Moikka!

Tiedättekö tunteen, kun on paljon tärkeää tehtävää, mutta ei tiedä minkä niistä priorisoisi ensimmäiseksi? Mä en ole halunnut edes avata tietokonetta pariin päivään, sillä alhaalla työkalupalkissa oikein loistaa word -kuvake muistuttamassa opinnäytetyön kirjoittelusta. Lisäksi selaimen välilehdissä on kiinnitettynä useampi kymmen kesätyöpaikkailmoitus, joihin täytyisi kirjoittaa mahdollisimman kattava hakemus. Joten ei ole ihme, että pelkkä koneen avaaminen saa suuremman luokan ahdistavan tunteen aikaiseksi. Koska eilen sain tehtyä näitä tärkeämpiä asioita useamman tunnin, annoin itselleni luvan siirtyä näihin mukavampiin juttuihin kuten blogiin. 


Mä olen halunnut pitää tämän blogin positiivisena pakopaikkana kaikista arjen askareista, mutta tällä hetkellä tuntuu, että kaikki ne asiat pyörivät mielessä aukottomasti eikä tilaa muulle ole. Aika kuluu sutjakkaan ja aivan liian nopeasti. Tuntuu välillä siltä, että aika loppuisi kesken ja jostain täytyisi saada sitä lisää. Ja mitä teen minä? Keskityn kaikkeen muuhun kuin siihen tärkeimpään. Asunto on siivottu lattiasta kattoon, jotta konetta ei tarvitsisi avata. Voisi ehkä väittää, että mulla on meneillään pieni motivaatiokato, sillä vaikka kuinka käyttäisi aikaansa niihin tärkeisiin asioihin, tuntuu, etteivät ne kulje eteenpäin. Turhauttavaa tuhlata tunteja asiaan, joka ei vain tunnu sujuvan yhtään. Siksi tämän viikonlopun ajan olen sallinut itselleni paljon lepoa, hemmottelua sekä aivojen narikkaan iskemistä. 


Jottei koko postaus menisi marmattamiseksi, voin kertoa myös niitä kivoja asioita viimeajoilta. Löydettiin kauppareissulla tosi kiva kuvauspaikka, jonne varmasti mennään nappaamaan kuvia muulloinkin. Useimmat kuvat tulee napattua tuosta meidän pihalta, sillä siinä on iso puistomainen alue, jossa usein saa täysin rauhassa keskittyä kuvien ottoon. Halusin kuitenkin vaihtelua niihin samoissa kohdissa otettuihin kuviin ja kierrettiinkin siksi pidempi reitti kauppaan katsoen ympäriltä kivoja paikkoja kuvia varten. Talvella tosin tuo piha käy myös erinomaisesti lumen vuoksi, mutta tuona päivänä oli aika märkää ja lumi melkein kadonnut maasta. Tänään lunta on taas älyttömästi. Päivittäin se maisema muuttuu paljonkin. Onneksi kevät osoittaa usein pieniä merkkejä itsestään, vaikka talvi saakin vielä hetken kestää.

Toivon löytäväni motivaationi takaisin rentouttavan viikonlopun jäljiltä, jotta kokoaikainen syyllinen olo katoaisi. Mulla olisi todella paljon kaikkia kivoja postausideoita luonnoksissa ja runsaasti kuviakin odottamassa muokkailuja postauksia varten, mutta tosiaan niiden kimppuun ei ole mukava iskeä ahdistuen muista tekemättömistä asioista. Kuulostipa koko postaus negatiivisemmalta kuin yleensä, joten lupaan palata ensi viikolla hieman positiivisemmilla ja mukavammilla jutuilla!

Mitäs mukavia suunnitelmia teillä on viikonlopulle? :)

10 kommenttia

 1. Tsemppiä hirveesti, kyllä se motivaatio sieltä löytyy pienen hölläilyn jälkeen! <3 Mulla on tää ja huominen vapaa ja poikaystäväkin on Tampereella niin aion vaan ottaa kaiken ilon irti omasta ajasta =) Blogijuttuja, kodin laittamista ja siivoamista, huomenna kaverin näkemistä, ei sen kummempi suunnitelmia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti hirveesti tsempeistä ♥ Sulla tosi ihanan kuuloinen viikonloppu :)

   Poista
 2. Ahdistus ja syyllisyys, mun parhaat kaverit... Voin siis samaistua! Työnhaku varsinkin on sairaan rankkaa, siihen saa menemään helposti tunteja ja tunteja.. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti tsempeistä ♥ Nuo kaksi on kyllä joka puolelle perässä seuraavia kavereita näin alkukeväästä ainakin... Ja on kyllä todella turhauttavaa tuhlata tunteja työnhakuun, mutta pakko, jos aikoo saada hyviä työmahdollisuuksia :/

   Poista
 3. Välillä on hyvä levätä ihan kunnolla, saa sit paljon paremmin kiinni niistä pakollisista tehtävistä, sekä hieman motivaatiotakin :) Toivottavasti saat kuitenkin kaiken tehtyä ajallaan ja hakemukset laitettua! :) Mitä jos noiden hakemusten kanssa tekisit jonkun yhden copy-paste tekstin ja muokkaisit sen hieman erilaiseksi jokaiseen hakemukseen? Voisi säästää edes vähän aikaa :) Aivan ihana tuo tiilinen tausta, sopii asuunkin! :) Päälläoleva paita on muuten erityisen söötti! :) Hyvää loppuviikkoa(vaiko loppusunnuntaita :D) sinne, koitas nyt lepäillä ja saaha hommat hoidettua, sä pystyt siihen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lepääminen on kyllä välillä ihan hyvästä, jotta saa uutta energiaa ja motivaatiota asioita kohtaan :) Mulla on joo aika hyvä teksti, mitä muokkailen kaikkiin säästääkseni aikaa, mutta sähköiset kaavakkeet nyt muuten vievät aikansa :D Onneksi pakollisia asioita on saanut hoidettua hyvin, vaikka välillä tuntuu, ettei niissä pääse yhtään eteenpäin :)

   Tuo tiiliseinä on kyllä omaan mieleen kanssa. Se on vanhaa puuvillatehdasta täällä Porissa. Ja mukavaa sunnuntai-iltaa sinne ja ihanaa alkavaa viikkoa :)

   Poista
 4. Tsemppiä sulle. ♥ Kyllä vielä kaikki on paremmin kuin koskaan! Itsellä viikonloppu taas mennyt koulujuttuja tehdessä. Ja kun mainitsit tuosta kesätypaikkojen hausta, niin tosiaan, se on joskus todella turhauttavaa kun saa kulumaan aikaa niin paljon. Itsekin olen nyt viikonlopun aikana taas laitellu pari kesätyöpaikkahakemusta menemään. Useamman tunnin on saanu raapustella wordiin hakemusta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Essi ♥ Tsemppiä sullekkin koulujuttuihin ja hakemuksiin :) Niihin saa kyllä uppoamaan yllättävän paljon aikaa, ettei ihan yhtäkkiä niitä laitetakkaan...

   Poista