Tornissa

Koko kesän oli tarkoitus mennä käymään Raumalla vanhassa vesitornissa, jossa nykyään toimii hulppealla näköalalla varustettu kahvila Torni. Vihdoin pääsin siellä käymään syksyisen pilvisenä päivänä viikko sitten. Kahvila sijaitsi monta kerrosta korkealla, ja tyhmänä en suostunut sinne mennessä erittäin vanhanaikaiseen hissiin vaan kipusin tuhannet rappuset ylös saakka. Tuskan taival mielessä päädyin kuolemaakin uhaten tuolta alas hissillä ja ainakin vielä täällä ollaan! Kannattaa kyllä ehdottomasti Raumalla ollessa käydä katselemassa, miltä Rauma näyttää kokonaisuudessaan, sillä tuolta näki melkeinpä Eurajoelle saakka. 
 Sää oli onneksi pilvisyyttä lukuunottamatta melko lämpöinen, joten hyvin vielä tarkeni kesäisellä mekolla. Kuten edellisessä postauksessa mainitsin, olen erittäin paljon liikkunut housuissa löydettyäni niin täydellisen mallin. Oli siis hieman hienostunut fiilis kerrankin mekossa. Ja lisäyksenä asuun vielä kiilakorolliset kesäavokkaat, joista sain ensimmäisillä käyttökerroilla niin kamalia rakkoja, etten melkein loppukesänä suostunut niitä käyttämään. Olen tässä viikon mittaan käyttänyt niitä useammin kuin koko kesänä, sillä pian niitä ei voikkaan säiden puolesta jalkaansa napata.  Takki/jakku / H&M  | Leopardimekko / Ebay | Laukku / Ted Baker | Kengät / H&M | Kaulakoru / Ebay

Olen tosiaan kesän aikana tilaillut juttuja Ebaysta, ja tähän asuun niin mekko kuin kaulakorukin ovat sieltä. Sieltä kyllä löytäisi paljon aina kaikkea kivaa, mutta olen aika tarkka ostaessani sieltä. Voisin jopa tehdä siitä erillisen postauksen, jos teitä kiinnostaa. Mä muutenkin tilailen paljon mieluummin netistä asioita, sillä silloin saan tehtyä mielestäni parempia löytöjä hintojen puolesta. 

9 kommenttia

 1. Tosi nätti asukokonaisuus jälleen kerran :) Ois tosi kiva jos voisit tehdä Ebaysta jonkun postauksen, koska oon aina halunnu tilata sieltä enkä uskalla koska en osaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Kyllä juu aattelin, että voisin tehdä siitä, koska varmaan on monia, jotka kaipaisivat kokemuksia Ebaysta :)

   Poista
 2. Super kiva mekko! Sopii sulle hyvin :)
  ♥ http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Hieman erilainen verrattuna mun muihin mekkoihin kuvionsa, väriensä ja mallinsa puolesta, mutta tykkään paljon itsekkin :)

   Poista
 3. Oi, ompas nätti mekki! :-) Ja vautsi, mitkä maisemat tuolta tornista, voi kumpa itsekin pääsisi joskus johonki tollaseen paikkaan. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Tuolta oli kyllä ihan mielettömät maisemat, oispa vaan vielä ollut kirkkaampi sää, niin olisi ollut vielä upeampaa :/ Ja onneksi tuon tyyppisiä maisemapaikkoja löytyy Suomesta useampiakin ;)

   Poista
 4. Tosi hienon näköinen asukokonaisuus sulla taas! :) tykkään ♥ Ja pakko sanoa että sulle sopii tosi hyvin että hiukset on tolleen ponnarilla :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Ja kiva tietää, sillä pidän 80% ajasta hiuksia ponnarilla :)

   Poista