Geelilakkaus

Lokakuun lopulla olleessa Bloggers Inspiration Dayssa tehtiin valkoisia ja mustia geelilakkauksia, jotka olivat todella suosittuja. Itsekkin päädyttiin jonottelemaan ja kokeilemaan geelilakkausta. Itselläni ei ole koskaan ollut kyseistä lakkausta, mutta kokemusta geelikynsistä. Geelikynnet aikoinaan pilasivat täysin omien kynsieni pinnan, sillä en tiennyt mitään niiden hoidosta tai poistosta. Nyt lakkauksen yhteydessä kerrottiin tiiviisti tärkeimmät kohdat ja lakkaajat (Kynsistudio Zenails) vastailivat kaikkiin kysymyksiin. 

Itse aina välillä tykkään kokeilla kaikenlaisia uusia kynsijuttuja kotona, mutta olen siltikin melko tietämätön kynsien suhteen. Esimerkiksi en tiennyt kynsinauhojen kuuluvan liikkua ja, että kynsinauhoja varten kuuluu käyttää öljyä. Aina oppii jotain uutta ja nyt tulee varmasti kynnet näyttämään useamminkin paremmilta. 

Postauksen näistä kynsistä tein nyt kaksi viikkoa myöhemmin, sillä halusin saada pidemmän ajan kokemusta geelilakkauksesta. Ensimmäisenä päivänä koko postaus olisi ollut täynnä pelkkiä sydämiä ja hehkutusta siitä, kuinka kiiltävän ihanat kynnet ovat. Ja samaa mieltä olen vieläkin, mutta pienemmällä määrällä huokailevia katseita kynsiin sanojen välissä. 

Kynnet ovat pysyneet todella hyvännäköisinä ja valkoisina! Niissä on kokoajan ollut todella kiva kiilto, joka saa kynnet näyttämään terveiltä ja elinvoimaisilta. Tavallisella lakkauksella ei saa näin erinomaista ja varsinkaan näin pysyvää jälkeä. On ollut ihanaa nämä pari viikkoa, kun on tiennyt kynsien näyttävän hyvältä ja on voinut keskittyä kaikkeen muuhun laittautumiseen ulos lähtiessään. 

Itsellä on aina ollut melko hyväkuntoiset kynnet, jotka ovat kasvaneet kauniissa muodossa pitkiksi. Lähiaikoina kuitenkin ne ovat liuskottuneet ja lohkeilleet pienestäkin osumasta. Geelilakkaus on auttanut estämään ylimääräistä lohkeilua. Nyt vain odottelen ylihuomista aikaani poistattamaan lakkauksen, sillä geelilakkauksen onnistunein poisto tapahtuu ammattilaisen tekemänä. Nämä olisivat kyllä vielä hetken kestäneet, mutta itseäni häiritsee kovasti alta kasvava oma kynsi. Niin nopeasti ne kasvavatkin, vaikka olisin halunnut tämän lakkauksen pitää vielä hetken. Tulevaisuudessa aion kyllä muulloinkin ottaa geelilakkauksen, sillä niin paljon plussia olen tässä parissa viikossa huomannut. 

Mitäs mieltä geelilakkauksesta? :)

8 kommenttia

 1. Ihanan näköset kynnet! <3 En oo itse geelilakkausta vielä kokeillut, mutta varmaan pitää lähiaikoina! ;)

  VastaaPoista
 2. Oi miten ihanan näköset kynnet! :) Mulla ei koskaan ole ollut geelilakkausta, mutta oon kyllä sitäkin joskus harkinnu. Vielä ainakin olen päätynyt siihen, että lakkailen vaan tavallisilla lakoilla, vaikka kyllähän tietenkin geelilakkauksesta tulee paljon näyttävämpi! :) Ehkäpä minäkin joskus kokeilen geelilakkausta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Geelilakkaus on näyttävän lisäksi myös kestävä, joten ei tarvitse olla joka toinen päivä lakkailemassa kynsiä uudelleen :)

   Poista
 3. vautsi näyttääpä ihanalta ♥! Tekis niin mieli itekkin käydä ottamassa geelilaukkaus kynsiin :3

  VastaaPoista
 4. Ihanat kynnet ! <3 tuollaiset yksinkertaiset ovat niin kauniit! :)

  VastaaPoista