Instagram kesä-heinä '15

Mun tavalliseen arkeen pääsisi kurkkailemaan taas Instagram-kuvien avulla. Oon huomannut, etten enää jaa niin paljon blogissa tavallisia arjessa tapahtuneita juttuja, sillä usein haluan postauksien olevan hieman enemmän asiaa. 

1. Söpöt Barbie-kynnet koristivat melkeinpä koko kesäkuun alkupuoliskon mun kynsiä. Baby pink on vaan niin söpö väri ♥
2. Kalanruotoletti. Harvemmin tulee askarreltua hiuksiin kyseinen letti, sillä pitkät ja paksut hiukset kestävät melko kauan taitella, jos mahdollisimman pienet 'ruodot' haluaa. 
4. Kesäkuussa tuli tehtyä useampikin erä herkullisia keksejä. Helppoa, nopeaa ja hyväää!

5. Kaverin tupareille lähdössä. Kesään kuuluu valkoinen yhdistettynä kauniisiin kukkasiin niin hiuksissa kuin muissakin asusteissa. 
6. Lounassalaattia töissä. Ja ihan itse tein ylimääräisestä kanankoivesta. Mun mielestä oli niin kiva, kun eräänä päivänä tosiaan valmistin kanankoipia ja riisiä päivälliseksi ja pakkauksesta jäi yksi ylimääräinen kanankoipi, josta sain idean tehdä töihin kanasalaatin. 
7. Appelsiinisiideriä kuoharilaseista kaikilla härpäkkeillä. Ihanan kesäinen maku ja hyvässä seurassa nautittavaksi ♥
8. Auringonoton essentials; hyvä lehti, smoothie sekä suojausta silmille ja iholle. 

9. Mansikkaista juustokakkua Petras cafessa. Tuolla on ehkä parhaimmat juustokakut ikinä ja päivittäin on eri makuja tarjolla. 
10. Aamulla matkalla töihin on kiva nauttia 'kahvia'. En oo koskaan käynyt Starbucksissa ja tuon valmiin perusteella en hirveästi ole edes menossakaan. Tietty ne sieltä tuoreena on aivan eri juttu kuin tuollainen useamman päivän kaupan kylmähyllyssä istunut purkki. 
11. Kukkasia ja jätskiä ♥
12. Kesäpäivään vain kuuluu kukkapaita. Siitä ei pääse yli eikä ympäri :)

13. Mulla oli vika päivä mun kesän ekassa duunissa ja juhlistin sitä töiden jälkeen kahvilla, viinerillä sekä rocky road- jätskillä. 
14. Jazzkadun maailmanpyörää tuli katseltua töissä joka päivä, mutta kauneimmillaan se oli hieman kauempaa auringon laskiessa. 
15. Ahkera työntekijä. Tuolta tuli näytettyä melkeinpä koko Jazzviikko. 
16. Ebay-löytönä upea kaulakoru ♥

17. Käytiin kokeilemassa kavereiden kanssa Poriin uutena rantautunut hampparimesta Blind Burger. Paikan erikoisuutena on lähiruoan käyttö hamppareiden teossa ja tietty ihan mielettömän hyvät hampparit. Kannattaa kyllä käydä kokeilemassa ;)
18. Uusi jätskibaari avasi myös Porissa, joten sielläkin piti piipahtaa. Paikan sisustus oli kivan nostalginen ja jäätelömaut oli erikoisia. Itse maistelin kookos-manteli jäätelöpallon. 
19. Kuoharia ja poppareita. Niistä syntyy mahtava ilta Raumalla. 
20. Muru toi mulle ihania kukkia. Oli kuin elokuvista ihana yllätys löytää eräänä aamuna muru oven takaa tuollaisen upean kimpun kanssa. Varsinkin, kun oli ensimmäinen kerta tuolta saada kukkia ♥♥

Uusin Instagram-kuva on eiliseltä. Oon nyt viikon verran Helsingissä ja eilen käytiin kaverin kanssa kaupungilla syömässä. Mentiin Memphikseen Kampissa ja ruokalistalta valikoitui ankkaa. En muistakseni ole aiemmin kyseistä ruokalajia maistanut, joten oli jo aikakin. Vaikka ruoka oli täyttänyt jo täysin, oli pakko syödä jälkkäriksi Mud cake. Sen jälkeen pystyikin vain pallona pyörimään junalle ja kohti sängynpohjaa...

Tälläisiä Instagramista kesäkuussa ja heinäkuussa. Mua tosiaan pystyy seurailemaan siellä nimimerkillä shinealine. Ja hei, laitelkaas tuonne alas omia instojanne. Haluisin löytää uusia inspiroivia seurattavia :)

Ei kommentteja