Back to teens

Mä tein torstaina jotain todella radikaalia, ainakin omalla mittapuullani. Mä leikkautin hiukseni lyhyimmäksi kymmeneen vuoteen! And I like it! Mulla on totuttu näkemään pitkät hiukset koko mun aikuisiän, mutta keväästä saakka olen mietiskellyt ja pyöritellyt ajatusta hieman lyhyemmistä hiuksista. Varsinkin, kun Hollywoodissa tähdillä tuli buumi pidempään polkkaan, joka näytti niin upealta. 

Tosiaan, kun päätös leikkaamisesta oli tehty, lähdin heti ovesta ulos ja kohti parturia. Menin tuohon lähiparturiin varailemaan aikaa, mutta siellä ei ollut ketään paikalla, vaikka ovi apposen auki. Palasin sitten kotiin mietiskelemään seuraavaa vaihtoehtoa ja soitin sitten veljelle, että lähtee kuskaamaan Puuvillan Hairlekiiniin, sillä netin ajanavarauksen mukaan siellä piti vapaita aikoja olla vielä sille päivälle. Ja eipä tarvinnut kuin tiskiltä kysellä aikaa, kun heti pääsi tuoliin istumaan ja keventämään hiuspehkoa. 

Mun mielestä oli hauskaa, kun parturi varmisteli useaan kertaan, että olen varma pituudesta, joka leikataan. Ja useaan kertaan leikkauksen aikana mua varoiteltiin, että aluksi voi tuntua oudolle lyhyemmät hiukset. Välillä tuntui, että multa odotettiin kovaa järkytystä leikkauksen valmistuttua, mutta kai mulla oli henkinen valmistautuminen ollut jo tässä koko kesän aikana niin suuri ettei ainakaan vielä ole mitään järkytystä tullut. Tietenkin välillä tulee outo olo, kun hiukset loppuvat kesken, mutta elän kuherruskuukautta uusien ihanien hiuksieni kanssa. Uskonkin järkytyksen iskevän pahiten sitten, kun ei saakkaan tehtyä tutuksi tulleita nopeita kampauksia samallailla kuin ennen. 

Nyt on ihanan kevyt olo ja kaivattua muutosta pitkästä aikaan. Onneksi mulla hiukset kasvavat aina todella nopeasti, joten vaikka alkaisikin kaduttaa niin ei mene kauan, että on taas pitkähköt hiukset. Mulla vaan on kokoajan jotenkin olo kuin olisin palanut teini-ikään, sillä silloin mulla viimeksi on näin lyhyet hiukset olleet. Toisaalta kuitenkin peilistä katsoo paljon aikuisempi nainen, sillä tämä pituus on melko aikuismainen verrattuna pidempään lettiini. 

Mitäs mieltä; sopiiko uudet hiukset paremmin kuin vanhat? :)

4 kommenttia

 1. Oho kylläpäs olet uskaltanut ottaa ihan reilusti hiuksista pois! Mutta sopii sulle kyllä erittäin hyvin. :-) Mäkin tuossa kesällä leikkautin ainakin sellaset kymmenen senttiä pois, mutta ainoastaan kuivien latvojen takia. Sä oot tainnu vähän enemmän antaa ottaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Noin 40 senttiä lähti hiuksista pois :o Mut välillä kyllä kaipaa muutosta, ja itsestäkin tuntunut jo hetken, että pitkältä matkalta latvat 'huonossa' kunnossa :D

   Poista
 2. Moikka :-) Hei sinulle olisi haaste blogissani, toivottavasti pääset toteuttamaan haasteen! Tervetuloa blogiini <3 http://annakarolin.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos haasteesta :) Olen tehnyt juuri vähän aikaa sitten kyseisen samanlaisen haasteen, joten en ainakaan hetkeen toista suorita :/

   Poista