Tuliaisia Helsingistä

En kovinkaan käynyt Helsingissä ollessa shoppailemassa, koska en oikeastaan mitään tarvinnut ja aikalailla samat suosikkiliikkeet löytyy ihan Poristakin nykyään. Olin kuitenkin päättänyt käydä ostamassa kesäsesongin muumimukin. Kävinkin sitten sitä metsästämässä Sokoksella ja törmäsin HOK-elannon 110-vuotis juhlamukiin, jossa on Vallilan suunnittelema Helsinki- kuva. Päätinkin siis sen olevan oiva tuliainen ja koska muki on Arabian, on sillä tietynlaista suomalaista arvoa myöhemminkin. Muutama kuukausi sitten kaivoin muuttolaatikoiden(kyllä luit oikein, mulla on muuttolaatikoita vielä neljä vuotta muutonkin jälkeen...) pohjalta mun muutamat muumimukit, joita lahjaksi olen joskus saannut. Ja sitten tapahtui hurahdus! Musta tuli kaiken järjen mukaan täysin suomalainen muumeihin hurahtanut hullu. Ihan ei kuitenkaan olla asteikolla 'maksan mitä vain muumimukista', mutta päädyin siihen, että pyrin keräämään nuo uudet tulevat sesonkimukit sekä väritykseltään ja kuvioltaan miellyttävät hahmomukit pikkuhiljaa. 

Kuvat: http://www.arabia.fi/

Tässä ylläolevassa kollaasissa näkyvät neljä hankintalistalla ensimmäisenä olevaa mukia. Kuten huomaa, vaaleanpunainen ja pastellinen on eniten näissäkin mieleen. Itselläni on jo ennestään niiskuneidin keltainen kuppi ja rakkausmuumi- muki, jotka sopivat näiden neljän kanssa hyvin yhteen. 

Muita muumeihin hurahtaneita? :)10 kommenttia

 1. Onpas tuo HOK-Elanto muki hieno, kuinkakohan kauan niitä mahtaa olla myynnissä?
  Täällä yksi muumimuki-intoilija ilmoittautuu, niitä löytyy jo yli 40 kpl :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa sanoa, niitä oltiin jokin rajattu määrä tehty :( Itse ostin jo elokuun alussa mukin, mutta tosiaan eri hok-elannon myymälöissä myynnissä. En tiedä onko muualla :)

   Poista
 2. Mä kerään muumimukeja! :) Tosin ei taida tällähetkellä vielä kovin montaa kaapista löytyä.. Tsrkotus ois kuitenkin hankkia mahdollisimman monia niitä, muumit on ihania! Oon kans hurahtanu koulutarvikkeissa muumeihin :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kanssa montaa löydy -vielä! :D Mä en muuten oo muumeihin hurahtanu, mut nää mukit iski täysin :)

   Poista
 3. Miekin rakastan muumimukeja! Valitettavasti meidän kodin säilytystilat on niin minismaalliset, etten tällä hetkellä kehtaa mukeja paljon kaappeihin hommata. Olen myös sellainen keräilijä, joka haluaa nauttia aamuteensä siitä ostetusta mukista eikä säilöä sitä kaappiin odottamaan arvon nousua tarrat kiinnitettyinä ja käyttämättöminä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei ole kyllä omankaan kodin säilytystilat hirveän otolliset suurelle mukimäärälle, mutta päädyin siihen, että heitän ylimääräiset mukit pois uusien kivojen tieltä :D Ja itselle ne kanssa tulee käyttöön, sillä kahvi ja muut juomat maistuu niistä vain paljon paremmalta :)♥

   Poista
 4. Vallillan mukeja en itse omista mutta ihastuin niihin Tuurissa käydessäni. Värikkäitä ja kauniita. :) Ehkä se on seuraava villitys muumimukien rinnalla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en kanssa liiemmin ole Vallilan mukeihin tutustunut, mutta tuo oli mielestäni todella hieno kuvio juhlan kunniaksi :)

   Poista
 5. Aloin seurata tätä sun blogia uudelleen (ennen seurasin nimellä eliiisas) kun elämässä tapahtu niin paljon muutoksia, että mulla oli myös poistettava vanha blogini.. :/ Uusi on http://www.cozychicdiy.blogspot.com jos haluat käydä kurkkaamassa :)

  Tykkään ihan hirveesti muumimukeista, vaikka niitä en yhtään omistakkaan. Tuo Nipsumuki on todella kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo seurailin kanssa sun vanhaa blogia, joten kiitti uudesta osoitteesta niin pääsen seurailemaan sua :) Harmi, että muutokset sun elämässä on olleet niin isoja, että blogi on täysin pitänyt poistaa. Tsemppiä uuden blogin kanssa :)

   Itsekkin muumimukeja aluksi saannut vain lahjaksi kunnes ihastuin niihin. Kahvi maistuu vain paljon paremmalta niistä :D

   Poista