Ohjelmarikas maaliskuun loppu

Hui miten nopeasti maaliskuu on sujahtanut ohi ja pääsiäisen jälkeen kuukautta on jäljellä vain muutama päivä. En silti valita, sillä huhtikuu mielessäni ainakin tuo kevään myös enemmän mukanaan, vaikka nytkin on vuorotellen lumisateiden kanssa saatu nauttia hieman keväisemmästä ilmasta. Onneksi mulla on loppu maaliskuu täynnä kaikkia ihania juttuja, joten aika varmasti tulee lentämään kuin siivillä kohti huhtikuuta. 


Tällä viikolla olen kerennyt jo moikkailemaan Saraa pitkästä aikaa ja tänään olisi luvassa Maarian kanssa kaupungilla käyntiä. Lauantaina puolestaan olisi tarkoitus viettää iltaa vanhojen lukiokavereiden kanssa, joista osaa en ole nähnyt vuoteen! Melko kaveripainoitteinen viikko siis. Välillä harmittaa, kun joitain ystäviä tulee nähtyä aivan liian harvoin, mutta onneksi ne oikeat ystävät pysyvät elämässä, vaikkei kovin usein näkisikään. Onneksi voi luottaa pääsiäisen vapaisiin, jolloin suurimmalla osalla on hyvin aikaa viettää aikaa läheisten kanssa ja sopia paremmin menoja. Pääsiäisessä tosiaan itselleni on tärkeintä nuo läheisten kanssa vietetyt hetket, herkulliset pääsiäisruoat sekä tietenkin suklaamunien suurkulutus. 


Ensi viikolla puolestaan pääsiäisen jälkeen on myös kivoja hetkiä luvassa. Ja myös ehkä vähemmän ihana hammaslääkärikäynti, jota olen tässä jo muutaman viikon odottanut innolla. Mulla tehdään viimeinen käynti juurihoidosta, mikä ei ole yhtään miellyttävää, mutta mun hammaslääkäri on todella symppis ja mukava tyyppi, joten selviän varmasti. Hammaslääkärin penkistä olisi tarkoitus suunnata suoraan joko Helsinkiin tai Turkuun riippuen siitä, millaiseen laivamatkaan päädytään S:n kanssa. Vaihtoehtoina on joko mennä päivä Tallinnassa risteilylle tai pelkästään 23h risteilylle Turku-Tukholma välille. Innolla kyllä odotan ihan kumpaa vain reissua! 


Kuvat tässä postauksessa eivät kyllä ole tältä viikolta, joten ei kannata ihmetellä, että olisi saatu ihan noin paljon lunta. Käytiin viime kuun puolella kuvailemassa Poroholmassa Raumalla ja oli ihan älyttömän kylmä. En suostunut ottamaan hanskoja käsistä ja melkein luovutin siltä päivältä kuvailut vallan. Kylmästä huolimatta näistä kuvista tuli omaan silmään ihan kivoja ja mukava, että on vielä ainakin yhdet kuvat, joissa on kaunis lumimaisema. 

Miten te vietätte pääsiäistä? ♥

4 kommenttia

 1. Kiva postaus :) <3 Hauskoja suunnitelmia sulla on loppukuulle! Mäkin haluisin risteilylle, ois kiva pikku irtiotto :)! Meillä on tiedossa tänään pääsiäisbileet luokkakavereiden kanssa ja sunnuntaina mennään vanhempien luokse syömään ja ettimään pääsiäismunia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ♥ Kivoja pääsiäissuunnitelmia sulla, tuo munien etsiminen kuulostaa tosi hauskalle :) Ja risteilyt on kyllä kivoja irtiottoja, joten odotan kyllä innolla :)

   Poista
 2. Mä oon pääsiäisen ihan vaan kämpillä. :D Eikä oikeestaan ole mitään erikoisia suunnitelmiakaan, paitsi huomenna jääkiekkopeliä kattomaan. :) Aion tietysti syödä myös paljonpaljon mämmiä. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi tosi kivan rento pääsiäinen sulla :) Ja mämmi on ihan parhautta ♥

   Poista