Autumn & Flowers

Kukkakuosi syksyllä. Mua välillä harmittaa kovasti tiettyjen vaatekappaleiden puolesta, jotka joutuvat olemaan käyttämättöminä kaapin perukoilla useamman kuukauden vuodesta. Etenkin kesäiset vaatteet ovat vähimmällä käytöllä, kun taas neutraaleilla värityksillä tulee liikuttua vuodenajasta toiseen. 

Muutama päivä sitten päädyin valkkaamaan kesäisen kukkakuvioisen hameen muuten mustan asun kaveriksi, jolloin siitä ei kovinkaan kesä fiilis paistanut läpi. Mielestäni se toi hieman hempeyttä syksyiseen värimaailmaan. Myönnän, että eräänä osasyynä hameen käyttöön oli myös erittäin suuri pyykkivuori täynnä suosikkivaatteita. 

Päädyin siis kerrankin hieman mukavuusalueen ulkopuolelle valinnallani. Näissä kuvissa mulla on myös täysin meikitön nassu ja sen vuoksi aluksi ei ollut tarkoitus ottaa edes asusta kuvaa, kunnes tajusin asussa olevan jotain ikuistamisen arvoista. Ehkäpä tänä syksynä ja talvena yhdistelen kukkakuviota rohkeammin myös muihin asuihin ja tuon pienen palasen kesää kylmempiin päiviin. 

Sopiiko kukkakuvio muulloinkin kuin kesällä? :)

2 kommenttia

  1. Ihanat nilkkurit! Mun mielestä kukkakuosisia vaatteita tai mitä tahansa vaatteita voi pitää ihan oman fiiliksen mukaan vuodenajasta riippumatta :) Kivan näkönen asu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Juu oma fiilis on kyllä aina pukeutumisessa se tärkein :D

      Poista