Ihania profiileja Instagramissa

Mun on jo hetki pitänyt tulla jakamaan teille mun suosikkeja Instagrammista ja Noran postauksen innoittamana sen vihdoin sain aikaiseksi. Yritin bongailla noista mun seuraamista Instagram -tileistä sellaisia, jotka eivät välttämättä olisi niin tuttuja teille, mutta joista itse ammennan inspiraatiota kovastikkin. Mulle Instagramissa yhdistyy kauniit ja inspiroivat kuvat sisustuksesta, vaatteista ja maisemista, mutta myös humoristiset kuvat ja meemit. Seurantalistallani noin puolet on ihmisiä, joita tunnen tosielämässä plus tuttuja bloggaajia ja toinen puoli on sitten näitä inspiroivia tilejä. Huumoritilejä seuraan kanssa jonkin verran saadakseni aamulla Instagramin avatessani nauraa aamukahvit näytölle. 

Sen pidemmittä puheitta mennään kahdeksaan valitsemaani profiiliin. Nämä ovat satunnaisessa järjestyksessä ja nappailin heiltä omasta mielestäni kivoimpia kuvia kollaasiin. Nimimerkki löytyy kuvan alta ja toimii myös linkkinä suoraan profiiliin. 


Sequins are a girl's best friend. Kahden chicagolaisen bloggaajan tili, jossa nimen mukaisesti paljetteja näkyy ja paljon. Heidän tyylinsä on kimaltelevaa, söpöä ja naisellista. Spesiaalina itse pidän sitä, että heillä on aina tietty teema, jonka mukaan molemmat pukeutuvat. Tuolloin saa samasta trendistä hieman erilaiset asut ja löytää paremmin itseään miellyttävämmän kokonaisuuden. Aloin seuraamaan jo pari vuotta sitten, kun heillä oli muutama tuhat seuraaja ja on ollut niin jännä nähdä kuinka heidän seuraajien määrä on kasvanut kokoajan tuohon 13k, mikä heillä tällä hetkellä on. 


Dekorasyonzevkim. Vaikeasta nimestään huolimatta aivan älyttömän ihana profiili. Käyttäjä kerää Instagrammista paljon inspiroivia kuvia ja regrammaa niitä antaen kaiken krediitin kuvan omistajalle. Kuvat ovat sisustukseen liittyviä ja ne ovat täynnä söpöjä ja pastellisia esineitä yhdistettynä pieneen luksukseen. Aivan ihania prinsessaunelmia ♥ Julkaisuja tulee useita päivässä ja tilillä on yli 200k seuraajaa.


Evey & ToTo. Mitä olisi listaus ilman maailman suloisimpia kissakuvia? Evey and Toto ovat kaksi kissaa Torontosta ja olemukseltaan kunnon karvapalleroita. Itse en ole koskaan kovin kissoja halunnut, mutta nämä kaksi voisin adoptoida samointein. Aloin seuraamaan tiliä jo silloin, kun kuvissa seikkaili ainoastaan Evey. Kuvia tulee päivittäin sekä paljon myös videoita. Seuraajia on 18k. Söpöysvaroitus on kyllä pakko antaa tälle tilille! ♥


All dolled up blog. Ihania naisellisia, mutta tyttömäisiä asuja. Asuissa löytyy hempeitä pastilleja, klassisia malleja sekä väripilkkuja.  Välillä löytyy myös kauniita kuvia sisustuksesta ja ruuasta. Julkaisuja tulee melkein päivittäin ja seuraajia löytyy 23k. 


Good vibes only. Musta ainakin on ihana lukea hyvän mielen lainauksia feedissäni ja siihen gvo sopiikin erinomaisesti. Sanomattakin selvää, että lainauksien tarkoitus on tuoda hieman aurinkoa jokaiseen päivään. Heitä seuraa 117k.


HomeGoods. Amerikkalaisen sisustus/huonekaluketjun Instagram. Heidän feedissään on todella paljon kauniita kuvia heidän tuotteiden käyttäjiltä. Kuvat ovat inspiroivia ja värikkäitä sekä jokaiseen makuun sopivia tulee vastaan. Itse seuraan myös Ikean Instagramia ja Homegoods tulee kakkosena lemppari kaupan sivuna tuolla. Vielä, kun saisi ostettua Suomeenkin noita tuotteita... Seuraajia heillä on huimat 1,5 miljoonaa.


Ma solem. Mukavaa harmoniaa ja rauhallisuutta feedin keskelle. Norjalaisen Mariannen pitämä tili on täytetty rennoilla hetkillä luonnon keskellä yhdessä hyvien kirjojen ja kahvien kanssa. Kuvat ovat ihanan seesteisiä ja kasvokuvia tilillä ei ole ollenkaan, mikä on nykyään harvinaista. Ja myönnän suoraan, että muumimukien käyttö oli itselleni myös iso plussa. Kuvia tulee säännöllisen epäsäännöllisesti ja seuraajia on 1798 eli kahta vajaa 1800. 


Love your abode. Amerikkalaisen sisustusbloggaajan Instagram, joka pursuaa kuvia Yunin kauniista kodista ja perheestä. Hänellä on paljon diy -projekteja, joita usein myös tilillä nähdään ennen/jälkeen -kuvissa. Selaillessa profiilin kuvia huomaa, kuinka pienillä yksityiskohdilla voi muuttaa koko tilan ilmettä ja valoisuus on avainsanana sisustuksessa. Tili päivittyy melkein päivittäin 9064 seuraajan nähtäville. 

Oliko jokin näistä tuttu teille? Entä löytyikö uutta seurattavaa? :)

10 kommenttia

 1. Ihanaa, että säkin teit tän postauksen! En seuraa näistä mitään ennestään, mutta moni meni seurantalistalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, kauan ollut jo aikeissa, mutta vihdoin sain toteutettua :D Kiva, että oli sulle tuntemattomia, joista löytyi uutta seurattavaa :)

   Poista
 2. En seuraa näistä mitään, mutta pitää ehdottomasti tsekata nää läpi! Tosi kivoja kuvia jokaisessa:) Tuo All dolled up blog etenkin on niin ihanilla kuvilla varustettu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noissa on kyllä kaikissa niin ihania kuvia ♥ Tuolla All dolled up blogilla on niin ihanan värikkäitä ja söpöjä kuvia, että piristävät kyllä :)

   Poista
 3. Ei ollut tuttuja, mutta uusia vinkkejä on aina kiva löytää :)

  http://lauraheinikki.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) Tarkoituksena olikin vähän ehkä tuntemattomampia omia lemppareitani esitellä :)

   Poista
 4. Tää oli kyllä postaus mun mieleen! Pitääpä mennä vähän tarkemmin tutkimaan noita insta profiileja. Vaikutti kivoilta! etenkin toi sisustusjuttu näytti ihanalta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että oli mieleinen :) Kannattaa kyllä katsella profiileja tarkemmin, sillä mä nappailin heidän tileiltään mua eniten miellyttävät kuvat, joten mahdollisesti olen voinut jättää pois ne kuvat, jotka olisi jotain toista kiinnostanut enemmän :) Nuo sisustusjutut on kyllä täyttä rakkautta ♥

   Poista
 5. Nämä kaikki olivat niin ihania profiileja ja pari päätyivät heti munkin seurattuihin ;) Sulla on melko sama maku kuin mullakin seurattujen suhteen, joten nämä postaukset ovat tervetulleita! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että löytyi uusiakin seurattavia :) Saako udella mitkä? Hih, itsellä on aika eri maku verrattuna useimpiin kavereihin, joten mukavaa, että johonkin muuhunkin iskee samat asiat :D

   Poista