Kolme asiaa...

Mä mietin hetken, että lähdenkö mukaan tällä hetkellä blogeissa pyörineeseen haasteeseen '3 asiaa'. Kuitenkin itse olen nauttinut niiden lukemisesta ja niistä tulee nopeasti ja helposti uutta tietoa bloggaajasta, joten päädyin vastailemaan niihin itsekkin. Jos jostain syystä ette vielä ole törmänneet kyseiseen haasteeseen, on sen ideana vastata kolme asiaa liittyen itseensä tietyssä kategoriassa. Mennään siis suoraan noihin kysymyksiin:

 3 asiaa joista pidän
Kimalluksesta
Vaatteista
Nukkumisesta

3 asiaa joista en pidä
Kylmästä
Ötököistä
Soittamisesta puhelimella

3 asiaa, joita tein viikonloppuna
Kävin Raumalla
Siivosin
Katsoin Criminal Mindsia maratonina

3 asiaa, jotka osaan
Päteä turhissa faktoissa
Tehdä hyvää perus kotiruokaa
Vastata puhelimeen nukkuessani

 3 asiaa, joita en osaa
Tehdä suuria päätöksiä
Laulaa
Katsoa kameraan toisen kuvatessa

3 asiaa, jotka haluaisin osata
Opiskelemani kielet paremmin
Leipoa kakkupohjan
Pitää siisteyttä yllä

3 asiaa, jotka minun pitäisi tehdä
Jatkaa tiskaamista
Käydä kaupassa
Vihdoin hinnoitella kirppiskamat

3 asiaa, joista stressaan
Harjoittelupaikan löytäminen
Tulevaisuus
Kiireen tunne

3 asiaa, jotka saavat minut rentoutumaan
Nukkuminen
Kuppi kuumaa kahvia
Instagramin selaaminen

3 asiaa, joista puhun usein
Vaatteet
Tulevaisuus ja tulevat suunnitelmat
Muistot

3 asiaa, jotka mielelläni puen päälle
Mukavat neuleet
Kynähameet
Korkeavyötäröiset housut

3 asiaa, joita en pue päälleni
Crop-topit
Matalalantioiset housut
Mitään violettia

 3 asiaa, jotka haluaisin hankkia
Uudet talvinilkkurit
Ison kovakuorisen matkalaukun neljällä renkaalla
Kampauspöydän

3 asiaa, joita pelkään
Lentäminen
Läheisen menettäminen
Itsensä menettäminen

3 asiaa, jotka toivon tapahtuvan lähitulevaisuudessa
Valmistuminen
Mukava ja säännöllinen työpaikka
Matka jonnekkin naapurimaita kauemmas

Mun mielestä tälläiset blogeissa kiertävät haasteet ovat todella mukavia toteuttaa ja lukea. Toivottavasti teistäkin on kiva tälläisen kautta oppia taas jotain uutta blogitekstien kirjoittajan takaa. Nyt kysynkin teiltä:

3 asiaa, joista tulit tänään hyvälle mielelle? ♥

Kuvat: S
Kuvauspaikka: Rautatieasema, Pori

14 kommenttia

 1. Tämä haaste on ollut kyllä joka blogissa ja näitä on ollut mukava lueskella! :) Nuo sun kengät on kyllä tosi ihanat ja nuo housut kivan väriset! <3 Joihinkin kohtiin pystyi samaistumaan tässä postauksessa. Mä mm. odotan myös valmistumista ja pelkään lentämistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä joo ollut :D Oon tänä syksynä uudestaan rakastunut tuohon viininpunaiseen ♥ Kiva, että löytyi samojakin juttuja :)

   Poista
 2. Mä tykkään tästä haasteesta, kiva kun säkin teit tän! :) Tässä 3 asiaa, joista oon tullut tänään hyvälle mielelle: 1) Ihanan virkistävä ja syksyinen ulkoiluilma 2) Uuden reseptin onnistunut kokeileminen 3) Ajatus siitä, että huomenna näen mun parhaista parhaimman pikkuveljeni kuukauden tauon ja ikävöinnin jälkeen :)

  Mukavaa pian alkavaa viikonloppua!

  Erika

  VastaaPoista
 3. Kiva, että säkin teit tän! :) Tää on kyllä monessa blogissa ollut, mutta jotenkaan tää ei oo vielä alkanut tympimään! Haha oonkohan jotenkin utelias :'D Kuppi kahvia rentouttaa kyllä, ja siksi vähän pohdinkin kahvikupposen keittämistä :P Mun pitäisi kyllä oikeesti hillitä tota kahvin juomista, sillä se ei vaan sovi mun vatsalle...
  Samaistun tohon puhelimella soittamiseen. Kaverille on ookoo soittaa, vaikka harvoin tulee sitäkin tehtyä. Tuntemattomille soittaminen ja asioiden hoitaminen ovatkin sitten asia erikseen! Mä en yhtään tykkää hoitaa asioita puhelimella ja lykkäänkin niitä aina kyllä ihan viimetippaan asti :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pakkohan se oli, kun niin mukava haaste kerrankin :) Ollaan siis molemmat uteliaita :D Kahvia tulee kyllä välillä juotua aivan liikaa! Onneksi oon osannut alkaa hillitsemään sen juontia kotona, joten niinä päivinä kun ei käy missään ystävien kanssa ei tule kovinkaan juotua aamukahvejen lisäksi :D

   Mä en kyllä yhtään kanssa tykkää hoitaa puhelimitse asioita, vaan mieluummin meen käymään paikan päällä... mutta nykyään ärsyttävästi puhelin on ainoa yhteydenotto keino moniin paikkoihin :/

   Poista
 4. Ihana postaus! Taas paljastui uusia puolia susta ♥

  VastaaPoista
 5. Tää on mun mielestä kiva haaste, mukavaa kun säkin osallistuit tähän :) Huomasin meissä taas uusia yhtäläisyyksiäkin! Tässä tulee kolme mua tänään ilahduttanutta asiaa: 1) Kävely kuun loisteessa virkistävässä, syksyisessä ilmassa 2) Uuden reseptin onnistunut kokeilu 3) Ajatus siitä, että huomenna nään parhaista parhaimman veljeni kuukauden tauon ja ikävöinnin jälkeen :)

  Mukavaa viikonloppua sinne päin!

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiva kuulla, että löytyi uusia yhtäläisyyksiä :) Todella ihanat asiat on sua tänään ilahduttanut ♥ Mukavaa viikonloppua sulle myös! :)

   Poista
 6. Nätti asu ja oli kiva lukea tälläinen postaus sultakin :) Oon itsekin miettinyt tän tekemistä, mutta tää muistuttaa ehkä liikaa sitä kolmen suora -haastetta, joka levisi blogeissa muutama kuukausi sitten :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Miten multa on mennyt ihan ohi tuollainen kolmen suora? :D Mun mielestä samantyyppisiä postauksia voi tehdä muutaman kuukauden välein ellei ole ihan kirjaimellisesti samasta postauksesta kyse, sillä lukijoita on voinut tulla uusia ja useita blogeja lukiessaan on voinut jo unohtaa/ohittaa kyseisen vanhemman postauksen :)

   Poista
 7. Onpa sun blogilla kiva ulkoasu! :) Näitä oli kiva lukea, oppi taas kaikkea uutta ja kiva tietää että joku muukin kattoo Criminal Mindsia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Mä oon ihan koukussa Criminal Mindsiin! :D Mut ihan totta, että en kanssa montaa tunne, jotka tykkää kattoo sitä :)

   Poista
 8. Tänään on viikonloppu. Saa vaan levätä kotona ja rentoutua. Voi irroittautua tavallaan hetkeksi pois arjen pyörityksestä.

  VastaaPoista