Everything is so peachy

Muistan kuinka mulla joskus ylä-asteella oli kausi, jolloin ostin kaikkia vaatteita persikanvärisenä. Sama kausi saapui elämääni uudestaan tuossa viisi vuotta sitten. Ja nyt se näyttäisi taas palaavan. Välillä käyttäessä tiettyä väriä liian kauan, kyllästyn täysin siihen ja melkein alan inhoamaan kyseistä väriä. Persikka tulee olemaan varmaan aina sellainen on-off suosikki. 

 Viime lauantaina yhdistelin uudet persikanväriset housut tummansiniseen, josta tuli kiva väriyhdistelmä omaan silmään. Sain taas ihanan Saran kyläilemään ja lähdettiin käymään terassilla, vaikka siihen ilma olikin liian kylmä jo. Olen kyllä todella onnellinen siitä, että lähiaikoina ollaan saatu viettää enemmän tyttöjeniltoja Saran kanssa, sillä olen halunnut kerätä lähelleni ihmisiä, joiden seurassa positiiviset piirteet tulevat enemmän esille. Olen huomannut, että tietyt ihmiset tuovat enemmän negatiivisia piirteitä esille, kun taas pitäisi keskittyä niihin, jotka tuovat ne hyvät puolet ihmisessä esille. Haluan olla ihmisten kanssa, jotka saavat mut persikkaiseksi ja ihanaksi.

Olen myös täysin persikkana BikBokkiin, josta niin housut kuin paitakin molemmat ovat. Ennen kaupan Poriin tuloa en ollut sieltä koskaan mitään kivaa löytänyt, mutta nyt tuntuu joka kerran siellä käydessä tarttuvan jotain uutta kaappiin. Varsinkin olen täysin rakastunut heidän housuihin, sillä itsellä ollut vaikeuksia löytää omalle kropalle sopivia housuja. Tuolla housut tuntuvat aivan kuin ne olisi juuri minulle luotu! Ei siis ole ollut ihmekkään, että olen lähiaikoina liikkunut todella paljon eri värisissä housuissa. 

Peachya sunnuntaita kaikille! Pureeko persikka? :)

Ps. Sanalla 'peachy' on paljon merkityksiä... ;)

6 kommenttia

 1. Ompa ihanan näköset ja väriset nuo persikanväriset housut! :-) Mä oon monesti kaupassa ihaillu ton värisiä housuja, mutta en tiiä miksi ei oo sitten iskeny oikeen muhun niin paljoo ainakaan, että oisin sellaset ostanu :o Mut sulle sopii kyllä täydellisesti! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Ja itselläkin aika heräteostos nuo housut, sillä tosiaan pitkään aikaan ei ole persikka värinä iskenyt yhtään :D

   Poista
 2. Ihanat ballerinat :)

  VastaaPoista
 3. Mä ostin itselle viime vuonna persinkanväriset housut ja ihastuin niihin ihan hirveesti! Tuli aina tosi pirtee olo kun ne laitto päälle :D Oot kyllä täysin oikeessa siitä, että kannattaa ympäröidä itsensä niillä ihmisillä ketkä tekee onnelliseksi ja vaikuttaa positiivisesti omaan elämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne kyllä tekee pirteäksi nopeasti, harmi vaan ettei hirveen pitkälle syksyyn viitti persikkaisena kulkea :D
   Välillä on niin vaikea huomata, että ketkä ihmiset tuovat negatiivisuutta elämään, jotta sellaisia pystyisi välttelemään :/ Onneksi nyt on paljon positiivisia ja heihin aion kaikella energialla keskittyä :)

   Poista