Honor 4X

Mainitsinkin jo vuosikatsauksessa tehneeni erään hankinnan ennen joulua ja nyt kuukauden ajan siihen tottuneena tulin esittelemään sen. Kyseessä tosiaan on uusi puhelin. Mulla oli aiemmin neljä vuotta hyvin palvellut Samsungin Galaxy S3 mini, johon olin tosi tyytyväinen. Kaikki hyvä kuitenkin loppuu aikanaan ja kyseinen pikkuinen Samsuni alkoi vanhenemaan; akku loppui kokoajan eikä ladannut hyvin, tietyt sovellukset eivät enään auenneet ja puhelut rätisivät ja katkeilivat. Oli siis jo aika löytää käyttöön uusi puhelin ja päätöstä mietein todella kauan. Iphonet eivät ole koskaan innostaneet mua ja Samsungin puhelinta en enään halunnut. Nähtyäni mainoksen Huawein uusimmasta Honorista, mun mielenkiinto kyseistä merkkiä kohtaan kasvoi. Kaupassa kokeilin useampaakin Honoria käteen, mutta ihastuin täysin hieman aiempaan malliin; Honor 4X:ään. Ensimmäisenä siinä kiinnittyi huomio valkoiseen takakuoreen sekä suureen näyttöön. 

Olen täysin hurmioitunut tästä uutukaisesta. Suuri näyttö (5,5") on siinä tosiaan iso plussa, sillä nyt pystyn paljon katselemaan blogeja matkoillakin ja vastailemaan kommentteihin. Mullahan oli vanhan puhelimen kanssa käytössä Samsungin tabletti, mutta sitäkään en ole kovin tarvinnut tämän hankinnan jälkeen. Akun kesto on myös omaa luokkaansa! Puhelin saattaa kestää lataamatta melkein kaksi kokonaista päivää, mikä on täyttä luksusta verrattuna edelliseen puhelin kiinni piuhassa 24/7 -meininkiin. Ja isosta koostaan huolimatta se on kuitenkin kevyt napata taskuun mukaan. Oikein näpsäkkää siis. Isoimpana plussana on hinta-laatu -suhde, sillä puhelimella ei ollut kovinkaan hintaan ja osui mun käyttötarpeisiin enemmän kuin hyvin. 

Edellinen puhelinhan tosiaan kerkesi pienen elämänsä aikana kokemaan kaikenlaista (mm. vessanpyttykylvyn, siiderisuihkun ja miljoonat kolhut) kunnes päädyin siihen hankkimaan kunnollisia suojakuoria. Tällä kertaa olin kaukaa viisas ja laitoin heti puhelimen ostopäivänä tilaukseen ihanan kimaltelevat suojakuoret kaunistamaan päiviä. Tilasin myös toiset vähän neutraalimmat kuoret, mutta niiden kanssa latauspiuhaa ei saa paikalleen, joten käyttämättä taitavat jäädä... Mun mielestä nykyään muutenkin on todella kiva saada puhelin näyttämään omalta kuorien ja taustakuvien avulla. Honor 4X:ssä on Emui 3.0 käyttöliittymä, jossa teeman valitsemalla muuttuu koko puhelimen sisältö omannäköiseksi. Itselläni esimerkiksi teema muutti kaikki kuvakkeet vaaleanpunaisiksi ♥

Lopuksi bloggaamiseen liittyvä toinen erinomainen ominaisuus uutuudessa on mieletön kamera! Peruskamera on 13MP ja etukamera 5MP, joten kuvien laatu on kännykkäkuviksi älytön. Eron huomaa varsinkin mun Instagram -feedissä, johon tulee paljon mieluummin kuvia nykyään lisäiltyäkin. Yllä olevassa kollaasissa on kaikki kuvat otettu tuolla Honorilla ja myös joulu- ja flunssa -postauksien kuvat on puhelimella otettuja. 

Onko Honor teille tuttu malli? Kokeilisitko mun hehkutuksen perusteella? :)

6 kommenttia

 1. Mulla ei oo koskaan ollu kyseistä puhelinta, mutta vaikuttaa oikein kivalta vempeleeltä! :) Mulla itsellä on käytössä iphone 5s, tää puhelin täyttää mulla kesäkuussa kaks vuotta. Oikein on toiminu kyllä kans. :) Mutta toisaalta haluttais jo vaihtaa johonkin eriin välillä, oon miettiny esim Lg jotain puhelinta, mutta ei oo kyllä nyt varaakaan ostaa, että sais nyt pelittää tuo iphone mahollisimman kauan vielä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosi kiva :) Toivotaan juu että kestää vielä sulla käytössä hyvin! Itsekkin kituutin mahdollisimman kauan vanhalla, vaikka näyttikin merkkejä toimimattomuudesta :D Oon kuullu et LG kans hyvä ollut joillain :)

   Poista
 2. Miun avomiehellä on myös Honori, olisikohan kutonen tai seiska, ja hänkin on ollut hyvin tyytyväinen siihen :) Kiva, että olet löytänyt hyvän luurin itsellesi ja vieläpä sopuisaan hintaan - ja parastahan on, että Samsungin käyttäjälle käyttöjärjestelmä on jo entuudestaan tuttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla jonkun muunkin olevan tyytyväinen kyseiseen puhelinsarjaan :) Joo yksi kriteeri oli tosiaan se, että käyttöjärjestelmä olisi mahdollisimman tuttu! Siksi Iphonet ja Lumiat olivat automaattisesti pois listalta... Onneksi näitä Android-pohjaisia löytyykin useita erilaisia :)

   Poista
 3. Itse en kyllä ikinä vaihtaisi ipponeani mihinkään muuhun, kun se on niin hyvin kytköksissä macbookiin ja pädeihin pilvitoimintojensa ansiosta, joita kyllä tulee käytettyäkin! Mammalle tosin ostettiin just Huawei ja pakko kehua merkkiä ja kännyjään! Äitikin on ihan tyytyväinen, vaikka Honoriin ei ihan päädyttykään vaan P8:iin :) Onnea uudesta kännystä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Sullakin on siis juuri sun tarpeisiin sopiva luuri! Huawei oli itselle aika yllättävä valinta, mutta totuttuani huomannut sen olevan juuri mulle tehty :) ♥

   Poista