Syysillan herkuttelua

Tiedättekös, syysilloissa parasta on käpertyä sohvalle viltin alle katselemaan Netflixistä leffoja ja sarjoja. Ja asiaan kuuluu tietenkin kaikkea hyvää naposteltavaa samalla. Kynttilät vielä tuomaan tunnelmaa ja parempaa iltaa ei voi toivoakaan. Näin sujuu useampikin viikonloppu ihan mieluusti. Varmasti myös muillakin. Siksi päätinkin listata muutaman hyvän Netflix "uutuuden", joiden parissa sujuu useampikin syysilta kodin lämmössä. 

Scream: Kauhuleffojen jännäri on päivitetty tv-sarjaksi. Itsestä ainakin kutkuttavaa arvailla, kuka mahtaa maskin takana piileskellä. Ja naureskella hahmojen tekemille tyhmille virheille, joilla asiat menevät vain huonompaan suuntaan. 

The Originals: Vamppyyripäiväkirjoista tuttuja hahmoja pyörii spin-off sarjassa New Orleansissa. Vamppyyridraamaa yhdistettynä taikuuteen. Verrattuna Vamppyyripäiväkirjoihin, tässä on mielestäni enemmän historian tuntua, josta tykkään. 

House of Lies: Komediallinen draama piinkovista myyntimiehistä. Klikkasin sarjan pilotin auki aluksi siksi, että ohjelma pyörii yrityskonsulttien maailmassa, joka on yksi mun urahaaveista koulutuksen myötä ollut. Mutta jos se maailma on yhtään sarjan kaltainen, jätän sen maailman muiden tutkittavaksi. Onneksi sarjana se on todella viihdyttävä. 

+ Frendit ja How I met your mother: Molemmat voi laittaa pyörimään useamman kauden putkeen ja nauttia samalla kynttilänvalosta aivot narikassa, sillä osaathan jo jokaisen vuorosanan ulkoa ;)

Mikäs laitetaan pyörimään? :)

4 kommenttia

 1. Joo aivan ihana tunne tuo kun voi käpertyä viltin alle rentoutumaan. :) Frendit on ihan huippu! Muita mä en oo noista oikeestaan kuullutkaan, ehkä vähän vaikuttaa se, kun itselläni ei ole netflixiä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä :) Itseasiassa noista tuo The originals ja how i met your mother on tulleet myös mtv3:lta nimillä Vamppyyrien sukua ja Ensisilmäyksellä ;)

   Itselle Netflix tuntuu niin arkipäiväiseltä ja se on niin helppo tapa katsoa erilaisia ohjelmia juuri silloin kuin itse haluaa :) Meillä on poikaystävän kanssa yhteinen, joten silloin ei hintakaan sille ole kovin korkea :)

   Poista
 2. Kyllämäkin oon alkanu tykkäämään perjantain rentoutumisesta ja viltin alle käpertymisestä, varsinkin kun ulkona on jo niin kylmä! :D Mä ajattelin alkaa seurailemaan tota Originalsia, kuulostaa ainakin hyvältä :) Yks uus hyvä sarja Netflixissä on muuten Ubreakable Kimmy Schmidt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ihan parasta ♥ Kannattaa tuo Originals :) Katsoin kanssa tuon Kimmy Schmidtin, seuraavaa tuotantokautta odotellessa :D

   Poista