Matka Tampereelle

Tää olisi nyt Tampereella monen mutkan kautta. Lähdin siis viikoksi moikkailemaan S:ää, sisustelemaan sen uutta asuntoa sekä tutustumaan mulle vieraampaan kaupunkiin. Mulla lähti juna kahden aikaan Porista ja tuli hieman kiirus pakkailla, koska olin sen totutusti jättänyt aivan viime tippaan. Onneksi juna-asema on vajaan 500 metrin päässä mun luota, joten kävelymatkaan ei kauaa tuhriintunut. Varailin eilen illalla itselleni lippua valmiiksi ja voin kertoa käyttäneeni melkein vartin miettiessä parhainta mahdollista istumapaikkaa itselleni ja laukkuryökkiölleni. Loppujen lopuksi valikoin paikkani melkeinpä tyhjästä 12 henkilön vaunusta saadakseni tarpeeksi tilaa ja rauhaa. Mun tuurilla kuitenkin puolessa välissä matkaa sain vastakkaiseen penkkiin istumaan erittäin ylisosiaalisen henkilön, joka jaksoi kiinnostuneena kysellä multa kaikenmaailman kysymyksiä. Ja ei mua tosiaankaan haitannut tälläinen vähän harvinaisempi suomalainen matkustuskohtaaminen, koska selvisi, että molemmat opiskellaan vielä samassa koulussa ja valmistutaankin melko samaan aikaan. Juteltavaa siis riitti... kahdeksikymmeneksi minuutiksi, jolloin jouduin jäämään junasta pois. Jäin jo Vammalassa pois, sillä S oli siellä vanhemmillaan ja ajateltiin, että on mukavampi sieltä yhdessä ajella Tampereelle sen sijaan, että maksaisin lipusta tuplat ja S joutuisi ajamaan aivan keskustaan hakemaan mua junalta. 

Tampereella en tähän mennessä ole kerennyt näkemään muuta kuin S:n lähellä olevan S-Marketin ja Kotipizzan. S on pääasiassa aina yövuorossa, joten mulla menee illat täällä aikalailla yksinään ja aamuisinkin herääminen on melko myöhään. Onneksi viikonloppuna on sitten vapaapäivät, jolloin tarkoituksena olisi päästä käymään Ikeassa. Jonain päivänä saatan uskaltautua lähteä käymään bussilla keskustassa kiertelemässä ja Ideaparkissa mua on luvattu käydä viemässä jonain päivänä ennen töitä. Tässä on kuitenkin onneksi ihan kävelymatkan päässä jonkinlainen pienempi kauppakeskus, jossa ajattelin myös poiketa jokin aamupäivä, kun S nukkuu. Nyt jatkan sunnuntain viettoa Nashvillen parissa ja natustellen paria irtonamia. 

Ihanaa sunnuntaita teille ♥

4 kommenttia

 1. Mäkin olin eilen Tampereella ;) Tosin vaan Särkänniemessä :D Sulla on muuten samalaiset nuo kukkakengät kun mulla :) Pidä kivaa Tampereella! Onko tuo S siis sun poikaystävä S? Luulin, että asutte yhdessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kerrankin samassa kaupungissa ollaan oltu :D Nuo kukkakengät on kyllä niin ihanat, että ne on jumittanut mun jaloissa useamman viikon :) Joo mysteerinen S on mun poikaystävä. Ei olla koskaan asuttu yhdessä, vaan se asui ennen Raumalla ja mä Porissa ja nyt sitten muutti Tampereelle. Eli etäsuhteessa aikalailla kokoajan oltu, mutta on pystytty todella hyvin viettämään arkea yhdessä, kun koulussa Raumalla kävin :)

   Poista
 2. Haha eikä toi on kyllä niin perus, että kun haluaa rauhaa ja hiljaisuutta, niin silloin aina käykin toistepäin! :D Toisaalta ihan super ihanaa, että on tommoisia ihmisiä jotka alkavat juttelemaan ihan vain randomisti jossain junassa tuntemattomille :') Itsekin toissaviikolla aloin höpöttelemään enemmän erään asiakkaan kanssa, ja meillä klikkasikin aika hyvin, joten vaihdettiin Instagrameja. :D Uusiin ihmisiin tutustuminen mitä kummallisimmissa tilanteissa on kyllä ihan parhautta =) Ihana asu sulla noissa kuvissa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, äläpä :D Mulla oli vielä kuuloke korvilla ja alkoi silti höpöttämään... :D Itsekkin silti tykkään tosi paljon tutustuu uusiin ihmisiin ja jutella, että ei mua haittaa tuollaiset. Vähän hauska varmaan tuo asiakkaan kanssa klikkaaminen :) Kiitti, tuo oli tuollainen semi nopea kiireessä kyhätty asu matkustamista varten, mutta tykästyinkin siihen sen verran, että halusin sen noihin kuviin tuolta juna-asemalta :)

   Poista