Epäimartelevia blogikuvia vol. 2

Muistatteko parin kuukauden takaiset epäimartelevat blogikuvat? Ne ovat täällä taas! Päätinkin edellisen postauksen innoittamana kerätä epäonnistuneista kuvista silloin tällöin oman postauksensa, jottei vahingossakaan kukaan luule tästä blogista löytyvän vain niitä onnistuneempia kuvia. Jos joku ei vielä tiennyt, niin mä olen tosi hyvä nauramaan itselleni, vaikkakin myötähäpeä niin itseä kuin muitakin kohtaan on välillä suuri. Tälläkin kertaa varoitan, että kuvien katseleminen tapahtuu omalla vastuulla. Osaan näille kuville jo itse nauraa, joten myös muille on sallittua ja suotavaa naurahtaa edes vähän ;)

 "Hä? Painat vaan sitä nappia" "HEI!? Ette tuu tänne nyt!"

 "Jokos sait taltioitua mun kaiken kauneuden vai vieläkö poseeraan?"

 "Tällä kertaa voisin olla balleriina tän hameen kanssa" "Ai siis mitennii en saa olla!?" "No kiva, nyt noikin tuijottaa..."

 "Jos en saa olla ballerina, niin entä jos riverdanssaan?"

 "Ota kuvat ennen kuin nukahdan talviunille" "Hähää, toooo late" "Paitsi jos oon hamsteri ni mun ei tartte talviunehtia?"

 "Tuolla liikkuu jokin... mitä jos se hyökkää kimppuu kesken kaiken?"

"Sanoiksä mua pullukaks!?" "Kuules, I'm a fabulous biaatch" "Eksä vieläkään tajua, että painat sitä isoa nappia!?"

Tässä oli tosiaan näitä epäonnistuneiden helmiä parin viime kuukauden ajalta. Näistäkin huomaa hyvin, että ulkona vallitsee kylmimmät ilmat hetkeen, sillä uudempia asukuvia ulkoa ei kovinkaan ole. Ai kiva, kun tulisi enemmän kuvia punaisella nenällä ja itkuisilla silmillä, jos siellä nyt menisi kuvailemaan... Kaikenlisäksi kuvissa olisi pääosassa mehevän paksut talvitakit, joita ilman en suostu sekunniksikaan ulos astumaan. Onneksi ilmat alkavat (toivottavasti) lämpenemään ensi kuun puolella ja eipä ole aikaakaan, että kevät kauniine väreineen saapuu ihastuttamaan ♥Mitäs mieltä; jatketaanko epäimartelevien kuvien postaussarjaa jatkossakin vai onko jo menneen talven lumia? :)

17 kommenttia

 1. Oi, nää on niin ihania! :D ♥ Jatka ihmeessä näitä postauksia jatkossakin, näitä on niin ihana hymy huulilla katella ja lueskella. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kiitos ♥ Näihin ainakin tulee materiaalia joka kuvauksesta, joten ei ainakaan siitä ole huolta jatkon kannalta :D

   Poista
 2. Haha olipas hauskoja kuvia! Oot kyllä tosi kaunis! :)

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Haha, ihania kuvia :D jatka ihmeessä, nää on huippuja!

  Tykkään etenkin tosta kuusen vieressä otetusta "sielä liikkuu jokin" kuvasta, miullakin on noita läjäpäin :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitti! :) Noita tulee kyllä itselle kanssa läjäpäin, mutta harvemmin niissä on kunnon kohdetta :D

   Poista
 4. Haha, ihania kuvia :D jatka ihmeessä, nää on huippuja!

  Tykkään etenkin tosta kuusen vieressä otetusta "sielä liikkuu jokin" kuvasta, miullakin on noita läjäpäin :DD

  VastaaPoista
 5. Ihan huippuja kuvia haha! :D♥ Itsekkin tulee aina naureskeltua omille tilannekuvillensa ja en kyllä kaikkia kehtaa edes julkaista kun ne on jotain niin.. haha :DD!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :)♥ Näille tulee kyllä itse naureskeltua katsoessa, mutta onneksi ei ole aina niin vakavaa vaikkei kaikki kuvat onnistuisikaan :D Harvemmin mullakaan nämä päätyisi normaaleihin postauksiin, mutta välillä on kiva tuoda tämäkin puoli esille :)

   Poista
 6. Jatka ihmeessä näitä, tosin ei susta kyllä millään epäonnistuneita kuvia saa, oot tosi nätti! :)

  VastaaPoista
 7. Hahah, nää on hyviä! :D Välillä kyllä tulee itellä ainakin niin jäätäviä kuvia että tekee mieli vaan deletoida ne mahdollisimman nopeesti :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, joo itsellä oli kanssa aina deletoituna kaikki epäonnistuneet, ennenkuin päätin marraskuussa tehdä ensimmäisen postauksen näistä pilalle menneistä :D Nyt tulee harvemmin poistettua muita kuin tärähtäneitä/ylivaloittuneita yms. :)

   Poista
 8. Bloggaaminen on sen takia vaikeeta, koska me bloggaajat halutaan just se "yli täydellisen" kuvan vaan tänne blogin puolelle. Ja sitten kun laitat sen hyvän kuvan blogiin ja selailet muitten blogeja, niin heti sun omat kuvat on "epäonnistuneita". Jatka ihmeessä postata lisää! Sun kuvat on ihania ja kiinnostavia! <3
  Http://beyondthose-eyes.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on ihan totta! Ei saisi kuitenkaan vertailla omaa blogiaan muiden, sillä jokaisella on se oma juttu :) Ja kiitti ♥

   Poista
 9. Tosi hauskoja! Mielelläänkin näitä katselee, näissä on jotain niin aitoa ja rehellistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Haluan pitää blogissa aitoutta esillä mahdollisiman paljon ja siksi jaankin näitä vähän epäonnistuneempiakin välillä :)

   Poista