuraavan viikon Helsingissä ja sitten vielä viikon Tampereella. Aluksi mun piti käydä Helsingin jälkeen vain viikonloppu Tampereella, mutta sekin venähti eiliseen saakka. Mulla oli niin iso laukkuröykkiö loppua kohden mukana, että hieman pelotti, miten niiden kaikkien kanssa selviän kotiin saakka, mutta täällä ollaan turvallisesti oman kodin turvassa. Koska koti on aina rakkain paikka maailmassa, ajattelin jakaa asioita, joita kaipasin eniten reissussa ollessani:
♥ Sitä, että illalla saan käpertyä omaan allergiapeittooni ja vallata yksin koko 140cm leveän sänkyni. (Tampereella jouduin jakamaan 120cm leveän sängyn ja  Helsingissä nukuin 70cm leveällä sohvalla...).

♥ Omaa lempparia kahvimukiani, josta aamukahvi maistuu aina parhaimmalta.

♥ Musiikinkuuntelua ja videoiden katsomista ilman kuulokkeita. 

♥ Ettei tarvitse penkoa matkalaukkuaan ympäri löytääkseen päällepantavaa. Myöskään ei täydy miettiä mihin laukun taskuun on piilottanut korvakorunsa yms.

♥ Omaa rauhaa ja sitä, että joka toinen minuutti ei ole ketään kyselemässä 'mitä teet?'.

♥  Omia päivärutiineja, joita ei muualla osaa suorittaa.
♥  Vaate - ja kenkäkaappia, josta valita mieleisensä... kaikkia kun ei voi matkalle mukaansa ottaa.

♥ Omaa suihkua, jossa vedellä saa lotrata niin kauan kuin mieli tekee. Ja hiukset saa kuivumaan niiden omaan pyyhkeeseen, jollaista reissuun ei tajunnut ottaa mukaan.

♥ Paluuta niiden pienien kodin projektien ääreen.

♥ Yhtäkkisiä lenkille lähtöjä Maarian kanssa.

♥  Sitä, että voin lähteä käymään jossain ilman, että siitä täytyy sopia jonkun kanssa ja pahimmassa tapauksessa odottaa ikuisuus toisen olevan valmiina mukaan.

♥ Sitä tunnetta, että olen kotona.
Tämä viikonloppu meneekin melko vauhdikkaasti pyykkivuoren ja kolmen viikon pölyjen pyyhkimisessä. Sekä tietenkin siitä omasta kodista nauttimisessa. Nukuin viime yönä pitkästä aikaa erittäin hyvät yöunet, sillä ei tarvinnut herätä huomatessaan olevansa puoliksi lattialla tai kukaan ei aamulla ärsyttänyt omalla heräämisellään. Vaikka nautinkin jokaisesta hetkestä reissussa, on kotona nyt erittäin ihana olla ♥

Mitä te kaipaatte kotoa reissussa ollessanne? ♥

9 kommenttia

 1. Se on kyllä ihan parasta kun pääsee kotiin pitkän reissun jälkeen!<3 Mikään ei voita omaa sänkyä yms :) Ihana postaus<3

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana ♥ Ei kyllä ole parempaa kuin päästä nukkumaan omaan sänkyyn pitkän reissun jälkeen! :)

   Poista
 2. Omaa sänkyä on aina eniten ikävä, muuten en juuri kotiin kaipaa :D
  jasmintuomi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Omaa sänkyä on aina eniten ikävä, muuten en juuri kotiin kaipaa :D
  jasmintuomi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, omaa sänkyä kyllä on kaikkialla aina ikävä :D Eikä sitä kotia varmaan kunnolla kaipaakkaan ennen kuin tietää sinne pian pääsevänsä ja tietenkin silloin, jos on jossain ikävämmässä paikassa :)

   Poista
 4. Olit kyllä pitkään reissussa, joten ei ihme että tuli jo ikävä kotia :D Mä kyllä itse viihdyn melkein paremmin reissussa, mutta kyllä kotona on joitain juttuja joita on ikävä kuten oma sänky ja rutiinit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kotia tuli kyllä loppua kohden hieman ikävä, mutta toisaalta en meinannut millään haluta tullakkaan kotiin :D Ehkäpä reissujen välissä täytyy aina se muutama päivä olla kotona päästäkseen uudestaan reissuun :)

   Poista
 5. Tää oli jotenkin tosi ihana postaus ♥ Kotiin ja varsinkin omaan sänkyyn pääseminen pitkän reissun jälkeen on kyllä niin ihanaa<3 Oot kyllä ollut niin pitkällä reissulla, etten yhtään ihmettele, että oot noin iloinen kotiin pääsystä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista ♥ Kotiinpääsy oli kyllä yllättävä ihana noin pitkän ajan jälkeen :) Oma sänky on aina se parhain ♥

   Poista