Liebster

Kiitokset ihanalle Elisalle Eliiisas-blogista Liebster-tunnustuksesta :)Ohjeet : Kiitä tunnustuksen antannutta bloggaajaa ja laita linkki hänen blogiinsa. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen. Nimeä ja linkitä 11 Liebster Award tunnustuksen saavaa blogia, joilla on alle 200 lukijaa. Keksi 11 uutta kysymystä valitsemillesi blogeille. 

1. Mikä unelma sinulla on vielä jäänyt toteuttamatta?

En sanoisi, että minulla on jäänyt toteuttamatta vaan, että niiden aika ei vielä ole ollut. Mä olen aika suuri unelmoija ja unelmoin miljoonasta eri asiasta, joista jokin aina nousee enemmän pinnalle kuin toiset. Tällä hetkellä suurimpana unelmana on päästä koulusta ja lähteä kokeilemaan siipiä ulkomaille. 

2. Minne maahan haluaisit ehdottomasti matkustaa ja minne et missään nimessä haluaisi?

Ehdottomasti haluaisin matkustaa Australiaan ja Yhdysvaltoihin. Jos täytyisi keksiä jokin paikka minne en missään nimessä, niin luultavimmin Etelämanner ja Pohjoisnapa olisivat sillä listalla. 

3. Jos sinulla voisi olla joku yliluonnollinen kyky, niin mikä se olisi?

Ajatusten lukeminen voisi olla aika huippu yliluonnollinen kyky, sillä usein tulee mietittyä monen pään sisäisiä liikkeitä, niin niistä pääsisi selvyyteen. En silti tiedä olisiko oman mielenrauhan kannalta niin kannattava kyky. Lentäminen voisi olla kivempi, niin voisi lennellä etelään muuttolintujen mukana :)

4. Jos voittaisit miljoonan, mitä tekisit ensimmäiseksi?

Iiiks, tällästä tulee aina silloin tällöin pohdittua, mutta mitään järkevää vastausta ei koskaan tule mieleen. Aivan ensimmäiseksi varmistaisin voiton olevan totta! Sen jälkeen suunnittelisin, että mille Bahaman saarelle lähden suunnittelemaan miljoonan järkevää käyttöä :D

5. Asutko omakoti/rivari/kerrostalossa?

Kerrostalossa asustelen, mutta tulevaisuudessa haluan omistaa omakotitalon kivalla pihalla. 

6. Paras elokuva?

Yksi mun ikuisia lemppareita on Moulin Rouge. Se on ensimmäisestä katselukerrastaan saannut koukutettua ja se tulee katseltua usein. Tykkään paljon musikaalejen yhdistämisestä muuten perusleffoihin. 

7. Mitä odotat syksyltä?

Syksyltä eniten odotan opiskelujen loppurutistusta ja mukavia hetkiä ystävien kanssa. Syksyä odotan myös pukeutumisen puolesta, sillä silloin mielestäni on kivointa aikaa pukea ylleen kaikkea kivaa. Syksyllä vietän myös synttäreitäni ja vuosipäivää murun kanssa, joten juhlanaiheitakin tulee syksylle odotettaviksi. 

8. Mikä on parasta roskaruokaa?

Parhainta on pizza. Seuraavina tulee hesen hampparit ja mäkin nugetit ja ranskalaiset. Nuo kaksi voisi yhdistää liikkeensä, niin tulisi aina maailman parhaimmat roskaruokailut. 

9. Nimeä yksi ihminen, kenet haluaisit joskus tavata?

Tämä on aika mahdoton koskaan pystyä tavata, sillä kyseessä fiktiivinen henkilö, mutta haluaisin tavata Blair Waldorfin Gossip Girl-sarjasta. Hän oli jossain vaiheessa mun ehdoton tyyli-ikoni, jonka pukeutumista, tyyliä ja pelkkää olemusta kadehdin ja yritin matkia. 

10. Luetko paljon ja jos luet, mikä on lemppari kirjasi?

Nykyään en enään niin hirveästi lue, vaikka aina olenkin nauttinut kirjan pariin uppoamisesta. Ennen tuli luettua useita kirjoja ja kannettua korkeita kirjakasoja kirjastosta kotiin pari kertaa viikossa. Lemppari kirjojani ovat Harry Potterit (Of course!), Kamelianainen sekä Jumalat juhlivat öisin. Kaksi viimeistä olen 'joutunut' lukemaan lukiossa kurssia varten, mutta ovat tulleet luetuksi useamman kerran jälkeenkin, sillä ihastuin niiden kirjojen kerrontaan ja maailmaan. 

11. Miten paljon käytät aikaa blogiisi ja mistä saat ideoita siihen?

Ajankäyttö riippuu siitä, kuinka paljon on kaikkea muuta tehtävää ja inspiraatiosta. Blogia pyrin päivittelemään ainakin kerran viikossa ja useamminkin. Välillä harmittaa, jos ei ole aikaa panostaa postauksiin, jolloin niitä ei sitten tule tehtyä loppuun ja ne jää vain luonnoksiin. Ideoita saan milloin mistäkin. Usein jostain omassa elämässä tulee suuri inspiraatio kirjoittaa pohdiskelevia tekstejä, välillä puolestaan jossain blogista löydän ideanjyvän ja lähden toteuttamaan sitä omassa blogissani. Bloggaaminen on itselleni mukava harrastus ja tänne tuleekin aika hyvin purettua omia ajatuksia, vaikkakaan nykyään ei kovin henkilökohtaisia asioita halua kaikkien luettavaksi nettiin. 
       
Siinä olivat tosiaan vastaukset kysymyksiin ja alta löytyisivät minun kysymykseni haastetuille: 

1. Mitä kieliä puhut ja mitä kieliä haluaisit osata puhua?
2. Jos saisit vaihtaa nimesi joksikin muuksi, mikä olisi uusi nimesi?
3. Elokuva, jonka maailmaan/tarinaan haluaisit astua jonain hahmona?
4. Ruoka, jota tarjoilisit englannin kuningattaren saapuessa lounaalle luoksesi?
5. Mikä on ensimmäinen muistosi?
6. Unelma-ammattisi?
7. Millaista mielestäsi on kymmenen vuoden päästä?
8. Rikas, kaunis ja yksin VAI köyhä, onnellinen ja perheellinen?¨
9. Blogisi nimen tausta?
10. Uskotko bloggaavasi loppuelämäsi ajan?
11. Tärkein piirre, jonka omistat?

Haastan vastailemaan kaikki alle 200 lukijan blogit, joiden kirjottajat tykkäävät kaikesta kimaltelevasta ja tyttömäisestä ♥


4 kommenttia

 1. Löysin tänne Facebookin kautta. Kiva haaste ja tykkäsin myös blogistasi! Kirjoitat hyvin! Voisin tämän haasteen tehdä ja viedä eteen päin. ☺️
  http://appelsiinilehtoon.blogspot.fi/?m=1 tässä linkki minun blogiin, kirjoitan huomenna haasteesta, käy lukemassa jos kiinnostaa! ☺️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu :) Käyn kurkkimassa huomenissa blogissas :)

   Poista
 2. Kiva että teit tämän! :) Mä laitoin tuon kirja kysymyksen ihan sen takia, et jos saisin jotain uutta luettavaa ja googlettelin tuota Jumalat juhlivat öisin ja taidan lukee sen jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvoin oikeastaan enää lukee mistään kirjasuositteluja :o Mut kannattaa joo lukaista tuo kirja, jos tykkää mysteeristä/arvoituksellisesta :) Ja lukea pari lukua päästäkseen kiinni vähän ehkä erikoisempaan kirjoitustapaan :D

   Poista