These heels were made for walking

Ei uskoisi, että viikko sitten ulkona tarkeni melkeinpä t-paita päällä ja oli vielä melko vihreää. Nyt ulkona on ihana ruskan väriloisto puissa ja maa on täynnä toistaan värikkäämpiä lehtiä. Itse pidän, kun päivästä riippuen voi päällensä heittää lämpöisen neuleen ja toisena päivänä pikkukengät. Syksy ja kevät ovat molemmat pukeutumisen juhlaa ja tällä hetkellä toinen näistä kausista on täällä!


 Viikko sitten lähdettiin käymään kaupungilla ja oli sen verran lämmin vielä, että tarkenin hyvin mekolla ja nahkatakilla. Rakastan mekon ihanan yksinkertaista leikkausta, johon sopii hyvin kaikenlaiset jakut ja puserot päälle sekä plussana kapoiset vyöt näyttävät hyvälle korostamassa vyötäröä. Pitsinen selkäosa puolestaan tekee mekosta hieman särmikkäämmän, jolloin se sopii erilaisiin tilanteisiin vielä paremmin. Koko asu oli muutenkin sellainen, jossa mun oli tosi hyvä olla. Armeijanvihreä ja musta sopivat yhteen todella hyvin eikä asu ollut kuitenkaan liian synkkä, vaikka mustaa olikin paljon. 


Asuun päätyivät kengät, jotka ovat saanneet nauttia pölykerroksen laskeutumisesta päällensä jo jonkin aikaa. Mullahan on aivan liian monta kenkäparia mitä upeampia kenkiä, mutta silti aina jalkaan päätyvät tutut, turvalliset ja lempparit kengät. Nyt vihdoin hyppäsin vieraampiin kenkiin ja päätin muutenkin yrittää enemmän käyttää vähemmälle käytölle jääneitä kenkiä. Nämäkin kengät olivat ihan täydelliset kävellä, vaikka korkoakin löytyi jonkin verran. 

Pitäisikö kenkien päästä useamminkin ulos? ;)

6 kommenttia

 1. what a lovely look
  i like the heels so much
  amazing :)

  with love your AMELY ROSE

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you :) And the best thing is that these heels are so comfy! ♥

   Poista
 2. Voi ku oot niin nättinä näissä kuvissa! :) Ja aivan yli-ihana toi mekko, tosi mukavan värinenkin. :) Ja tosi jännää kyllä, että tuo ilma voi niin nopeasti vaan kylmentyä.. Mut mä tykkään syksystä tosi paljon!

  VastaaPoista
 3. Upeita kuvia!♥
  ♥ http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista