Rentouttava viikonloppu

Mulla on takana todella rentouttava ja mukava viikonloppu, johon kuului kaikkea kivaa tekemistä ja ystäviä. Perjantaina sain Saran yökylään vuorokaudeksi, jonka aikana kävimme shoppailemassa, katseltiin leffaa herkkujen kera sekä tietenkin höpöteltiin kaikki mahdolliset kuulumiset läpi. Sunnuntaina puolestaan nautittiin ihana teehetki yhdessä Maarian kanssa. Tuntuu, että nykyään näkee niin harvoin ystävien kanssa, joten piristää aina kummasti pienetkin hetket heidän kanssaan. Mä olen kyllä itsekkin todella huono ottamaan yhteyttä, sillä vihaan soitella puhelimella ja viestittely muutoin kuin tärkeimpien infoamisten lisäksi on itselleni hankalaa. Siksi onkin mukavampi sopia molemmille sopiva hetki, jolloin kerkeää sitten juttelemaan kaiken edellisen näkemisen jälkeen tapahtuneen. 

Nyt taas viikonlopun jälkeen tulisi paneutua arjen askareisiin, joita on melkoisesti kerääntynyt. Onneksi stressitasot laskee rentouttavien hetkien jälkeen ja mieli on taas hieman keveämpi, kun sitä on saanut purkaa ystäville. Olen myös huomannut, että jutteluhetket ystävien kanssa antaa uutta näkökulmaa omiin ajatuksiin ja monet paljon ajattelutyötä vaatineet aiheet tuntuvatkin paljon yksinkertaisemmille kuin aiemmin. 

Viikonlopun aikana tuli myös kuvailtua materiaalia tulevia postauksia varten sekä sain vihdoin myös kuvattua Facebook-kirppikselle aimo annoksen kuvia myytävistä jutuista. Olin aikatauluttanut nämä jutut alkuviikkoon, joten siitäkin syystä olo on paljon rentoutuneempi, kun alkuviikossa ei olekkaan enää niitä tehtävänä. 

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! Ja jos tytöt luette tätä niin iso kiitos ♥

7 kommenttia

 1. Kuulostipa mukavalta viikonlopulta! Mullakin oli pitkästä aikaa tyttöjenilta kaverin kanssa jota en oo nähnyt pitkään aikaan, ja vaikka se menikin pikkasen railakkaammissa merkeissä niin hauskaa ainakin oli, ja sehän on se pääasia :D

  Onko sulla muuten tullut/tulossa asuntopostaus jo, koska kaikki kuvat näyttää aina niin kivoilta ja tosi tunnelmallisilta? Mukavaa alkanutta viikkoo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellainen se olikin :) Ja kiva, että sulla myös on ollut kivaa viikonloppuna! :)

   Asuntopostausta oon miettinyt jo hetken, mutta täällä on sisustuksen muutos hieman keskeneräisenä niin odotan sen saavani eka valmiiksi :D Löysin kuitenkin mun edellisen asuntopostauksen parin vuoden takaa:
   http://anenblogi.blogspot.fi/2014/02/home-sweet-home.html
   Mutta tosiaan tosi paljon on siitä muuttunut :D

   Poista
  2. Kävin kurkkaamassa! :) TOsi nätti asunto, on kyllä just sun näkönen :)

   Poista
 2. Ihana viikonloppu sulla! Tollaset viikonloput on kyllä ihanan rentouttavia ja sit jaksaa taas seuraavan viikon niin paljon paremmin :)!

  www.onrooftop.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä ja täytyisi useamminkin sellaisia viettää. Seuraava viikko ei koskaan tunnu paremmalta kuin rentouttavan viikonlopun jälkeen! :) ♥

   Poista
 3. Oi, kavereiden kanssa rentoutuminen on ihan parasta <3 Mä oon kanssa tosi huono tekstaaja ja sit kun näkee on hirveesti kuulumisia vaihdettavana :D Kuulostaa kivalta viikonlopulta!

  VastaaPoista
 4. On kyllä ♥ Luulisi, että nykyään tekstaaminen olisi sujuvampaa itsellä, mutta tosiaan ainakin jää näkemiselle enemmän sanottavaa. Ei tule hiljaisia hetkiä, kun tietää jo muka kaiken viestien ja facebookin perusteella :D

  VastaaPoista