Sunnuntain höpötyksiä

Näin sunnuntaiaamuna istun kahvikuppi kädessä koneen äärellä. Mulla olisi useita erilaisia postausideoita luonnoksissa odottelemassa mua niiden pariin, mutta ajattelin tulla pitkästä aikaa kertomaan kuulumisia. Ei sillä, että mulle kovinkaan mitään erikoisia asioita kuuluisi, mutta välillä on mukava höpötellä niitä näitä. Aika sujahtaa kokoajan aivan liian nopeaa ja kesää päin mennään vauhdilla. Koska aika menee niin nopeasti, tuntuu ettei mihinkään hetkeen kerkeä pysähtymään rauhassa. 

Lähiaikoihin on kyllä kuulunut paljonkin niitä rauhallisia hetkiä, mutta päiviä ovat vauhdittaneet myös kaikenlaiset menot ja askareet. Oon silti tällä hetkellä melko onnellinen huolimatta suuresta ahdistuksesta tulevasta sekä ajan loppumisesta kesken. Voisko ajan mitenkään edes hetkeksi pysäyttää?


Mua snapchatissa (shinealine) seuraavat ovatkin muutamassa snapissa huomanneet mun käyneen muutaman kerran hieman pidemmillä kävelylenkeillä. Ollaan nyt pyritty Maarian kanssa käydä kerran viikossa liikkumassa. Oon itse niin laiska lähtemään, että ilman tuollaista patistusta en varmaan menisi itsekseni. Ja on kiva muutenkin saada seuraa jolloin aika ja matka sujahtaa ihan huomaamatta. Kaikista parasta tässä kuitenkin on se, etten pysty antamaan itselleni periksi vaan joudun pysymään toisen kintereillä nopeassa vauhdissa, vaikka kuinka hengästyttäisi! Mä en todellakaan ole mikään urheilullinen ihminen ja en siitä pahemmin nauti, vaikka onhan se aina palkitseva fiilis suorituksen jälkeen. 

Meillä Porissa on onneksi ihan mahtavat ulkoilumahdollisuudet ja ollaankin nyt suunnattu Isomäen lenkkipoluille, joissa on valinnan varaa lyhyemmistä pidempiin matkoihin. Onneksi ystävä on sen verran enemmän urheilusta innostunut ja hankkinut puhelimeen sportstracker -sovelluksen, joka näyttää käytetyn ajan ja kuljetun matkan. Ensimmäinen lenkki oli 6,5 km ja oli pari seuraavaa päivää jalat hellinä totuttomuuden vuoksi. Käytiin myös torstaina hieman pienempi lenkki kulkemassa aikarajoitteen vuoksi ja huomenna toivottavasti keretään taas hieman pidempi käymään.


Olen myös pyrkinyt päivittäin tekemään jonkin osan kevätsiivousta, mutta tuntuu, että monissa kohdissa saa olla joka päivä siivoomassa ilman, että pääsee aloittamaan uutta osa-aluetta. Haluaisin myös tietää, että käykö meillä joka päivä vieraita, koska tiskien määrästä voisi luulla hieman isommankin perheen lounastaneen. Vielä on mun listalla miljoona kohdetta tehtävänä ja kirppikselle/kierrätykseen/roskiin menevien tavaroiden pinot kasvavat. Tavaraa on kerääntynyt tähän pieneen yksiöön huomaamatta aivan liikaa ja tälläinen himohamstraaja on aivan liian huono heittämään niitä poiskaan. Aina sitä ajattelee tarvitsevansa jotain vielä joskus, mutta pari vuotta myöhemmin törmää samaan asiaan ilman, että tarvetta on ollut. 

Ja monien asioiden kohdalla tekisi mieli heittää ne pois ja hankkia vastaava kivempi tilalle. Tällä hetkellä esimerkiksi haaveilen uudesta yhteensopivammasta astiastosta miljoonan erilaisen lautasen sijaan. En sano, että kaikkien lautasien pitäisi olla täsmälleen samanlaiset, mutta haluaisin niiden sopivan kattauksessa keskenään. Mulla on muutamakin ihanuus mielessä jo, mutta ennen sitä täytyisi edellisistä luopua.


Talvella mulla oli joka asussa beige takki ja nyt kevään ajan näköjään tuo valkoinen on nauliintunut päälle. Mä silti olen siinä mielessä 'säästeliäs' ihminen, etten halua kaappejani ahdata täyteen erilaisilla takeilla vaan mieluummin hankin takin, joka sopii moneen erilaiseen tilanteeseen ja asuun. Tykkään enemmän leikitellä, sillä mitä takin alle puen. Muutenkin juuri talvitakit säilöön laittaneena huomasin niiden vievän triplasti enemmän tilaa verrattuna kivoihin mekkoihin!

Tässä asussa myös on sääret esillä ensimmäistä kertaa tänä keväänä. Ulkona oli sen verran lämmin, että ohuilla ihonvärisillä sukkiksilla tarkeni todella hyvin. Mä itse rakastuin täysin tähän toimistotyyliseen asuun ja uskon sen eksyvän päälle toistekkin. Tuo asu toi mukanaan runsaan annoksen itsevarmuutta ja tunsin itseni kauniimmaksi. Mun mielestä se on välillä vaatetuksessa yksiä lempiasioitani, että niillä saa omaa tunnetilaansa säädeltyä.

Mitä teille kuuluu? ♥

10 kommenttia

 1. Tosi ihana asu! <3 Voisin laittaa vaikka heti päälle!:) Mulla on sama homma, että mieluummin pari takia jotka sopivat moneen asuun, kuin kymmeniä jotka käyvät esim yhteen tai kahteen kokonaisuuteen! Mun kuulumisia ootki varmaan mun blogista jo lueskellut :P Mussa on myös himohamstraajan vikaa ja hyllyt pursuavat kaikkia vanhoja tavaroita, joita tuskin tuun ikinä tarvitsemaan. Mutta kun eihän sitä tiiä, jos joskus tarvitseekin... :'D Ihanaa sunnuntain jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Meillä nähtävästi iskee vaatteissa samat jutut, kun ihastelen kaikkia sun asuja myös :D Ja juuri tuo, että parempi olla monikäyttöinen takki mieluummin kuin kerran pari pidettäviä, vaikka niitäkin on itselle muutama eksynyt.

   Himohamstraus on kyllä ihan kamalaa, mutta on siinä kyllä puolensa, kun löytyy kaikkea maan ja taivaan väliltä tarpeeseen. Oispa vaan tilaa enemmän :/

   Poista
 2. Itsellänikin on menossa jonkinlainen asunnon suursiivous, mutta olen kohdannut saman ongelman tämän tavaramäärän kanssa. Mistään en haluaisi luopua, vaikka ehkä kannattaisi :D. Toi asu on todella kaunis! Voisin pukea sen milloin vaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, niinhän se menee, että tavaroista luopuminen on vaikeaa, vaikka kannattaisi :D Itselle kyllä iskee välillä kunnon vimma heittää tavaroita pois, mutta jossain vaiheessa kaipailen niitä takaisin...

   Poista
 3. Mun mielestä tällaiset kuulumispostaukset kuuluu asiaan ja välillä niiden lukeminen onkin parasta viihdettä asiapostausten joukossa. :) Itsekin raapustin eilen kuulumisia pitkästä aikaan ja oikeastaan se puhdistaa jotenkin mieltä, kun saa kirjoitella ilman sen kummempia päämääriä. Kiva, että olet alkanut harrastamaan kävelylenkkejä, ne tekevät kyllä tosi hyvää ja kaverin kanssa kuluu aika kuin siivillä! :) Mullakin on kevätsiivous käynnissä ja innostuin niin paljon siivoamisesta KonMari-kirjan johdosta! Pian on kämppä uudessa uskossa ja tavarat paikoillaan vihdoinkin. :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulumispostaukset on kyllä aina mukavia :) Kävelylenkit ja kevätsiivous ovat varmasti tähän vuodenaikaan monella lisääntynyt ihanan auringon paistaessa pidempään :)

   Poista
 4. Ihana höpöttelypostaus :) Miulla on ollu tosi kiire ja en oo ehtiny omaa blogia päivittään edes aikoihin, mutta toivottavasti taas pian! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Toivottavasti on ollut mukavia kiireitä ja kyllä blogi odottaa, että sulla on taas pian aikaa sille ♥

   Poista