Denim

Syksy on saapunut vihdoin ja tuntuu kuin vasta eilen olisin iloinnut kevään saapumisesta. Mä rakastan näitä 'välikausia' eli kevään ja kesän rajaa sekä kesän ja syksyn rajaa, koska silloin mulla on inspiraatio korkeimmillaan ja lämpötila on omaan mieleen juuri sopiva. Puhumattakaan pukeutumisen helppoudesta ilman, että haluaisi kulkea täysin alasti kuumuudesta johtuen tai joutuen verhoutumaan seitsemään neuleeseen ja kymmeniin sukkahousuihin ollakseen edes hieman lämpöinen.

 Kerrankin yritin olla erittäin muodikas ja yhdistin denim paidan tummansinisten housujen kaveriksi. Oikeaoppisestihan housujen olisi pitänyt olla farkut myös, mutta close enough. Mä harvemmin mietin pukeutumistani muodin perusteella vaan sen mukaan, mikä omaan tyyliini kulloinkin sattuu sopimaan. Oisinpa tajunnut asian jo teini-iässä, jolloin piti ostaa kaikkia 'tyhmiä' vaatteita ihan vain niiden ollessa muodissa ja yleensä ne eivät edes itseni päällä näyttäneet hyvältä. Karu fakta on kyllä, että kaikki vaatteet eivät vain näytä samalta ja yhtä hyvältä kaikkien päällä. Jokaisen tulisikin napata ne omaan tyyliin ja kroppaan sopivat vaatteet miettimättä kaikkia uusimpia muotitrendejä. 

Tuo mun denimpaita on jo useamman vuoden vanha ja luottovaate kyllä kenen tahansa kaapissa. Se on helppo yhdistää housuihin ja hameisiin, mutta välillä tulee heitettyä myös jonkun tyköistyvämmän mekon seuraksi. Ja nuo housut puolestaan on melko uusi hankinta. Täyttä rakkautta heti ensimmäisestä sovituskerrasta, sillä ne ovat high waist- malli, joka sopii omalla vartalotyypilleni täydellisesti. Omistankin kyseiset housut jo kolmessa värissä ja innolla odottelen omaa kokoani saapuvaksi parissa uudessa värissä. 

Denimpaita / H&M // Housut / BikBok // Ballerinat / H&M

Mulla tosiaan tulee harvemmin asupostauksia blogin puolella, sillä itselaukaisin olisi useimmiten kaverina kuvia ottamassa. Tällä kertaa ihana Maaria toimi kuvaajana meidän käydessä pikaisella shoppailureissulla Puuvillassa. Nappailin samalla muutamat kauniit kuvat Maariastakin, ja toivonkin hänen pian jatkavan bloggaamistaan, sillä hänellä on mielettömän upea tyyli! (Niin, vinkvink Maaria ;) ) 

Mitä mieltä ruudun sillä puolella ollaan denim- yhdistelmästä? Ja yleisestikin tyylin ja muodin erosta? :)

10 kommenttia

 1. Mä tykkään ainakin tosta yhdistelmästä!♥ Oon kyllä kans sitä mieltä, että pitäis käyttää niitä vaatteita, joissa ite tuntee olonsa hyväksi, ja jotka ovat omaa tyyliä. Mä kyllä seuraan muotia, ja katon mitä löytyy, mutta en mä kaikilla uutuuksilla kaappiani täytä. Osa tän hetken muotivaatteista päätyy mun kaappiin, jos päätyy. Sen pitäisi olla oma tyyli mikä määrää ja siitä sen hetken muodista voi ottaa vinkkejä, mutta ei sen perässä tartte juosta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Ja juurikin niin, että hetken muotivaatteista tulisikin poimia omaan tyyliin sopivat osat eikä täyttää kaappejaan niillä kaikilla :)

   Poista
 2. Tosi kiva yhdistelmä! :)

  http://viiviviljaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Kivan näköinen asu! toi farkkupaita on ihana ♥! :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva farkkupaita! Ite lainailen poikakaverini vastaavaa ja pidän sitä milloin mitenkin, hameena, mekkona... :D

  Picture Me

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Mut just tuollainen poikaystävän paita on ihan täydellinen ;) ♥

   Poista