He(lsi)ngissä

Oon tainnut blogin puolella jo muutaman otteeseen marraskuun puolelta saakka mainita lähteväni muutamaksi viikoksi Helsinkiin työskentelemään ja joulua viettämään. Noin viikko sitten kiireellä pakkasin laukkuni ja suuntasin Onnibusin kyydissä kohti kiireisempiä aikoja. Siitä syystä kovin on ollut vähäistä tietokoneen avaaminen, kameralla räpsitty kuvia vasta eilen ja paikasta toiseen juoksenneltu aamusta iltaan. Eilen töiden jälkeen käytiin vilkaisemassa kaikkia kauniita jouluvaloja, mitä olin odottanut ehkä eniten koko Helsinkiin tulosta ( :D). 
Edellinen viikko meni tosiaan täysin lennossa, tämä viikko on ainakin suunnitelmien osalta hieman rauhallisempi. Täytyisi löytää aikaa moneen muuhunkin asiaan töiden ohella, kuten pariin koulutehtävään. Olen kyllä älyttömästi tykännyt olla tuolla työpaikalla ja tiedän harmittavan, kun viikon päästä puretaan taas myymälä odottamaan seuraavaa joulunaikaa. Kuitenkin tuntuu, että ei viime vuodestakaan ole kovinkaan aikaa, sillä kaikki on niin tutun tuntuista. 


Töiden ohella olen kerennyt käydä shoppailemassa paljonkin, nähdä ihanaa Kataa iltaisella lounaalla, kahvittelemaan kummitätini kanssa sekä syömään mummun pöperöitä poksahtamiseen saakka. Vielä pitäisi paria ystävää keretä näkemään sekä haluan käydä senaatintorilla katselemassa. Eilen oli niin vilpoisa ilma ettei sinne saakka enää viluissaan halunnut lähteä käymään. Valinta oli suuri Esplanadin ja Senaatintorin välillä ja Esplanadin porot voittivat lopulta. Ja ihaniahan ne oli!Helsingin keskusta oli kyllä valojen juhlaa ja ollut jollain kova työ saada kaikki upeat valaistukset ihastuttamaan katselijoitaan. Vaikka lunta ei maahan saatukaan vielä, oli joulutunnelmaa tarpeeksi ihan vain näiden koristeiden tähden. 

Oletteko te päässeet ihastelemaan kauniita jouluvaloja? :)

8 kommenttia

 1. Oi, kiva postaus :) <3 hauska kuulla, että oot viihtynyt täällä hyvin! Mä en oo vielä ehtiny noita espan poroja kattomaan, mut eilen tuli myös pyöriskeltyä tuolla Stockmannin lähettyvillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Espan porot oli kyl niin söpöi et kannattaa. Tuolla pyöriskeli ihminen jos toinenkin eilen eikä ihme, kun stokkan luona joulufiilistä on paljon <3

   Poista
 2. Kyllä keskustan valot olivat jotenkin yliupeat tänä vuonna! :) Varsinkin noi Espan porot! Ja kuulosti mukavanrennolta reissulta, ne ovat parhautta(varsinkin se ruokaosuus... ;))!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta kyllä, et tänä vuonna on monet paikat panostaneet entisestään. Ja tosi hyvä, koska ne tuo talvitunnelmaa vaikkei lumesta saadakaa nauttia :D

   Poista
 3. Helsingin kadut on kyllä upeita näin joulun alla :)! Noi porot on ihania <3

  VastaaPoista
 4. Ahh Helsinki on niin ihana < 3

  www.terhisuanto.blogspot.com

  VastaaPoista