Home decor

Oon tässä kesän aikana tehnyt kaikkia kivoja löytöjä koskien kodin pientä sisustamista. Tarkoituksena olisi piakkoin päästä myös ihan huonekaluostoksille ennen kuin tykkäisin kodin olevan hieman valmiimpi esiteltäväksi. Tässä kuitenkin hieman uusia juttuja kotoa;

 Löysin ihanan valkoisen 'Home' - naulakon Anttilasta. Naulakko olisi tarkoitus ripustaa keittiöön, jotta kaikki patalaput saisi jotenkin järkevämmin esille. Tällä hetkellä ne kaikki on yhtenä pinona ikkunalaudalla, josta ne säännöllisesti tippuu jääkaapin ovea avatessa. 

 Sokerille ja suolalle omat kauniit lasiset purkit löysin Sinooperi Homesta. Haluaisin muillekkin kuiva-aineille lasiset nimikoidut purkit, joten saa kertoa, jos tiedätte jossain sellaisia olevan. 

 Olen ajatellut hankkivani itselleni uuden työpöydän ja sitä silmällä pitäen hankein hopeisia koriste-esineitä; Valokuvakehykset sekä peili ovat Tigeristä ja pieni lasinen maljakko H&M Homesta. Olen yrittänyt kovasti miettiä, mitä haluaisin kehyksiin laittaa, mutta siihen saakka mustavalkoinen nainen käy ihan hyvin. 

 Lasiset sirot kynttilänjalat löysin H&M Homesta. Mä oon ihan mielettömän rakastunut näihin kahteen, vaikka hassusti luulin niiden olevan muotoilultaan täsmälleen samanlaiset, mutta vain eri korkuiset. Hetken totuttelun jälkeen tajusin sen kuitenkin olevan paljon kivempi, kun eivät olekkaan täysin samanlaiset.

 Kaksi kankaista säilytyslaatikkoa kaikelle pienelle tilpehöörille löytyivät Sinopeeri Homesta. Siellä on ollut nyt ihan mielettömän paljon kaikkea kivaa ostettavaa -50% ja aina siellä poiketessa löytänyt jotain uutta 'tarpeellista'. Viltti puolestaan on Jotexilta. Ostin itseasiassa saman viltin vihreälläkin pohjalla, jota olen käyttänyt ulkokäytössä piknikeillä ja auringonotossa. 

Edellisessä postauksessa vilahtanut taulukin on melko uusia sisustusjuttuja Sinopeeri Homesta. Vielä olisi tarkoitus saada se ripustettua seinälle. Avaimille löysin ihanan säilytyspaikan Anttilasta. Mulla on yleensä tapana heittää avaimet jollekkin pöydälle kotiin tullessa ja usein niitä joutuukin lähtiessä etsimään kaikkialta. Toivon, että oma paikka niille auttaisi hieman etsinnässä, kunhan en jätä avaimia siihen lojumaan ulos lähtiessäni. 

Mitäs mieltä, iskeekö tämän tyyliset sisustusesineet? :)

8 kommenttia

 1. Ihania sisustusjuttuja oot kyllä löytäny! :) Ihastuin heti tuohon vilttiin, munki pitäs saaha ostettua jonkunlainen viltti. Aina ollu mielenpäällä, mutta koskaan ei oo eteen sattunu vielä sellasta mikä ois hyvä. :D Ja toi on varmasti avaimille oiken kätevä säilytyspaikka, mullakin on tapana nakata avaimet aina johonkin pöydälle ja sitten niitä saa etsiä oikeesti kunnolla lähtiessään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vilttejä ei kyllä koskaan voi olla liikaa, sillä niihin on niin ihana verhoutua iltojen viiletessä! Ja niillä saa nopeasti (ja halvasti) muokattua sisustuksen fiilistä :) Joo avaimet on monilla sellainen, joka viskaistaan vaan nopeesti käsistä jonnekkin kotiin tullessa :D Ja mun mielestä tuo kippa on vähän kivempi kuin avainnaulakko, sillä tuohonkin ne pystyy vain tähtäämään nopealla heitolla :)

   Poista
 2. Kyllä iskee! :)
  harmillista että monet muutkin pitävät samanlaisista ;)

  - Liina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samanlaisuus ei ole huono juttu, koska kaikilla ne näyttävät kuitenkin omanlaisiltaan :) Ja kiva, että muillekkin iskee samat asiat! :)

   Poista
 3. Vitsi miten kivoja juttuja :)! sulla on kyllä tosi samanlainen maku sisustuksen suhteen kuin mulla :3 ja aivan ihana blogi muutenkin ♥ tykästyin tähän heti ku tänne tulin :)!

  fashionsituation.blogspot.com ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Kiva kuulla, etten ole täysin erikoinen sisustusmakuni suhteen :)

   Poista
 4. Ihania juttuja oot kyllä löytänyt. Ja täytyy sanoa että kiva blogi sulla on<3.

  VastaaPoista