Galaxy

Vielä palaillaan hetkeksi meidän Tukholman reissuun (1, 2) tai oikeastaan enemmänkin meidän paluumatkaan Silja Galaxyllä. Se on hieman vieraampi laiva, jos on tottunut ainoastaan Turusta menemään viihderisteilylle. Itsellekkin Baltic Princess on paljon tutumpi laiva, mutta onneksi Galaxy on samalla pohjalla rakennettu eri värityksellä ja muutamalla muulla erolla. Molemmat laivat tulivat silti reissumme aikana käytyä, sillä menimme Tukholmaan päin Baltic Princessillä ja takaisin tuolla Galaxyllä. 


Käytiin nopeasti laivalla haukkaamassa voileivät ja suunnattiin tuonne esiintymisravintolaan kuuntelemaan laivan omaa bändiä. Laitettiin vähän hienommat vaatteet päälle verrattuna kaupungilla olleisiin housuihin ja tennareihin. Itsellä oli päällä melko uusi mekkohankinta H&M:ltä, joka istui mielettömän hyvin. Ja hauskasti tajusin vasta reissussa ottaneeni mukaan viime Tukholman-reissulta hankitut kiiltonahkaiset mustat peruskorkkarit. Ihan täyttä rakkautta koko asu, sillä tykkään yksinkertaisista ja klassisista asuista pienellä twistillä. 


Me ihastuttiin täysin tuohon laivan omaan house bändiin Bright Crystal. Ne soitti meneviä covereita ja lavalla olleilla oli hyvä fiilis kokoajan, joka tarttui myös yleisöön. Tuolla laivalla oli matkustajina iso ryhmä aasialaisia turisteja ja ruotsalaisia koripallonuorukaisia, jotka löysivät yhteisen sävelen tanssilattialla. Oli aika hauskaa katsella, kun vanhempaa aasialaista rouvaa tanssitti useampi teini-ikäinen ruotsalaisnuorukainen. Bändin jälkeen lavalle nousi ihan mieletön tanssi-lauluryhmä, jonka esitys oli sekoitus hunkseja ja tanssityttöjä yhdessä mahtavan lauluduon kanssa. Esitys oli vauhdikas ja vaatteet vaihtui kokoajan! Kannatti siis mennä istuskelemaan tuonne, sillä itsellä oli hyvä fiilis molempien esityksien ajan. 

Suosittelen kyllä tuollaista parin päivän pyrähdystä länsinaapuriin, sillä laivalla ja maissa saa hetkeksi arjen murheet poistumaan ja matka piristää sitä seuraavaa arkea :)

4 kommenttia

 1. Tuolla laivalla näyttää niin kivalta. Itseasiassa en oo ihan varma, että oon itsekin tainnut käydä kyseillä laivalla. :) Nyt syyslomalla sitten olen menossa Tukholman risteilylle myös. Sitä odotan jo innolla! :) Jotenki laivalla on vaan mukavaa aina. Ihanaa päästä taas käymään Tukholmassa kiertelemässä. :) Ihana muuten toi sun mekko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vähän kivaa matkaa sullekkin :) Laivalla on kyllä aina kivaa, vaikkei maissa pääsisikään käymään :)

   Poista
 2. Huomasitko, että voitit blogissani arvonnan? Laittelin sähköpostia sinulle siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka nyt huomasin :D Mutten kyllä s-postia ole saanut :/ Mä laittelin sulle s-postin :)

   Poista