Ei enää niin opiskelija

Mulle on muutaman vuoden ajan ollut tärkeänä statuksena olla opiskelija ja olenkin elänyt täyttä opiskelijaelämää juhlien, opiskellen sekä valittaen. Mutta tämä villi puoli opiskelijaelämää sai kyllä aika hyvän stopin viime keväänä ja keskityinkin enemmän omiin opiskelutavoitteisiin sekä rauhallisiin koti-iltoihin. 

 Eilen lähdettiin katsomaan suurinta opiskelijatapahtumaa Porissa; Kurnajaisia. Monet kerrat on siellä tullut kontattua muiden opiskelijakavereiden kanssa kävelykadun konttausmaraton ja kierretty kaikki mahdolliset pienet kuppilat haalarit täynnä juomaroiskeita ja lopulta kontattu uudelleen kohti kotia. Tänä vuonna en laittanut edes ennen niin rakkaita haalareita jalkaan. Itseasiassa niitä olen viimeksi pitänyt marraskuussa! Voitte siis kuvitella kuinka ulkopuolinen olo oli yrittää ahtaa itsensä tuhannen haalarityypin välistä päästäkseen katsomaan tapahtumia. 

 Me tosiaan hetkinen naureskeltiin konttaajia, käytiin moikkaamassa tuttuja ja suunnattiin sen jälkeen syömään. Ei ihan hirveästi enään opiskelijabileet kiinnostanut ja vaikka vielä virallisesti opiskelija olenkin, ei siltä tuntunut. Asiaan tietenkin voi vaikuttaa sekin, että olen niin loppusuoralla opinnoissa. Suuntaamiseni on kokoajan ollut jo enemmän työelämään harjoittelun puitteissa. Toivoisinkin pian löytäväni itselleni sopivan työharjoittelupaikan suorittaakseni kolme kuukautta pakollisia opintopisteitä tutustuen omaan alaani paremmin. 

Ja itseasiassa blogissani en varmastikaan ole maininnut, mutta tällä hetkellä en tee mitään. Mulla ei ole koululle ollut asiaa tässä ekassa jaksossa, sillä kursseja on suorittamatta enään pari kappaletta seuraavassa jaksossa. Opinnäytetyötä olen kuitenkin kerennyt aloittelemaan ja nyt odottelenkin vain aiheelleni hyväksyntää. Yleensä olen jättänyt opiskelujutut tarkoituksella pois blogista, mutta koska niiden loppuunsaattaminen on melko lähellä ja itsellä stressiä siitä, on siitä kiva höpöttää tännekkin. Asia jotenkin konkretisoituu sen myötä, että sen on kerrankin kirjoittanut ylös. 

Nyt vain kaikki siellä pitämään mulle peukkuja, että pääsen juhlistamaan valmistumistani ja tutkintotodistustani vuoden vaihteessa. Vieläkään en ota paineita siitä, mikä on tarkka valmistumispäiväni, vaan milloin ikinä se onkaan, aion silloin juhlia shamppanjalla! :)

Muita opiskelijoita? Ja haluutteko kuulla blogissa enemmänkin opiskelujuttuja? :)

5 kommenttia

 1. Pidän sulle peukkuja täällä! :) Opiskelujuttuja ois kiva lukee enemmänkin, ihan senkin takia että kun itsekki oon opiskelija ja tiedän miten stressaavaa osaa olla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Ja niitä varmaan tulee pikkuhiljaa ainakin postauksissa näkymäänkin ja jossain vaiheessa varmaan ihan omassakin postauksessa, kun loppusuora on täysin näkyvissä :) Mitäs sä opiskelet? :)

   Poista
  2. Mä opiskelen prosessihoitajaks :) Viime vuonna meillä oli sellanen opettaja ketä ei enään kiinnostanu työt ( nyt se jäi eläkkeelle ) ja nyt kun on uus hyvä opettaja, nii se ilmoitti et mulla pitäis tehdä vähintää 4 näyttöä ja tulee tosi kiire että ehdin valmistumaan 2016! :s oishan se ollu kiva jos oisin tän tiennyt jo viime vuonna :D

   Poista
  3. Samoin on mulle käynyt muutamassa asiassa opiskeluissa, että ei ole ajoissa kerrottu jostain pakollisesta jutusta ja sen vuoksi siirtynyt toiset asiat (ja VALMISTUMINEN) aikaa eteenpäin :( Mutta tosiaan, eipä tässä kenelläkään ole kiire minnekkään. Elämä kuljettaa kyllä juuri sitä polkua, mitä on tarkoituskin :)

   Poista