Viikon positiivisia

Vaikka syksyn harmaus välillä saakin mielen matalaksi ja toiveet valoisammista päivistä ovat harvassa, olen löytänyt tästä viikosta paljon positiivisia asioita. Positiivista pitäisi pystyä löytämään hankalimmistakin asioista ja niin onkin itsellä käynyt usein. Kyse on kuitenkin vain omasta mielestä ja miten asioita katsoo. Päätinkin siis listata tämän viikon positiivisia asioita:

 ♥Alkuviikosta aamutunnit oltiinkin peruttu, jolloin sain enemmän aikaa keskittyä kirjoittelemaan opinnäytetyötä. 

♥Keskiviikon tunneilla puolestaan oli erittäin mielenkiintoista olla ja ei haitannut vaikken ymmärtänyt kaikkien vaihtareiden englanninkieltä. 

♥ Koulusta saa hyvää kahvia isossa mukissa ja parasta on istuskella tunnilla siitä nauttien.

 ♥ Torstain vapaapäivän aamu kului hammaslääkärissä, jossa vihdoin alettiin operoimaan mun kipeätä hammasta. Hammaslääkärikammosta huolimatta oli kivaa, sillä mulla oli maailman mukavin hammaslääkäri, joka sai mut tuntemaan oloni turvalliseksi ja rennoksi. 

♥ Hammasoperoinnin jälkeen loppupäivä menikin pyjamassa sängynpohjalla särkylääkkeen voimalla. Positiivisen tästä tekee se, että sain nukuttua useiden öiden univelkoja pois. Ja näin niin kivoja unia. 

♥ Ja ulkona ollessa viileä, saa laittaa ihanat flanellit jalkaan ja tossut lämmittämään varpaita.

♥ Kynttilöitä ei voi koskaan polttaa liikaa ja niiden valossa on ihanan rentouttavaa. 

♥Perjantaiaamu alkoi piristävällä aamulenkillä Maarian kanssa. Parasta saada liikuntaa ja kuulumisten vaihtelua yhdellä heitolla. 

♥ Pian saa laittaa joulukoristeita ja aloittaa joulusiivouksen.

+ ♥Olen kirjoittanut useita blogipostauksia valmiiksi joulukuuta varten, jolloin olen töissä joulumyyjänä pitkiä päiviä enkä kerkeä välttämättä blogin ääreen niin paljon. 

Mitä positiivista sinun viikkoosi on mahtunut? Ihanaa viikonloppua! ♥

6 kommenttia

 1. Ihania nää positiivisuuspostaukset, vois ittekin toteuttaa <3 ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa :) Näitä tehdessä huomaa, että löytyy paljonkin kaikkea pientä positiivista elämässä, kunhan ne vain huomaa ♥

   Poista
 2. Tosi kiva tämmönen postaus, voisin tehdä itsekkin joskus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee vain, kannattaa kyllä :) Ajattelin, että vaikken välttämättä aina blogiin kirjaa ylös, mutta itselle voisin kirjoitella aina kaikkia positiivisia juttuja. Niitä on sitten kiva lukea, kun tuntuu, ettei viikko ole mennyt hyvin, mutta onkin löytänyt positiivistakin :)

   Poista
 3. Ihanan positiivinen postaus ♥ Olikin jotenkin masentunut syksy fiilis niin tää piristi kivasti :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ♥ Masentavana syksynä positiivisten asioiden listaaminen on ehdottomasti hyväksi, sillä ymmärtää, että pimeyden keskeltä löytyy myös hyviäkin juttuja :)

   Poista