Tallinna kutsuu + ostoslista

Aikaisin huomenna aamulla suuntaa laivannokka Helsingistä kohti Tallinnaa ja kyseisen laivan kyydissä seilaillaan myös minä ja S. Me oltaisiin haluttu alunperin lähteä käymään päiväreissulla Tukholmassa, mutta se olisi vaatinut hieman isomman vapaan aikatauluihin. Kuitenkin haluttiin lähteä pienelle shoppailu- ja nautiskelureissulle niin päädyttiin Tallinnaan. 

Mulle Tallinna on todella tuttu kaupunki siinä mielessä, että oon siellä käynyt ainakin kymmenen kertaa eri mittaisia reissuja. Se onkin plussaa päiväreissulla, että osaa jo valmiiksi liikkua tuolla sekä tietää, missä kaikkialla haluaa käydä. Itse toivon reissulta upeita kuvia, ihania hetkiä, herkullista ruokaa Lidossa sekä kauniita vaatehankintoja. Halusin tulla etukäteen jakamaan teillekkin mun pienen ostoslistan, joka oikeastaan enemmänkin on mun syksyn toivelista. En todellakaan ole ostamassa kaikkea listalta, mutta tuollaisia asioita kaipailisin kaappiani täydentämään. 
Trenssitakki tai villakangastakki. Takkeja mulla on muutamia, mutta kaipaisin vielä klassisempaa mallia täydentämään kokoelmaa. Takki saisi olla ainakin reiden puoleenväliin ja pientä kaulustakin kaipaisin siihen. Värityksen toivoisin olevan beigen ja harmaan välimaastoa. 

Over-the-knee -saappaat. Useamman vuoden mun haavelistalla on ollut kauniit ylipolvensaappaat, joissa olisi pieni korko. Mulla vaan on aina ollut niin kapeat sääret, että sopivia yksilöitä ei ole tullut vastaan. Toivoa ei ole silti menetetty ja kaikki hinta-laatu -suhteeltaan ihanat saappaat tulee sovitettua. Ja Tallinnassahan harvoin näkee naista, jolla ei olisi upeita saappaita, joten tuolla niiden saatavuus ja markkinat ovat varmasti Suomea paremmat. 

Uudet syyskengät. Kuten yllä mainitsin, on Tallinnassa paljon laajempi ja erilainen kenkätarjonta, joten jonkinlaiset uudet syys- ja talvikengät olisi toiveissa löytää. Beigen väriset olisivat mukavaa vaihtelua muuten mustiin kenkiin. 

Hajuvesi Taxfreesta. Mun lemppari hajuvesi Jimmy Choolta on jo kevään puolella valuttanut viimeiset pisaransa ja nyt olisi aika hankkia uusi. Vielä en tiedä raaskinko sijoittaa tuohon kyseiseen lemppariini vai haistelenko koko Taxfreen läpi etsien uutta mieluisaa tuoksua. 

Nahkakäsineet. Klassiset ja naiselliset (teko)nahkakäsineet ovat olleet mielessäni jo useampana vuonna, mutta sellaiset hankkiessani haluan olla varma niiden käyttöiästä, sillä ensinnäkin sellaisille tulee nopeasti hintaa ja toiseksi en enää kaipaa ylimääräistä täytettä kaappeihin. 

Choker -paita. Mä olen täysin ihastunut tällä hetkellä kuvissa näkyviin choker -kauluksellisiin paitoihin ja haluaisin löytää itselleni sellaisen löysässä mallissa pitkillä hihoilla. Värinä tosiaan mielellään valkoinen tai muu neutraali vaalea sävy. 

Mekkoja. En muista olenko maininnut blogissa, mutta mulla kävi vähän hassusti mun mekkojen kanssa, sillä mahdun niistä enään kolmannekseen. Kaipaankin siis mukavia arkimekkoja pelastamaan kiireisiä aamuja ja korvaamaan nuo kaapista ulos lentäneet mekot. Mekoissa saisi olla hihaa ja helmalla pituutta noin polviin saakka. Tässäkin taas kerran klassisuus on plussaa. 


Mitä mieltä olette mun ostoslistasta? ♥

Kuva: Ane (2015)
Kuvauspaikka: Tallinna, Viro
Kollaasi: Polyvore.com

11 kommenttia

 1. Tallinnasta olisi kiva kuulla myös ravintolasuosituksia! Mukavaa reissua teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Sieltä kyllä löytyy paljon hyviä ravintoloita, joten luultavimmin omat lempparitkin tulee blogissa esiteltyä :)

   Poista
 2. Oi tuollainen pieni miniloma kelpais mullekkin! Tallinna on itselläkin ollu mielessä, jospa pääsis vielä tässä syksyllä lähtemään :) Kivaa reissua teille!

  Erika

  VastaaPoista
 3. Oi tuollainen miniloma kelpais mullekkin! Tallinna on ollu mielessä, jospa sitä pääsis vielä tässä syksyn aikana sinne lähtemään :) Kivaa reissua teille!

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Toivottavasti pääsisit kanssa reissaamaan :) Joulukuussa siellä on yleensä ollut aivan ihana joulutori, joten vaikkei ihan syksyllä pääsisikään, niin silti on kaunista Tallinnassa :)

   Poista
 4. Oi että, varmasti kiva reissu :)
  UUu toi choker -paita mikä on ainakin kuvassa on hieno!

  ♥ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mukava reissu :) Tuollainen choker kuvassa olisi unelmien täyttymys ♥

   Poista
 5. Mulla on jo pitkään ollut kauhea kuume päästä käymään taas Tallinnassa ja tämä postaus vaan pahensi sitä! :D Kivaa sunnuntaipäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin ♥ Tallinnaan tulee välillä kyllä intoa lähteä :D Onneksi sinne melko helposti ja halvalla pääsee :)

   Poista
 6. Haha vitsit toi ostoslista vois olla suoraan mun, sillä melkolailla samoja löyyy myös täältä!! :) Mulla on myös haaveissa over the knee- saappaat, mutta en oo vielä raaskinut ostaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, eikä :D No ollaanhan me se jo tajuttu, että aika samat vaatteet iskee molempiin ;) OTK -saappaat on kyllä melko hintavia ja en kanssa ole kovin raaskinut hankkia :( Nyt sellaiset on jo aikalailla liian korkealla toivelistalla, että pian on ihan pakko saada! Viikon sisään sitten selviää mun ostokset ;)

   Poista