Pöytä on katettu

Mun asunnossa on ollut muuttohetkestä saakka eräs puutos, sillä ruokapöytää en ole viimeiseen neljään vuoteen omistanut. Ruokailu on tapahtunut erittäin ergonomisesti sohvapöydän ääressä ja vieraitakaan ei kovinkaan tavallista illanistumista enemmän ole voinut kutsua. Kuitenkin tuossa muutama viikko sitten tuli käväistyä nopeasti Ikeassa korjaamassa puutostila. Olin viimeisen vuoden ajan kuvitellut itselleni ruokapöytää saatuani raivattua järjestystä sellaiseksi, jossa pöydälle oli mahdollisuus. 


Ja hitsit, kun mä olen rakastunut mun uuteen ruokailuryhmään. Melko pienellä budjetilla sain ihan erilaisen arkikokemuksen, sillä nykyään tuon pöydän ääressä tulee syötyä kaikki ruokailut sekä vielä monikäyttöisesti tälläkin hetkellä näpyttelen tätä postausta. Onhan mulla erikseen työpöytä, joka on yleensä enemmänkin täynnä kaikkea turhaa laukusta heitettyä tavaraa. 

Oon nyt hurahtanut sisustamiseen ihan täysin ja siitä johtuen täällä asunnossa vallitsee kaaos. Mulla on liikaa huonekaluja, sillä olen hankkinut uusia ilman, että olen vielä jaksanut hankkiutua eroon vanhoista. Ei siis pitäisi enää kauan mennä, että täällä on vihdoin mieluisampaa olla itselle ja muillekkin. Olenkin huomannut, että jo pelkästään uusi ruokailuryhmä on saannut mun asunnon todella paljon viihtyisämmäksi, vaikka joka puolella pursuaa vieläkin sekamelska. Ja odotan kyllä niin innolla, että kaikki on paikoillaan, niin saan tännekkin aikaiseksi asuntopostauksen.

Ruokapöytä kodin sydän vai ei? :)

6 kommenttia

 1. Omistan kans tuon kyseisen pöydän ja siinä on kyllä hinta-laatusuhde kohillaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on kyllä :) Taitaa muutenkin olla melko suosittu pöytä pienemmissä asunnoissa/keittiöissä :D

   Poista
 2. Meillä syömisen lisäksi pöydän vieressä askarrellaan, kun siihen hommaan ei ole omaa pöytää eikä sellaiselle tilaa olisikaan. Kyllä siis ruokapöytä on kodin sydän :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä ruokapöytä on kodin sydän, ainakin meillä :) On kiva kun pääsee nauttimaan hyvästä ruuasta ja samlla kertailla kaikki päivän asiat eikä kellään oo kiire yhtään minnekkään :)

  Ootan innolla sun asuntopostausta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tuollaiseen ruokapöydän sydämmellisyys liittyykin; hyvään ruokaan ja rakkaisiin ihmisiin ilman kiirettä ♥

   Poista