Positiivisuuksia

Viimeaikaisia positiivisuuksia olisi taas luvassa. Edellisessä tälläisessä postauksessa mulla oli kanssa puhelimen kanssa otettuja kuvia ja koin niiden sopivan enemmän kuin hyvin näihin positiivisuus -postauksiin, sillä niistä tulee nähtyä myös niitä arjen pieniä hetkiä. Mä olen pyrkinyt kuukausittain tuomaan edes muutaman arjen positiivisuuden esille blogissa ja mun on pakko myöntää, että ne piristävät omaa mieltä erittäin paljon. Mulla ei ehkä ole tässä lähiaikoina ollut kovinkaan helppoa ja siksi onkin mukava tarttua niihin pieniin positiivisuuksiin ympärillä. Tiedättehän sen tunteen, kun yksi ylimääräinen hymy saattaa muuttaa koko päivän miljoona kertaa paremmaksi? Niitä positiivisuuksia olisikin nyt luvassa oikein runsaasti. 

 ♥ Aurinko on alkanut paistamaan jo aamu varhain ja iltamyöhälle saakka on ihanan valoisaa. 

♥ Pääsin eilen kahvittelemaan parin vanhan lukiokaverin kanssa ja maistelemaan suussasulavaa pätkiskakkua. Sain myös edellisellä kerralla jääneet tarjoiluastiani takaisin... Unohtelen niitä aina joka paikkaan, johon vien makoisia tuliaisia. 

♥ Aamukahvi sängyssä. Mun oma ihana aamurutiini silmät ummessa laittaa kahvi tippumaan ja jatkaa heräilemistä sen tiputtua höyryävä kahvikuppi viekussa. 

 ♥ Pienet herkutteluhetket. Tein eräänä iltana köyhiä ritareita pitkästä aikaa ja olivat kyllä yhtä hyviä kuin muistinkin. 

♥ Käytiin kahvilla ystävän kanssa ja otettiin kahvin kaveriksi pasteijat. Kuitenkaan myyjä ei osannut neuvoa heidän opiskelija-alennustaan ja toikin hetken päästä meille puoliksi ihanan suklaisen kakkupalan. Asiakaspalvelua parhaimmillaan!

♥ Kävin ostamassa puhelimeeni muistikortin ja nyt sinne mahtuu rutkasti enemmän sisältöä. Pakko kuitenkin hehkuttaa, että mun Huawei Honor 4X pitää valmiiksi jo sisällään mielettömän muistikapasiteetin, sillä näin vasta neljä kuukautta oston jälkeen kaipasin tuota lisämuistia. 

 ♥ Ensi viikolla oleva vappu on saanut mut jo valmiiksi innostumaan. Ystävällä on vappuaattona pienet pippalot ja vappupäivänä pääsee käymään vapputorilla. Lisäksi kaupungissa on tivoli, jossa haluan käydä fiilistelemässä. 

♥ Lisäksi paritkin laivareissu -suunnittelut ovat pitäneet intoa yllä. Toivonkin pääseväni kesän aikana parikin kertaa edemmäs merta, koska mä niin rakastan meren aaltoja ja sen sinisyyttä. 

♥ Löysin itselleni ihanan kevättakin, jollaisesta olen haaveillut jo kauan. Sen lisäksi eilen käydessäni ostamassa kynsilakkoja eksyin myös takkeja katselemaan ja löysin toisen kevättakin. Nyt mulla on hieman asiallisempi ja toinen hieman rennompi kevättakki. 

♥ Otettiin kokeiluun HBO Nordic ja oon nyt 'sivistänyt' itseäni Game Of Thronesilla. Mua on jo hetken ärsyttänyt, kun kaikki puhuu siitä sarjasta ja en itse tiennyt mitään. Nytpä en ainakaan siitä keskustellessa ole niin hukassa kuin aiemmin. Muutenkin tuolla oli paljon ihan mielenkiintoisia sarjoja katsottavissa. 

♥ Mulla on myös muutama ihan huikea postausidea luonnoksissa ja oon niistä tosi innoissani. Mun mielestä postauksien tekeminen itseään innostavista aiheista on paljon parempi kuin se, että pakolla yrittäisi keksiä kirjoitettava. Onneksi mulle harvemmin käy niin, ettei olisi ideoita vaan päinvastoin ideoita on liikaakiin, mutta toteuttaminen kaikkien kohdalla ei vain onnistu. 

♥ Tylsyyksissä Snapchat -filttereiden kanssa pelaaminen saa mielen piristymään, sillä osa niistä on niin hauskoja, että naureskelen yksinäni niille. Kannattaa siis kokeilla, jos tylsää on havaittavissa ;)

Kertokaas omia lähiaikojen positiivisuuksia? ♥

10 kommenttia

 1. Tosi kiva postaus! :) Juuri positiivinen ja kivat kuvatki oot laittanut :) Varsinki noi ruokakuvat, nam!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Huomasin itsekkin, että yllättävän paljon ruokakuvia eksyi tähän postaukseen :D Ehkäpä se ei kuitenkaan haittaa, kun kovin usein ei kuitenkaan täällä ruokakuvia jaella...

   Poista
 2. Ihania positiivisia! <3 Mä just juttelin kaverin kanssa siitä, miten toisten positiivinen asenne vaikuttaa positiivisesti itseenikin, eli näistä postauksista saa aina niin paljon voimaa! Toivottavasti kaikki negatiivinen sielläkin kääntyy positiiviseksi, haleja ja tsemppiä täältä <3 :) Vitsit mäkin haluaisin laivalle, mutta kukaan ei lähde mun kanssa tai ne reissut tuppaavat maksamaan hyvillä lähdöillä aivan liian paljon :/ Ja heiiiii, miltäs Game of Thrones on maistunut tähän mennessä? :D Meillä lähtee kohta uusin kausi pyörimään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos superista kommentista ♥ Positiivisuus kyllä vaikuttaa ihan suuremminkin kuin vain pelkästään sen levittäjään :) Ja kiitos tsempeistä, kyllä kaikki pian kääntyy taas parempaan!

   Laivalle pääsy on kyllä aina tosi kivaa ja todella halpoja reissuja onkin nyt ollut paljon näköpiirissä. Me tosin lähetään yleensä aina Turusta, kun lyhyempi matka sinne :/ Ja kun itse suosin Tallinkisiljan baltic princssiä, jonka E-hytit on yksiä parhaimpia ja halvimpia :D

   Game of Thronesissa ollaan viidennen puolessa välissä eli pian pääsee seuraamaan ihan samassa tahdissa muiden kanssa :) Aika hyvin se imi mukaansa ja varsinkin, kun kiinnostaa juuri tuollainen historia viba siinä. Välillä ehkä puuduttaviakin jaksoja mahtunut väliin, mutta kyllä näen syyn sen suurelle suosiolle :D

   Poista
 3. Mitä oot tykännyt tosta Game Of Thronesista? :D Mut ihanan positiivinen postaus, tulee itsekin hyvälle mielelle ku lukee muiden ivoista jutuista. Ja haha sitä sun huikeeta postausta odotellessa ;)

  - Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Yllättäen oon ihan tykännyt tuosta Game of Thronesista, vaikka aluksi luulin sen tulevan olemaan pakkopullaa. Mielenkiintoisia käänteitä ja erikoisia tapoja sekä tietenkin aivan yllättäviä juttuja, joita ei olisi heti uskonut :D

   Poista
 4. Kiva postaus <3 Game of thrones on ihan paras sarja :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Juu oon nyt jäänyt koukkuun ja vajaassa kuukaudessa melkein viisi tuottista katottuna :D

   Poista