Negatiivisesta positiiviseksi

Olen täällä blogissa varmasti kyllästymiseen saakka maininnut, että positiivisella asenteella löytää negatiivisemmistakin asioista hyvää, ainakin myöhemmin. Tällä kertaa listasin omia viimeaikojen positiivisia niin, että kerron niiden huonot lähtökohdat ja kuinka ne muuttuivatkin positiivisemmiksi. Nämä mun jutut ovat kyllä ehkä niitä elämän pienimpiä positiivisuuksia, mutta muutama pieni positiivisuus muuttaa koko päivän tuplasti aurinkoisemmaksi. 

 ○ En ole useista työhakemuksien kirjaamisesta huolimatta löytänyt vielä kesälle työpaikkaa, mutta viime viikolla varmistui, että pääsen viettämään Pori Jazzit taas aamusta iltaan kadulla myymälää pystyssä pitäen. Tiedättekö sellaisen työn, joka ei edes tunnu työltä, kun se on niin kivaa? Tuo on juuri sellainen mulle. 

○ Mulla on ollut ihan kamala päänsärky melkein viikon johtuen särkevästä hampaasta. Tänään kuitenkin olen joko liian tottunut päänsärkyyn tai se on hävinnyt, sillä ekaa kertaa pitkään aikaan en ole tarvinnut särkylääkettä. 

○ Seurailtiin S:n kanssa jenkkien tahtiin Scream Queens -sarjaa, jota kerettiin noin viisi jaksoa katsomaan kunnes unohdettiin se. Nyt se kuitenkin tulee ihan suomi -televisiosta FOX:ilta, joten pääsee katsomaan sitä teksteillä ja jatkamaan nauramista älyttömälle huutokomedialle. Ja näkemään hauskoja pastellisia asuja. 

 ○ Päivät ovat olleet tylsiä opparinkirjoittelun ja hakemuksien kirjaamisten täyttämiä. Työskentely kuitenkin maistuu paljon mukavammin, sillä pian on pääsiäinen, jolloin on luvassa hyvää ruokaa ja vanhojen ystävien treffaamista. Ja pääsiäismunia unohtamatta!

○ Ulkona vallitseva märkä ja loskainen keli ei houkuttele yhtään, mutta ne ovat askelia kevääseen päin. Aurinkokin näkyy nykyään useampia tunteja päivässä ja ikkunasta saa ihanaa valoisuutta asuntoon. Kevät on niin pian täällä, enkä meinaa malttaa odottaa. 

○ Ihanan sävyiset tulppaanit kestivät vain muutaman päivän verrattuna edellisiin valkoisiin. Sain kuitenkin muutaman ylimääräisen päivän nauttia kauniista terälehdistä maljassa. 

○ Vaatekaapista ei löydy mitään päälle pantavaa, sillä kaikki on käytetty jo miljoonaan otteeseen. Kuitenkin säät ovat alkaneet muuttua kevääseen päin ja pitkästä aikaan saa alkaa pukeutumaan keväisempiin ja kesäisempiin vaatekappaleisiin. Ja kauppoihinkin on alkanut saapua ensimmäisiä kevätvaatteita aikaa sitten jo. 

○Sokerittoman kokeilun aikana kaikkialla näkyi uutuusherkkuja, joita en päässyt maistelemaan. Ensimmäisenä sokerillisena päivänä pääsin maistelemaan Fazerin uutuus suklaalevyä, mikä ei kuitenkaan ollutkaan mitenkään niin erikoinen kuin millaiseksi sen himoissani olin ajatellut. Pian tulossa muuten postausta siitä, miten mun kolme viikkoa ilman sokeria sujui. 

Tälläinen muutama positiivisuus on näihin lähiaikoihin kuulunut. Kaivelin myös hieman kuvia kännykän kätköistä ja voihan nenuli kuinka vaikeata ne oli saada koneelle siirrettyä. Mun tietokoneella ja puhelimella taitaa olla melkoinen riita meneillään, kun eivät suostuneet yhteistyöhön kovankaan yrityksen jälkeen. 

Mutta mitäs ihanaa teille kuuluu? ♥

14 kommenttia

 1. Vinkki: tosta Fazerin matka-sarjasta se minttujuttu on ihan syntisen hyvää!! :D Suosittelen! Ihana postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, täytyy varmaan ensi kerralla maistella sekin :) Aattelin jokaista niistä vähäsen maistella, kun kaikki kuulostaa aikas makoisille :D

   Poista
 2. Ihana Ane.♥ Niinhän se usein menee, että ne elämän pienet ilot ovat oikeestaan niitä suurimpia!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥ Niinhän ne ovat, vaikka niitä välillä vaikeammin huomaakaan :)

   Poista
 3. Musta on niin ihanaa kun kääntää kaikki negatiivisuudet positiivisuuksiin :) yritän itekin aina tehdä näin ja näitäkin lukiessa tuli vaan niin hyvälle mielelle ♥

  http://riikkamaria.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Oikeasti kaikesta huonostakin löytää jotain hyvää ajan ja välimatkan kanssa, koska kaikella on kuitenkin ollut oma tarkoituksensa :)

   Poista
 4. Ihanan positiivinen ajattelutapa sulla, hyvä sä!❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ♥ Pienellä positiivisuudella päivät ovat paljon kivempia :)

   Poista
 5. Jee odotan postaus sokerittomasta kolmesta viikosta :D Hyvä sinä! Ja muuteki oot ihanan positiivinen, se on aina hyvästä <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ♥ Positiivisuus on kyllä hyvä ominaisuus kaikilla :)

   Poista
 6. Mä oon kans miettinyt että pitäiskö alkaa seuraamaan sitä scream queens sarjaa kun ainakin se vaikuttaa ihan hauskalta :D! kiva postaus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä hauska sellaisella scary movie -tyyppisellä huumorilla, mutta varustettuna enemmän tyttöhömpällä :D

   Poista
 7. Ihanan positiivinen postaus <3 Sokeriton kokeilu kiinnostaa täälläkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ♥ Ensi viikolla olisi tulossa ulos kyseinen postaus! :)

   Poista