Sisustusuutuuksia

Mulla on kaksi shoppailubuumia vuodessa; joulun aikaan ja hieman sen jälkeen sekä kesän ja syksyn rajamailla. Muulloin tulee hankittua vain tarpeellisia ja pieniä heräteostoksia. Joten ei kannata ihmetellä, jos blogissa tulee tässä useampi postaus uutuuksista ;) Tällä kertaa ajattelin tulla esittelemään muutaman pienemmän sisustukseen liittyvän hankinnan, vaikkakin suunnitteilla olisi pieni reissu Ikeassa käymään. 


Mä olen aika kova tyttö hamstraamaan kauniita mukeja. Rakastan juoda aamuisin kahvini mahdollisimman ihanasta mukista, joten niitä ei voi olla liikaa. Olen täysin hurahtanut kultaisiin juttuihin sisustuksessa ja H&M Homesta löytyi älyttömän kaunis mukipari. Ajattelin aluksi niiden olevan sellaiset hieman pienempään kahvinjanoon sopivat, mutta kyllä niiden tilavuus on samaa luokkaa kuin normaalienkin kahvikuppejen. Joululahjatoiveissani mulla oli muumien talvisesonkimuki, mutta koska sitä ei joulukääreistä löytynyt kävin sen itse hankkimassa ennen kuin se vallan kaupoista katoaa. 


H&M Homesta tarttui muutakin kultaista mukaan. Tuo lautanen on samaa kuviota kuin yllä olevat mukit ja se sopi hyvin kynttilöiden alustaksi, sillä edellinen lautanen oli jo melko huonossa kunnossa. Lisäksi nappasin pari tuikkukippoa lautasen kaveriksi sohvapöydälle. Mulla alkaa olla kaikki pöytäpinnat ikkunalautaa myöden täynnä kynttilöitä ja tuikkukippoja. Mutta eipä niitäkään liikaa voi olla... Lisäksi yleensä vielä vaihtelen niiden kaikkien paikkoja vähän väliä, joten tulee vaihtelua sisustukseen erittäin helposti. 

Yleensä mulla löytyy kaikki huulipunat laukun pohjalta, josta niitä saa aikansa ettiä löytääkseen oikean sävyn. Hankin Tigeristä tuollaisen huulipunille tarkoitetun telineen, johon sain näppärästi esille eniten käyttämäni punat. Siitä saakin aina napattua mukaan oikean sävyn laitettuaan sen huulille. Vielä täytyy vain aina muistaa laittaa käytetty huulipuna takaisin paikalleen sen sijaan, että se jäisi pyörimään sinne laukun pohjalle. 

Kaikki nämä pienet sisustusuutuudet liittyvät mun lemppari asioihin; kahviin, kynttilöihin ja huulipuniin. Vielä sisustuksesta puuttuu muutama isompi juttu, jonka jälkeen alkaisi olemaan tällä hetkellä itseä miellyttävä sisustus valmiina! Kunnes mieli muuttuu taas... 

Mitäs mieltä näistä hankinnoista? :)

6 kommenttia

 1. Eikä, nuo kultakirjaillut kupit ovat kerrassaan täydelliset! :) Meillä on siitä sama maku, että kultaiset detaljit puree ja kovaa ;) Tuo muumimuki tuli annettua anopille joululahjaksi ja nyt himottaisi omakin kupponen Tove-juhlamukin seuraksi :P Ja viimeisenä, mutta parhaimpana tietenkin tuo huulipunakippo! Multa löytyy noita kaksin kappalein meikkipöydältä ja ne ovat niiiiiin käteviä, puhumattakaan siitä, että kauniit kiillot seisovat pöydällä esillä :) Ihania ostoksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse sytyin vasta hetki sitten enemmän kultaan, mutta se on vaan niin ihanan säihkyvää ♥ Oon tuota huulipunakippoa useamman kerran katsellut kunnes se viimein lähti mukaan ja on kyllä kätevä! Ja kaunis pöydälläkin pidettäväksi :)

   Poista
 2. Mullakin on toi uusi muumimuki, se on aivan ihana!! Kaakao ei ole maistunut paremmalta koskaan muutakuin tuosta mukista juotuna! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kyllä on ihanan talvinen, joten kaakao maistuu varmasti taivaalliselle ♥

   Poista
 3. Noi mukit on kyllä tosi kivat! :)

  VastaaPoista