Kesäinen Helsinki

Olin Helsingissä sukuloimassa pari viikkoa sitten. Reissu meni aikalailla kokoajan flunssaisena ja ei jaksanut kovinkaan tehdä mitään erikoista. Yhtenä päivänä tosin tuli lähdettyä käymään Esplanadilla ja Kauppatorilla ihastelemassa kesäistä Helsinkiä. Kuvat puhukoon puolestaan kesäistä fiilistä. 


Kauppatorin viereen kesän aikana kuulemma pitäisi olla tullut useita isoja risteilyaluksia täynnä ulkomaisia turisteja. Onneksi kuitenkaan meidän vierailun aikana kyseisiä turisteja ei näkynyt ja oli ilmavaa kävellä kauppatorilla ihastellen hedelmä-, marja- ja kahvilakojuja. 


  Matkallamme Kauppatorilta takaisin asemalle lähdettiin kävelemään pientä kujaa pitkin, joka johtikin Tuomiokirkolle. Tarkoituksena ei ollut siellä käydä, mutta ihan mukava sattuma käydä siellä pyörähtämässä. Paikka tosin kuhisi turisteja ja turistibusseja. 

Helsinki on kyllä kesällä ihana kaupunki ja siellä on aina kiva vierailla, mutta taas kerran pystyin toteamaan olevani onnellinen etten siellä asu. Välillä mua harmittaa, että olen Helsingistä kotoisin, sillä se näkyy mulla passissa ja antaa heti ihan erilaisen mielikuvan. Tai siis ei helsinkiläisissä ole mitään vikaa, mutta mun sydän vaan on enemmän Satakunnassa ja haluaisin sitä täysin olla henkkareita myöden :D

2 kommenttia

 1. Aaah nyt haluan ihan hirveästi lähtä Helsinkiin, ihanan värikkäitä kuvia! Toivottavasti oli mukava reissu vaikka olitkin sairaana. :)

  http://roosel.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, oli kiva reissu kyllä silti :) Helsinki on ihanan värikäs kesällä ja ehdottomasti kannattaa edes päiväreissulla käydä :)

   Poista