Viikko 23

Mulla on nyt tässä kuussa tullut asiapostauksia, joten ajattelin tähän väliin tulla höpöttelemään mun todella kivasta alkaneesta viikosta. Nyt tosin ollaan jo torstaissa, mutta alkuviikko on mennyt niin lennokkaasti kaiken kivan parissa ja viikonlopulle onkin luvassa rentoutumista. 

Maanantai alkoi herkullisissa merkeissä, kun lähdettiin Maarian kanssa hamppareille. Meidän piti mennä aluksi Blind Burgeriin syömään, mutta pari minuuttia ennen sinne suuntaamista huomattiin paikan olevan maanantaisin kiinni. Hampurilaiset silmissä mentiinkin sitten Miamiin maistelemaan vastaavat burgerit. Ihan paras aloitus viikolle siis. Tiistaina puolestaan lähdin pikavisiitille Raumalle moikkailemaan Saraa. Oltiin hyvissä ajoin katsottu sopivaa päivää treffailla, jotta mä saan liput Onnibusin matkaan mahdollisimman edullisesti. Ja kauniin aurinkoinen päivä oltiinkin valittu, joten käytiin kiertelemässä Vanhassa Raumassa enemmänkin. Mua vaan harmitti älyttömästi, että olin aika huolimattomasti pakannut laukkuni matkaan, sillä niin aurinkolasit kuin kamerakin unohtui kotiin. Nappailinkin sitten muutaman fiiliskuvan tuolla mun puhelimen kameralla, kuten varmasti mua Snapchatissa ja Instagramissa huomasivat (nimimerkki molemmissa shinealine). 


Tänään mulla puolestaan oli eräs tapaaminen työpaikkaa varten ja pidetään sormet ristissä, että tuotti tulosta. Mun piti tänään myös lähteä tuon tapaamisen jälkeen kohti Tamperetta katselemaan S:n uutta kämppää, mutta suunnitelmiin tuli aamuyön aikana muutos. Hieman harmittaa suunnitelmien vaihdos, koska olin odottanut Tampere -viikonloppua aikalailla muutaman päivän ajan jo. Näillä näkymin astun Tampereelle vievään junaan sunnuntai ehtoona ja vietän viikolla aikaa siellä ellei nyt tuo tämänpäiväinen tapaaminen muuta ensi viikon suunnitelmia. Viimeistään ensi viikonloppuna kohtaan viimein mustamakkarasta tunnetun suomalaisen kaupungin, koska silloin olisi tarkoitus tehdä kierros Ikeassa... 

Nyt viikonlopun suunnitelmiin kuuluukin siivousurakka, rentoutuminen sekä muutamat kuvailut tulevia postauksia varten. Lisäksi mulla on iso kasa seuraamieni blogejen postauksia luettavana. Itseasiassa ihan hyvä tuo reissun peruuntuminen, sillä mulla oli aika paljon kaikkea puuhaa jäänyt kotiin, joita turhan kauan siirsin eteenpäin. Nyt on sitten aikaa tehdä nekin, mitä keskiviikon säntäilystä jäi jäljelle ja nauttia rennosta kotoilusta.  

Onko teillä ollut mukava viikonalku? Entä kivoja suunnitelmia viikonlopulle? ♥

6 kommenttia

 1. Miamin burgerit ovat kyllä tosi hyviä! Itse tulin tänään taas pitkästä aikaa Raumalle ja aionkin viettää täällä varmaan nyt ainakin kesäkuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hyvä burgeri Miamissa, mutta mä enemmän tykkään Panchon hampparista :( Raumalla oli kyllä nättiä ja kesäistä, joten en yhtään ihmettele, että siellä menisi sulla kesäkuu :)

   Poista
 2. Namiii toi hamppariateria :D Ja ihana kuulla et sul on ollu tosi kiva viikonalku! :) <3 Tulee hyvälle mielelle itekin kun saa kuulla et muillakin menee hyvin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä sen verran herkullinen kuva, että nälkä iskee sitä katsoessa :D Kiitti ♥ Itse olen samanlainen, että tulen helposti hyvälle mielelle toisilla mennessä hyvin :) Mukavaa viikonloppua sulle :)

   Poista
 3. Mahtavaa kuulla, että sulla on ollut hyvä viikko(tai edes alku), toivottavasti se on saanut mielialan ihan kattoon asti! :) <3 Mäkin haluaisin käydä Tampereella niiiiiin kovasti ja melkein pääsinkin, mutta se reissu sit peruuntuikin oman kämmin vuoksi... :( Ehkä vielä joskus! Toivottavasti tämä viikonloppu on jättänyt sut rentoutuneeksi ja valmiiksi kohdata seuraavan viikon haasteet :) Toivottavasti seuraava viikko on yhtä onnistunut ja mukava <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ♥ Joo on ollut kyllä mielettömän hyvä viikko kokonaisuudessaan, ehkäpä tuo kesä vaan nostattaa levelit korkeemmalle :) Itse en ole kovin käynyt Tampereella ja siksi odotankin innolla kaupunkiin tutustumista. Ehkäpä säkin jossain vaiheessa pääset käymään :) Mukavaa sunnuntaita ja tulevaa viikkoa sulle ♥

   Poista