Stockholm through phone

Lähdettiin viikko sitten päiväksi Tukholmaan. Matkaan tosiaan lähdettiin keskiviikkoiltana nukkuen yö laivassa. Torstaiaamuna oltiin Tukholmassa reilun 12 tuntia, jonka jälkeen takaisin kotiin yö laivassa. Ihana piristysruiske syksyyn, vaikka sadesää suosikin meidän reissua suurimmalta osin. Kuvia tuli napsittua niin puhelimilla kuin ihan kamerallakin, ja näin alkuun tulin jakamaan puhelimista löytyneet otokset ennen kuin saan aikaiseksi käytyä kaikki kuvat kamerasta. 

 Koska oltiin tosiaan ruotsin aikaa aamulla kuudelta maissa, lähdettiin ensimmäisenä metsästämään aamupalapaikkaa. Jonkun aikaa sateessa kiinniolevien kahviloiden ohi kävellessä löydettiin vihdoin auki oleva Espresso House. Viihdyttiinkin pari tuntia siellä nauttien herkullista aamupalaa, ihastellen töihin menevien tukholmalaisten tyyliä ja käyttäen kahvilan ilmaista wlania.  Oon tosiaan sen verran käynyt Tukholmassa, että siellä kulkeminen oli helppoa ja ei mennyt turhaa aikaa etsiessä järkeviä ostos- tai ruokapaikkoja. Mulle oli selvää, että me käydään shoppailees Skärholmenissa ja syömässä Gamla Stanissa Michelangelo- nimisessä mahtavassa lounaspaikassa. Otettiin tosiaan 24 tunnin metrokortit, joilla on tuolla todella helppo liikkua paikasta toiseen. 
Tarkemmin reissusta kirjoittelen vielä parin postauksen verran. Vaikka olikin ihanan piristävä reissu kyseessä, olen ollut erittäin väsynyt viimeisen viikon. Asiaan voi kyllä vaikuttaa sekin, etten ole oikein kotona kerennyt hengähtämään ennen tämän viikon alkua. Pian onneksi tänne tulee taas normaalistakin arjesta juttuja, sillä näitäkin kuvia katsellessa mieli matkalle nousee korkealle. Päiväkin muualla on aina ihan mahtavaa.

Miltäs meidän reissu näyttää? :)

4 kommenttia

 1. Tukholma on niin nätti kaupunki! Joistain noista kuvista tulee ihan mieleen Englanti, mut molemmat onkin nättejä paikkoja :D Tekis mieli lähteä käymään Tukholmassa, mut se joutuu varmaan odottamaan ainakin kesään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kyllä on! ♥ Ja nyt, kun sanoit, niin tosiaan parista kuvasta tulee aika vahvoja englanti fiiliksiä :D Tukholmaan pääsee kyllä melko edukkaasti (meillä 65€ yhteensä kahdelta) ja varsinkin tuollainen päiväreissu, jollainen meillä oli, ei tarvitse liikaa aikaakaa kalenterista :)

   Poista
 2. Sait uuden lukijan, vaikutti hyvältä ja mielenkiintoiselta blogilta! Käy tsekkaamassa mun blogi ja samalla osallistumassa arvontaan!

  http://millakristiinan.blogspot.fi

  VastaaPoista