Will this break my heart?

Tiedätte varmaan sen tunteen, kun etsiessään itseään tekee useita samoja virheitä uudelleen, särkee sydämensä, särkee muiden sydämiä ja siltikään ei vielä tiedä, kuka itse on. Siitä tulee suuri oravanpyörä, jossa kokoajan pyörii samaa ympyrää, mutta jokaisella kierroksella suojelee entisestään omaa haurasta sydäntään. Itsessäni olen huomannut ennemmin juoksevani toiseen suuntaan kuin, että antaisin asioille koko sydämeni. Tämä pätee täysin kaikkeen elämässäni; harrastuksiin, ystäviin, parisuhteisiin. Päätin kuitenkin, että nyt on aika laittaa oma sydän peliin tavoitteessa kokea enemmän onnellisuutta ilman pelkoa särkymisestä. 
Ja laittaakseni sydämen peliin, täytyy minun kuunnella sitä paljon enemmän. Yleensä pyrin järkeilemään asiat loppuun saakka, vaikka sydämessä huutaisi täysin vastakkainen ääni. Löysin onneksi eräästä sisustusliikkeestä juuri sopivan taulun tekstillä, jota tästä edespäin noudatan; 'kuuntele sydäntäsi, se saattaa sijaita vasemmalla, mutta on aina oikeassa'. Taulu sijaitsee eteisessä, jossa se on helppo huomata aina kotoa lähtiessä ja kotiin tullessa. 

Pelko sydämen särkymisestä on korkealla, mutta uskon, että pelko on hyvästä. Uskon saavuttavani uusia upeita asioita, kunhan vain uskallan heittäytyä niihin koko sydämellä. Kuuntele sinäkin sydäntäsi ja anna sen tuoda elämääsi kaikkea ansaitsemaasi hyvää! 


2 kommenttia

  1. Sydäntä kannattaa kuunnella. Niin usein tajuaa jälkeenpäin, miten sydän on koko ajan ollut oikeassa ja itse väärässä. Tsemppiä sulle, saavutat kyllä mtä vaan kun oot siinä koko sydämelläs mukana (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Siitä se ajatus vähän lähtikin, kun tajusi jälkeenpäin usean toivotun asian menneen pieleen juuri sydäntä kuuntelematta :/

      Poista