Kun oli vielä lunta

Suomalainen talvi on aina yhtä ihana. Joka vuosi odotetaan valkoista joulua, kunnes huomataan, lumen tulleen vasta tammikuun puolella ja silloinkin siitä ja pakkasista saadaan nauttia pari viikkoa. Loppu talvi meneekin sitten kauhean liukkaassa ja loskaisessa säässä. Aika pessimistinen väite, mutta toivotaan, ettei pitäisi paikkaansa tällä kertaa, sillä olihan tuolla ulkona paljon kivempaa pakkasessa ja lumessa kuin tuossa parissa miinusasteessa tarpoa märässä loskassa. 


Ei uskoisi näiden kuvien olevan viime viikolta, jolloin oli -15 astetta ja kaunis lumipeite maassa. Oltiin lähdössä lounastamaan kiinalaiseen ravintolaan ja halusinkin laittaa jotain hieman nätimpää päälle. Takki tosin vaihtui paksumpaan lähtiessä, mutta hovikuvaaja ei suostunut ottamaan asusta kuvaa ilman takkia, niin heitin ohuemman takin peittävän ja paksun toppatakin sijasta. Ja ihan hyvä olla palelluttamasta itseään ihan turhaan. 


Takki, mekko ja vyö - H&M // Kengät - Nelly.com

Tuo mekko on tosiaan uusia hankintoja ja nousi ensimmäisessä käytössään jo yhdeksi lemppariksi arkimekoksi. Materiaali on tosi mukavaa ja leikkaukset on kauniit. Mekossa on myös pitkät hihat, jotka näissä kuvissa jäävät piiloon takin alle. Juuri tuollainen kiireisen arkiaamun pelastaja kaikkiin vuodenaikoihin. Itseasiassa laitoin tilaukseen mekon toisessa värissä myös. Mullahan on aikalailla tapana löytäessäni jonkin mahdollisen luottovaatteen ottaa se useammassakin värissä. Välillä on niin turhauttavaa etsiä itselleen istuvia vaatteita ja sellaiseen törmätessä on kiva, että niitä on parissakin värissä, jotta sopivat erilaisiin tilanteisiin ja asuihin paremmin. 


Vaikka ulkona onkin tällä hetkellä kamalan harmaata ja märkää, mulla on kuvia blogia varten erittäin paljon. Lisäksi mulla on valmisteilla muutama useamman postauksen sarja eri aiheista. Tein tuossa vuodenvaihteessa päätöksen lisätä kuukausittaista postausmäärääkin entisestään. Mulla on niin vahva inspiraatio tätä kohtaa ja ideoita on enemmän kuin aikaa niitä toteuttaa varsinkin, kun tuossa arvontapostauksessa tuli monia todella kivoja ja toteutuskelpoisia toiveita. Pyrinkin suurimman osan niistä myös kevään aikana toteuttaa yhdessä valmiiden ideoideni kanssa. 

Pari päivää enää helmikuuhun ja siihen mulle rakkaaseen kevääseen on vähemmän aikaa. Ystävänpäiväkin kolkuttelee jo tännepäin. Mähän 'salaa' rakastan kaikkea söpöä ja vaaleanpunaista, joten ei ole vaikea arvata mun olevan tosi innoissani kaikesta ystävänpäivä -hömpästä! Niistä siis enemmän luvassa ensi kuun puolella. 

Mitäs mieltä arkisesta kivasta asusta? :)

Ps. Arvonta käynnissä 10.2. saakka ;)

12 kommenttia

 1. Oi ompas kivan näköinen asu sulla. :) Tuo takki pukee kyllä erittäin hyvin asua! Siellä on näyttäny olevan ihan kivasti luntakin, toivottavasti ei aivan heti kuitenkaan sula pois. Täällä oli tänään aivan ihana aurinkoinen ilma, niin tulipa heti sellainen ihana kevätfiilis. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Täällä oli todella ihanat lumikinokset, jotka viimeistään tänään vesisateen myötä katosivat :/ Kevätfiilis sais tulla tännekkin jollei ihanaa lumimaisemaa enää tule :)

   Poista
 2. Ihana asu! Muhun iskee ihan täysillä harmaat mekot tällä hetkellä, toi on aivan ihana. Ite olen just päinvastainen kuin sä ja enemmän ku tyytyväinen tähän äkilliseen säänmuutokseen, loskasta viis kunhan on lämmin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Itsekkin oon nyt lähiaikoina vasta tykästynyt harmaaseen :) Loska ei kyllä ole yhtään kivaa, mutta kevääseen päin :)

   Poista
 3. Asu on ihana ja tuo mekko on hyvin imarteleva! Tykkään helman leikkauksesta ja vyö on kaunis lisä kokonaisuuteen! :) Hah, pakko mainita tuohon lumijuttuun, että kuinkas kävikään! Täällä ollaan sen loskan seassa lylertämässä taas :D Onneksi talvi ole sentään edes vähän pidempi kuin pari hassua viikkoa :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tuo leikkaus on kyllä omaankin mieleen :) Tuolla loskassa ei ole yhtään kivaa ja varsinkaan, kun meillä ainaki on aivan älyttömän liukasta kävellä ulkona :( Jonain kauniina päivänä varmaan tulee liukastuttua märkään loskaan :D

   Poista
 4. Mä oon kyllä kanssa ihan kevätihminen! Ihanaa, kun ilmat alkaa lämmetä ja ulkona tuoksuu ihan super hyvältä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevät on kyllä ihanaa aikaa, kunhan päästään loskasta ja märästä <3

   Poista
 5. Oot niin kauniina! <3 Miunkin hovikuvaaja aina käskee laittaa takin ja olinkin innoissani, kun tänään sain asukuvia ilman takkia, kun oli jo nollassa. Miekin tykkään kaikesta ystävänpäivähömpästä, ihan parasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3 Onneksi omistetaan huolehtivat hovikuvaajat :) Täällä on niin märkää ettei kuvia viitti yhtää otella :/ Ja jee, ystävänpäivähömppä on niin kivaa :)

   Poista
 6. Nättejä kuvia <3! Koko asu on tosi ihana mutta tykkään eritoten tosta takista :>!

  VastaaPoista