Joulu 2015

Tapaninpäivän viimeiset jouluherkut on maisteltu ja joulu alkaa pikkuhiljaa olla ohi. Täällä on nautittu ihanasta joulutunnelmasta, vaikka lunta ei saatukaan maahan, mutta niin monet perinteiset jouluiset asiat ovat senkin edestä luoneet fiiliksen. Olen melko hyvin nämä joulun pyhät pysynyt poissa koneelta ja puhelimestakin on nopeasti tullut selattua Instagram ja Facebook. Halusin nauttia täysin vain jouluisesta yhdessäolosta ja luoda myös osaltani sitä välittämisen tunnetta perheelleni ilman, että selaan keskustelujen ja tekemisten aikana elektronisia laitteita. 

Itseasiassa elektronisista laitteista blogin kannalta toiseksi tärkeintä eli kameraa ei myöskään nähty kovinkaan mun kädessä. Tarkoituksenani oli saada ihania muistoja ikuistettua myös kuviksi saakka, mutta muutaman kuvan kerkesin puhelimella napsimaan silloin tällöin. Toisaalta, ilman kuviakin nämä muistot säilyy hyvin mielessä ♥ 

Meillä tosiaan tänä jouluna on syöty hyvin, jaettu muutama lahja sekä vietetty aikaa läheisten kanssa. Mun mielestä jouluun ei muuta edes kaivata. Huomenna pidän välipäivän kaikesta jouluun liittyvästä, mutta ensi viikon alussa vietetään S:n kanssa vielä yhdessä muutamaa jouluperinnettä. Joulusta onneksi saa hyvin mielin nauttia loppiaiseen saakka, joten siihen saakka blogissakin saattaa ilmetä pieniä jouluisia hetkiä ;)

Toivotan näin jälkikäteen ihania jouluisia hetkiä ♥ Toivottavasti kaikilla on ollut lämpöinen ja mukava joulunaika :)

8 kommenttia

 1. Ihania kuvia oot puhelimella räpsinyt!♥ Mullakin oli kamera todella vähän jouluna kädessä. Muutaman kuvan räpsäytin, mutta nekin lähinnä kuusesta vasta illalla :D
  http://anskisss.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Ainakin tietää viettäneensä laatuaikaa jouluna eikä ole keskittynyt teknisiin laitteisiin :)

   Poista
 2. Hei, jos puhelin tai kamera ei vilkkunut, ainakin oli viihdettä ja syytä olla käyttämättäkin niitä :) Toivottavasti teillä oli ihana joulu täynnä lämpöä ja rakkautta <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :) Meillä oli tosi mukava joulu, toivottavasti myös siellä <3

   Poista
 3. Niin siinä helposti käy, ettei ehdi ja haluakaan ruveta kuvailemaan ja nakuttelemaan kaikkia teknisiä vempaimia jouluna. Jouluna on kuitenki tärkeintä keskittyä viettämään rakkaiden kanssa aikaa ja nauttimaan joulun tunnelmasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, itse en siksi juuri ottanut paineita mistään vaan nautin täysin rinnoin! :) Säpäs se joulun tärkeimmän pointin sanoit ♥

   Poista
 4. Tosi ihania ja jouluisia kuvia! :) Ja höh, ettei teille sinne sitten tullutkaan lunta maahan, mutta onneksi joulufiilis kuitenkin löytyi. ♥ Ja itsekin en ekana muistanut koko kameran olossa oloa, mutta sitten jossain välissä ehti kuitenkin räpsimään muutamia kuvia.. Mutta eihän se kuvien ottaminen todellakaan se tärkein ole, vaan justiinsa se yhdessäolo ja muuten koko joulunvietto. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Saatiin onneksi tapaninpäivänä hieman lumen näköistä valkoista maahan sellainen ihan pieni kerros ja pakkasta myös ♥ Huomaa kyllä, että monella on käynyt juuri tuo kameran unohdus, mutta tosiaan se ei ole laisinkaan huono juttu! :)

   Poista