3 x Valentine's

Ystävänpäivästä on jo pari päivää ja vasta nyt pääsin koneelle asti jakamaan muutaman palasen siitä. Mä rakastan ystävänpäivän kaupallista vaaleanpunaista ja sydämiä täynnä olevaa hömppää. Tästä johtuen odotan aina tammikuusta saakka kyseistä päivää. Tietenkin mulle on myös tärkeätä muistaa ystäviä silloin eikä ainoastaan keskittyä tuohon kaupalliseen puoleen. Blogin puolelle kuitenkin näkyy nyt vain tuo vaaleanpunainen hömppä kertaa kolme. 

Aamu smoothie. Ihana violetin värinen smoothie saa säväyksen ystävänpäivää sydänpilleillä. Ja kahdella kappaleella juoman voi jakaa tärkeän ihmisen kanssa. Mun ystävänpäivä aamun smoothiessa oli rahkaa, mustikoita sekä mangososetta. Lisäksi makeutin sitä hieman sokerilla, mutta sopii myös ilmankin ellei ole samanlainen sokerihiiri kuin kirjoittanut.  Helppoa ja herkullista joka tapauksessa. 


Kynnet. Oon täysin laiskistunut kynsienlaitossa, mutta halusin ystävänpäiväksi söpöt kynnet ja teinkin sellaiset jo alkuviikosta. Oon Instagramissa ihaillut kynsiä, joissa on muuten tavallinen lakkaus, mutta nimetön on glitterinen. Tästä inspiroituneena lakkailinkin kynnet vaaleanpunaisiksi ja nimettömät kuorasin kimalteella. Sitten lähdin vähän vielä improvisoimaan konad-laatoilla vaaleanpunaisen päälle pinkkiä kuviota ja vasempaan nimettömään istutin kolme kappaletta sydäntimantteja. Olisin laittanut noita timantteja myös oikeaan nimettömään, mutta eipä siitä tullut yhtään mitään. 

Asu. Tällä kertaa asusta kuvia ilman, että se on päällä. Mulla oli tarkka visio ystävänpäivän asusta, jossa pääasiassa on tuo paljettinen neule sydämellä. Siitä asu sai jatkoa paljettisella hameella ja puuteriroosaisilla kengillä sekä kultaisella pikkulaukulla. Juuri niin ystävänpäiväinen asu kuin olla ja voi. Tästä toivottavasti saadaan vielä kuvaa päälläkin valoisampaan aikaan kuin mitä silloin oli se päällä. Ihanan tyttömäinen ja söpö asu ihanaan ja söpöön päivään ♥

+ Arvonnan voittaja. Lupasin ystävänpäiväksi paljastaa arvonnan voittajan, joka on random.org:ia käyttäen nimimerkki: Chabsu. Laitoin s-postia, joten käyppä kurkkaamassa :)

Oikein ihanat ystävänpäivät hieman myöhässä, puss ♥

6 kommenttia

 1. Oi miten ihanat kynnet!♥ Pitis itsekin tsemppailla kynsien lakkaamisen kanssa, sillä se vaan tuppaa jäämän :D http://anskisss.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ♥ Se on välillä mukamas liian työlästä, mutta alotettua se sujuukin näpsäkästi samalla, kun katselee televisiota yms. :)

   Poista
 2. Oooo mitkä kynnet teikäläisellä. :) ♥ Ja aivan ihana asu on sulla ollu! Ja toi smoothie näyttää niiiiiin hyvältä. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiittti ♥ Kynsien kanssa on kyllä kiva askarrella silloin tällöin :)

   Poista
 3. Wau aivan ihana asukokonaisus! Ois ihana ollu nähä toi sun päällä kun toi värimaailma on vaan niin suloinen! Ja noi kynnetkin *_*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Ja juu todellakin tulee varmasti jossain vaiheessa näkymään kuvia päälläkin. Harmitti tosi paljon, kun viivästyi kuvien otto ja sitten olikin jo kovin pimeää :/

   Poista