Epäimartelevia blogikuvia

Epäimartelevia blogikuvia. Lauantai-aamun piristykseksi päädyin Millan innoittamana selailla parin kuukauden ajalta kuvakansioita ja valita niitä epäonnistuneita otoksia. Sellaisia otoksia, joita syystä tai toisesta ei uskoisi omasta blogistaan koskaan löytävän. Pahempiakin varmasti olisi löytynyt ellen tietyin aikavälein siivoisi albumeista turhia kuvia pois. 

Kuvien katsominen tapahtuu omalla vastuulla ja nauraminen niille on täysin oikeutettua. En edes kovinkaan paljon valehtelisi, jos sanoisin jokaisesta kuvaustilanteesta löytyvän vastaavan samanlaisen kuvan. Huomasin meinaan toistavani samoja epäonnistumisia usein. 

 "Öhmm, nolottaa... Noi kattoo vissii mua, joten peitän nassuni"

 "Nenua kutittaa..."

 "Nyt ois oiva hetki fiilistellä sitä yhtä biisiä radiosta... Lalalala"

 "Voihan nenä, sitä kutittaa taas..."

 "Mä kävelen tänne ja otetaan sitten kuva. Ai, sä otat nytkin. Mut niissä näkyy vaan peppu?"

 "Nousin tuolta suosta hirviönä ja nyt palelen ja ärjyn, argh"

"Annas kun mä nyt selitän sulle, miten tää kuvaus menee... seliseliseliseli..."

Blogeissa yksi tärkein tekijä on kauniit kuvat, joista välittyy kirjoittajan toivoma tunnelma kyseisestä hetkestä. Välillä mukaan mahtuu näitä epäonnistuneita kuvia, joille ainakin itse naureskelen selatessani. Aina kaiken ei tarvitse olla niin täydellistä ja valoisaa, vaan välillä voi heittää huumoria ja hauskuutta mukaan. Itsellensä kannattaa pystyä nauramaan silloin tällöin, koska turha vakavuus aiheuttaa vain ryppyjä ;)

Linkkailkaa ihmeessä omia epäonnistuneita kuvianne, niitä olisi kiva käydä katselemassa :)

13 kommenttia

 1. Mä en kestä :'DDD noi kuvateksti-selostukset teki tästä viel hauskemman :D Oot ihana :D <3 aamun piristys tää postaus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ♥ Itselläkin piristi hyvin aamua nauraa, kuinka hölmöltä välillä näyttääkin :D

   Poista
 2. Haha, apua, nämä on kyllä niin hauskoja. Näitä on vilahdellut monessa blogissa, pitäisiköhän koota itsekin tällainen muiden huviksi... :D Se on kyllä totta, että itselleen nauraminen on jalo taito! Turha tiukkuus vie maun ja mielenterveyden, itse naureskelen itselleni jo siinä kuvausvaiheessa, hahah!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä koota itsellekkin :) Itse en olisi varmaan muuten huomannut toistavani samoja hauskoja juttuja kaikissa kuvauksissa :)

   Poista
 3. Paras postaus mitä oon aikoihin lukenut! :D Noi kuvatekstit on ihan mahtavia!! Just hyvä. Ei oo elämä eikä bloggaaminen aina ihan iisii. :)♡ Oot ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana sinä ♥ Ei oo kyllä aina helpoimmasta päästä bloggaaminen, mutta eipä sitä aina kannata niin vakavasti ottaakkaan :)

   Poista
 4. Hah ihana postaus! :D ♥ Sai todella hymyn huulille.. Ihania noi tekstit noissa kuvissa. Välillä on kiva lukea tämmösiäkin posauksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ♥ Välillä on kyllä kiva vähän kepeämpää blogipostausta saada aikaiseksi kaiken syvällisemmän ja vakavamman ohelle :)

   Poista
 5. Hahaa loistava! :D ja iihana toi musta-valkonen neule ! :)

  www.satueventyr.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Haha tää oli just hyvä postaus! Nyt kaduttaa kun ite meen aina poistamaan kaikki epäonnistuneet kuvat... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitti :) No tästä lähin säilytät niitä epäonnistuneitakin ;) Itse ainakin aattelin, että voisi hauskuuttaa useamminkin näillä epäonnistuneilla kuvilla ilman, että heti poistaisin ne täysin :)

   Poista